Lorient – Lyon 1:0 (kon.) | Bordeaux – Caen 0:0 (kon.) | Montpellier – Méty 0:1 (kon.)
Bastia – Guingamp 1:0 (kon.) | Dijon – Rennes 3:0 (kon.) | Monaco – Angers 2:1 (kon.)
konec
Montpellier HSC
0:1 (0:1)
FC Méty
Sobota 24.09.2016, 20:00 • Stade de la Mosson (Montpellier) • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Tímto příspěvkem se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek sobotního večera. Ode mě je to opravdu vše a budu se na vás opět těšit u některého z dalších fotbalových přenosů. (21:59:48)
     
    V dnešním utkání jsme sledovali podprůměrné utkání, v němž vítězí Méty po brance z pokutového kopu. Hostující tým odehrál utkání velmi dobře takticky a i když diváky jeho fotbal nemohl bavit, tak se hráči v bílých dresech radují za tří bodů. Naopak Montpellier byl více u balonu, ale doplatil na marnou koncovku.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Střídání v týmu FC Metz: ze hřiště odchází Ismaïla Sarr, přichází Guido Milan.
     
    90+2
    Méty utkání odehrály takticky výborně a i když nepředvedly fotbalovou podívanou, tak už je jasné, že minimálně pod si z Montpellieru odvezou.
     
    90+1
    Dalekonosnou střelu zastavil hlavou jeden z hostujících obránců, který po odehrání balonu upadl na zelený pažit. Hlavní sudí hru raději přerušuje a pouští na hrací plochu lékaře.
     
    90
    Střídání v týmu FC Metz: ze hřiště odchází Mevlüt Erdinç, přichází Florent Mollett.
     
    89
    Hostující tým našel další okénko v obraně soupeře. Sám na branku mohl jít Diallo, jenž se dle pomezního sudího nacházel v ofsajdu. Ovšem opakovaný záběr celou situaci rozlušti a je jasné, že se mělo v akci pokračovat.
     
    87
    K centru z levé strany se procpal jeden z domácích hráčů, jehož hlavička sice mířila k tyči, ale neměla razanci. Hostující brankář tedy pokus v poklidu chytá.
     
    85
    Branka v podání domácího celku je již na spadnutí a Montpellier bude rozehrávat další standardní situaci. K té se postavil Boudebouz, ale jeho centr odvrátil bránící hráč.
    83. Střídající Camara odmítl vyrovnání
     
    83
    Domácí tým byl blízko vyrovnání, ale Camara selhal sám před gólmanem. Střídající hráč se ocitl osamocený v pokutovém území, ale počínal si zbrkle a poslal balon vysoko nad bránu!
     
    82
    Montpellier hraje vabank, na což Méty čekají. Jeden z hostujících hráčů mohl jít sám na brankáře, ale v cestě kupředu ho zastavil praporek pomezního sudího.
     
    79
    Střídání v týmu FC Metz: ze hřiště odchází Gauthier Hein, přichází Habib Diallo.
     
    78
    Po ztrátě balonu se Méty dostaly do rychlého přečíslení, kdy šli dva útočící hráči sami na brankáře. Ovšem Sarr se zachoval sobecky a místo přihrávky do prázdné branky volil střelu, kterou vychytal Jourdren. Domácí brankář velmi rychle vyběhl a zmenšil tak střelecký úhel.
     
    76
    Žlutou kartu dostává Gauthier Hein (FC Metz), který v přerušené hře zakopl balon na tribuny. Hlavní sudí se s ním nepáral a zapsal si jeho jméno do notesu.
     
    75
    K přímé kopu se postavil Boudebouz, jenž mířil svou ránu do horního rohu branky. Ovšem pokusu scházelo jen pár desítek centimetrů. To bylo opravdu povedené zakončení a je škoda, že nemířilo o prostoru tří tyčí.
     
    74
    K přímému kopu se postavil Sanson, jehož pokus zamířil do zdi. Ovšem Méty balon pouze odkoply a následně faulovaly, a tak se bude kopat další přímý kop.
     
    73
    Bérigaud už se chystal projít do pokutového území, ale těsně před ním byl faulován. HSC bude kopat přímý kop z čtyřiadvaceti metrů. To je obrovská šance pro domácí tým.

    Michal Luxa

    Branky: 45+1. Erdinç (pen.)

    Karty:   45. Hilton (MON), 67. M. Sanson (MON) – 43. Cohade (MTZ), 47. Biševac (MTZ), 76. Hein (MTZ)


    Držení míče: 68 % : 32 %.
    Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 11:1. Rohy: 7:5. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 14:20.
    Montpellier HSC: Jourdren – Vanden Borre, Hilton (C), Congré (5. Rémy), Roussillon – Sylla, Skhiri – M. Sanson, Boudebouz, Bérigaud – Mounié (68. Camara).
    Náhradníci: Pionnier – J. Marveaux, Lasne, Camara, Rémy, Deplagne, Ninga.

    FC Méty: Didillon – Balliu, Falette, Biševac, Signorino – Mandjeck, Doukouré (C) – Hein (79. Diallo), Cohade, Sarr (90+3. Milan) – Erdinç (90. Mollett).
    Náhradníci: Oberhauser – Milan, Diallo, Mollett, Philipps, V. Thill, Assou-Ekotto.

    Rozhodčí: Chapron – Cano, Hebrard
    bahis siteleri