Olomouc – Kometa Brno 0:7 (kon.) | Vítkovice – Havířov 3:4 (0:1 po s.n.) | HC Plzeň – Letňany 3:0 (kon.)
HC Litvínov – Chomutov 0:5 (kon.) | Kolín – Liberec 3:2 (kon.) | Vsetín – Třinec 1:5 (kon.)
Kladno – Sparta 4:5 (kon.) | Pardubice – Písek 8:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Mladá Boleslav 3:4 (kon.)
Č. Budějovice – Mountfield HK 2:3 (kon.) | Jihlava – Zlín 2:4 (kon.) | Slavia – K. Vary 5:4 (po pr.)
po prodl.
HC Slavia Praha
5:4 (1:1, 1:2, 2:1 - 1:0)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 23.09.2016, 18:00Extraliga staršího dorostu • 7. kolo
Partner:
    62:35 Jaroslav BROŽ - 5:4
     
    62:35
    Slavia právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! Karlovarští se poprvé v prodloužení dostali do útočného pásma, kde však o puk přišli a Pražané jeli tři na nikoho. JAROSLAV BROŽ si navíc věděl rady jak nezvyklou situaci vyřešit a střelou zápěstím poslal puk přesně pod víko. Asistence: David Stark.
    57:48 Petr MELOVIČ - 4:4
     
    57:48
    Slavia právě vstřelila branku!
    Máme počtvrté vyrovnáno a na střídačce Slavie vypukla obrovská radost! PETR MELOVIČ nahodil puk od modré čáry a protože měl Kašpar zcela zakrytý výhled, doputoval puk až do jeho sítě! Asistence: Jakub Janča, Viktor Martínek.
     
    50:08
    Domácí jdou do tří. Za hru vysokou holí usedá na trestnou Vobořil (SLA).
     
    46:32
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Melovič – 2 min., hákování).
    46:06 Jan TLAČIL - 3:4
     
    46:06
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Karlovy Vary se radují počtvrté! Západočeši jeli do přečíslení tři na dva, které vyřešil bezchybně JAN TLAČIL, jenž zacílil mezi nohama jednoho z obránců bezchybně pod víko! Asistence: Jiří Halberštát, Petr Štaif.
    43:44 Damien HRADIL - 3:3
     
    43:44
    Slavia právě vstřelila branku!
    Je potřetí srovnáno! Viktor Martínek nahodil puk od modré čáry, Kašpar vyrazil kotouč pouze před sebe, kde byl zaparkovaný DAMIEN HRADIL, jenž poslal puk pohotově pod víko! Asistence: Viktor Martínek, Jakub Janča.
    37:38 Otakar ŠIK - 2:3
     
    37:38
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Západočei okamžitě odpovídají! Sešívaní zapomněli mezi kruhy neobsazeného OTAKARA ŠIKA, který měl dost času zamířit a zvládl to na výbornou. Puk totiž poslal do protipohybu přesouvajícího se Vecky a Karlovy Vary jdou tedy podruhé v utkání do vedení. Asistence: Petr Štaif, Michal Hotěk
    36:15 Damien HRADIL - 2:2
     
    36:15
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté vyrovnávají a jednalo se o hodně šťastný gól! Nahození JAKUBA ZDERADIČKY nejspíše mířilo mimo, jenže jeden z hostů se ho snažil zastavit rukavící a nešťastně si srazil kotouč do vlastní branky! Asistence: Viktor Martínek, Jakub Janča.
     
    28:03
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Tlačil – 2 min.).
    27:09 Radek PROŠEK - 1:2
     
    27:09
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A Pražané také na polevení doplácejí! RADEK PROŠEK se nenápadně přesunul z levého kruhu až před Vecku, rychle si kotouč přehodil na bekhend a zakončil po ledě přesně mezi betony! Asistence: Michal Hotěk, Jan Bečka.
     
    20:41
    Slávisté předvedli hned úvodu druhé části dost šílené střídání a hosté jeli tři na nikoho! Přesto však branky nedosáhli. Nejprve si připsal skvělý zákrok betonem Vecka a následně Pražané celou akci dobruslili a po souboji v brankovišti vypadla domácí klec ze svého postavení.
     
    19:49
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Macek – 2 min., hákování).
     
    14:25
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Melovič – 2 min., podražení).
    10:16 David HOLUB - 1:1
     
    10:16
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Je srovnáno! Karlovy Vary využívají hned první větší příležitost. Hosté se dostali do přečíslení dvou proti jednomu, DAVID HOLUB mazácky naznačil přihrávku a následně zacílil přesně do horního rohu Veckovy svatyně. Asistence: Petr Kořán, Tomáš Přibyl.
     
    05:05
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Habr – 2 min., krosček).
    04:53 Jan GRIM - 1:0
     
    04:53
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak to byla paráda! JAN GRIM podnikl ve vlastním oslabení hodně odvážnou, ale o to hezčí akci, když se rozhodl sám zaútočit. Následně předvedl šikovné ruce, když se chytře prokličkoval až před Kašpara, jenž neměl na jeho střelu mezi betony nárok. Asistence: Jaroslav Brož.
     
    03:01
    Karlovarští to nyní sehráli pěkně, nadějná kombinace ale skončila v náručí Vecky. Uvidíme však první přesilovou hru, neboť Marek (SLA) zasáhl soupeře vysokou holí.

    Adam Kolář

    Branky a nahrávky: 5. Grim (Brož), 37. Zderadička (Martínek, Janča), 44. Hradil (Martínek, Janča), 58. Melovič (Janča, Martínek), 63. Brož (Stark) – 11. Holub (Kořán, Přibyl), 28. Prošek (Hotěk, Bečka), 38. Šik (Štaif, Hotěk), 47. Tlačil (Halberštát, Štaif)


    HC Slavia Praha: Vecka (Kodad) – Melovič , Erben, Vobořil (C), Zderadička, Macek, Holý, Stark – Brož, Klepáček, Všetečka, Grim, Hradil, Vaniš, Šilhan, Marek, Martínek, Furch, Janča.
    HC Energie Karlovy Vary: Kašpar (Beran) – Cankov, Zavřel, Štaif, Přibyl, Ptáček, Kořán, Kala – Holub, Hudečka, Habr, Bečka (C), Slabý, Prošek, Šik, Tlačil, Halberštát, Hotěk, Petrov.

    Rozhodčí: Battěk – Fiala, Svoboda
    bahis siteleri