Mönchengladbach – Ingolstadt 2:0 (kon.) | Mohuč – Leverkusen 2:3 (kon.) | Hamburg – Bayern 0:1 (kon.)
Augsburg – Darmstadt 1:0 (kon.) | Frankfurt – Hertha 3:3 (kon.) | W. Brémy – Wolfsburg 2:1 (kon.)
konec
Borussia Mönchengladbach
2:0 (1:0)
FC Ingolstadt 04
Sobota 24.09.2016, 15:30 • Borussia-Park, Mönchengladbach • Německá Bundesliga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání je u konce! Borussia Mönchengladbach, který v domácím prostředí potvrdil roli favorita a dokázal porazit Ingolstadt 04 poměrem 2:0!

    První poločas v Borussia Parku nenabídl příliš atraktivní podívanou. Hned ve druhé minutě mohl hosty poslat do vedení Morales, avšak před Sommerem nezakončil ideálně. Na další vážnější šanci jsme si museli počkat až do závěru poločasu, kdy se po centru Hahna dostal míč k Larsu Stindlovi, který svou přízemní střelou otevřel skóre zápasu! Pro Ingolstadt je současný stav velmi krutý, neboť byl v první poločase aktivnějším týmem.

    Po hodině hry mohl Gladbach navýšit své vedení, nicméně střelu Stindla zastavila tyč. Podobný osud potkal také střelu Juliana Korba! Domácí celek se dočkal druhé branky až v 76. minutě, kdy si naběhl do levé části vápna Oscar Wendt a mířil přesně!

    To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu se na vás budu těšit brzy nashledanou! (17:24:20)
     
    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 2:5. Rohy: 1:3. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 22:14.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Dlouhý odkop brankáře Nylanda hledal na útočné polovině útočníka Lezcana, který se však nedokázal dostat přes Vestergaarda, a ten dostal míč k Sommerovi.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje pouze dvě minuty nad rámec základní hrací doby!
    Momentka z druhého gólu Borussie, o který se postaral Oscar Wendt!

     
    89
    Dvě minuty před koncem základní hrací doby provádí Gladbach své poslední střídání v tomto zápase. Ze hřiště odchází Oscar Wendt, který se postaral o druhý gól domácího celku. Na jeho místo přichází Nico Schulz!
     
    88
    Hlavní rozhodčí opět přerušuje hru, neboť ve středu hřiště se provinil nedovoleným zákrokem Oscar Wendt, který poslal k zemi Lezcana.
     
    87
    Exekuce rohového kopu se zhostil Gros, jehož centr však nebyl pro obranu Borussie nikterak nebezpečný, a tak svěřenci Andrého Schuberta dokázali dostat míč do bezpečí!
     
    86
    Hostující stoper Matip poslal dlouhý pas za obranu na pravou stranu, kam si nabíhal Lex. Střídající hráč se dostával ve vápně k míči, nicméně Vestergaard raději dostal míč na roh!
     
    85
    Žlutou kartu dostává hostující obránce Levels, který na pravé straně velmi ostře zajel pod nohy Nico Elvediho, a tak dostává od hlavní rozhodčího napomenutí v podobě žluté karty!
     
    84
    Střídání v týmu Borussia Mönchengladbach: ze hřiště odchází Lars Stindl, přichází Jannik Vestergaard.
     
    83
    Domácí celek pokračoval v kombinaci na útočné polovině bez Stindla, nicméně i tak se mohl dostat do nebezpečné přiležitosti. Ve vápně si zpracoval míč Hazard, avšak jeho následnou střelu zablokoval Matip.
    Zaplněný Borussia Park zatím má důvod k radosti, domácí celek míří totiž za vítězstvím

     
    81
    Na pravé straně zůstal ležet Lars Stindl, který si pravděpodobně ublížil po souboji s Levelsem. Domáci kapitán je momentálně v péči lékařů!
     
    80
    Brankář Nyland poslal na pravou stranu dlouhý centr pro nabíhajícího Leckieho, jehož zpracování nebylo ideální, a tak míč odkopl do zámezí Elvedi!
     
    79
    Ingolstadt měl k dispozici nebezpečnou standardní situaci, které se ujal Roger, nicméně jeho centr dokázal vyboxovat brankář Sommer! Ke švýcarskému brankáři se míč dostal poté znovu a tentokrát jej již lapil do rukavic.
     
    78
    Dahoud tentokrát chyboval při rozehrávce na polovině hřiště, o míč přišel a následně fauloval, aby se Ingolstadt nedostal do nebezpečného protiútoku.

    Jan Havlovic

    Branky: 42. Stindl, 76. Wendt (Dahoud)

    Karty:   53. Hahn (MNC), 65. Elvedi (MNC) – 4. Leckie (ING), 85. Levels (ING)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 2:5. Rohy: 1:3. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 22:14.
    Borussia Mönchengladbach: Sommer – Korb, Jantschke, Elvedi – Johnson, Kramer, Christensen, Dahoud, Wendt (89. N. Schulz) – Stindl (C) (84. Vestergaard), Hahn (56. T. Hazard).
    Náhradníci: Sippel – Vestergaard, Herrmann, T. Hazard, N. Schulz, Traoré, J. Hofmann.

    FC Ingolstadt 04: Nyland – Levels, Matip (C), Tisserand, Suttner – Groß, Cohen – Leckie, Hartmann (58. Hinterseer), Morales (77. Lex) – Lezcano.
    Náhradníci: Hansen – Jung, Lex, Hinterseer, Wahl, Christiansen.

    Rozhodčí: Bastian Dankert – Rohde, Hacker (vš. Německo)
    bahis siteleri