Olomouc – Kometa Brno 0:7 (kon.) | Vítkovice – Havířov 3:4 (0:1 po s.n.) | HC Plzeň – Letňany 3:0 (kon.)
HC Litvínov – Chomutov 0:5 (kon.) | Kolín – Liberec 3:2 (kon.) | Vsetín – Třinec 1:5 (kon.)
Kladno – Sparta 4:5 (kon.) | Pardubice – Písek 8:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Mladá Boleslav 3:4 (kon.)
Č. Budějovice – Mountfield HK 2:3 (kon.) | Jihlava – Zlín 2:4 (kon.) | Slavia – K. Vary 5:4 (po pr.)
konec
BK Havlíčkův Brod
3:4 (0:2, 2:0, 1:2)
BK Mladá Boleslav
Pátek 23.09.2016, 17:00 • Zimní stadion Kotlina • Extraliga staršího dorostu • 7. kolo
Partner:
     
    To je dnes ode mne z Kotliny vše, tímto se s vámi loučím a přeji příjemný start víkendu. U dalších onlajnů se s vámi těším na počtenou. Třeba hned zítra u dalšího utkání havlíčkobrodského dorostu. (19:09:43)
     
    Do třetí periody vkročili lépe hosté, když se zásluhou Martina Nepokoje vrátili do vedení. Na jeho branku ale zareagoval Michal Teplý a po pěkné individuální akci vyrovnal. Už se zdálo, že utkání směřuje do prodloužení, když v tom tlak hostů přetavil ve vítěznou branku Oscar Flynn, který se trefil v utkání potřetí a postaral se o to, že všechny tři body putují do Mladé Boleslavi.
     
    Konec zápasu.
     
    58:56
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Velké zklamání na jedné straně na gejzír radosti a té druhé! Hosté svého soupeře i nadále svírali a nakonec se dočkali vedoucí branky! Po Martinu Nepokojovi se dostal k puku OSCAR FLYNN, který z pravého kruhu prostřelil Tomáše Blažka a dovršil tak hattrick! Asistence: Martin Nepokoj, Lukáš Kučera.
     
    58:21
    Domácí jsou kompletní, tlak Mladé Boleslavi ale pokračuje a Tomáš Blažek musí tasit další přesné zákroky.
     
    58:15
    Tečovanou střelu Matouše Horského vykopl Blažek levým betonem.
     
    57:45
    Krásná souhra hostů, Lukáš Kučera znovu uvolnil u protější tyče Oscara Flynna, toho ale po bleskovém přesunu vychytal Tomáš Blažek pravým betonem!
     
    57:16
    Hosté si ale neporozuměli v rozehrávce a po zakázaném uvolnění se bude vhazovat znovu před Radkem Haasem.
     
    57:09
    Peter Novák je z pátky ve hře a začíná zkrácená přesilová hra Mladé Boleslavi.
     
    56:40
    Hosté svého soupeře svírali, nedokázali se ale uvolnit ke střele. Následně jejich nepřesnou přihrávku ukořistili domácí a přenesli hru před mladoboleslavskou svatyni.
     
    56:21
    Přesilová hra ale Havlíčkovu Brodu nevydržela, za katr teď míří Daniel Polák (HBR), který se provinil podražením. Ve stejném čase si oddechový čas vybírá také tým Mladé Boleslavi.
     
    55:52
    Kučera s Holendou se vrací do hry, domácí jsou tak kompletní a pokračují v klasické přesilové hře. Hosté se mezitím ale osvobozují.
     
    55:33
    Tomáš Křehlík nabral rychlost a měl před sebou místo na levé straně, pak už se ale dostal do většího úhlu a Radka Haase nepřekonal.
     
    55:09
    Na trestnou lavici putuje Peter Novák (MBL) a domácí budou hrát 43 sekund přesilovou hru 4 na 3 a následně klasickou početní výhodu. Domácí kouč si vyžádal pro svůj celek oddechový čas.
     
    54:48
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A je opět vyrovnáno. Skvělou individuální akcí se znovu blýskl MICHAL TEPLÝ a tentokrát ji dotáhl do konce! Po pravé straně se prokličkoval až před bránu, kde už byl trošku rozhozený, přesto dokázal nasměrovat kotouč mezi betony Radka Haase! Asistence: Daniel Polák.
     
    53:52
    Vzájemně jsou vyloučeni Lukáš Kučera (MBL) za držení protihráče a Vojtěch Holenda (HBR) za sekání, bude se tak pokračovat ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    53:15
    Daniel Polák zkoušel chytře najít někoho ze svých spoluhráčů před hostující bránou, nikdo z nic se ale ke kotouči nedostal. Na druhou stranu tak mohli zase hosté, měli už ale málo sil a odešli střídat.
     
    52:20
    Vojtěch Veverka proti přesile soupeřů kotouč neudržel a dopředu po pravé straně vyrazil Marek Tecl, jeho pokus od modré čáry ale Radku Haasovi příliš starostí nepřidělal.
     
    51:08
    Své šikovné ruce teď nechal na obdiv Michal Teplý, jenž se rozjel ve vlastním obranném pásmu, přešel přes dva hráče a dostal se až před hostující brankoviště, v poslední chvíli mu ale jeden z mladoboleslavských beků kotouč vypíchl.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 22. Piskač (Přibyl, Kohout), 30. Vacík, 55. Teplý (Polák) – 13. Flynn (Kučera, Křížek), 19. Flynn (Kučera), 44. Nepokoj (Kučera, Flynn), 59. Flynn (Nepokoj, Kučera)


    BK Havlíčkův Brod: Blažek (Folvarský) – D. Vacík, Krejčí, Pejchal, Lachman "A", Polák, Adam, Rubner, Zvěřina – Teplý, Holenda "C", Donda – Křehlík, Tecl, Cachnín – Přibyl "A", Kohout, Piskač – Pokorný. Trenéři: Václav Adam a Jaroslav Benc.
    BK Mladá Boleslav: Haas (V. Marek) – Nepokoj, Horský, Červenka, Jirásek "A", Homolka, Dlabola, Imlauf – Flynn, Křížek, Kučera "A" – Havelka, Foerster, Veverka "C" – Moravčík, Čermák, Novák – Jindra. Trenér: Jiří Zoerkler.

    Rozhodčí: Svatopluk Kopeček – Jaroslav Kuřítko, Tomáš Krejčí
    ocianews.com