Kanada – Rusko 5:3 (kon.) | Švédsko – Tým Evropy 2:3 (po pr.)
konec
Kanada
5:3 (1:0, 1:2, 3:1)
Rusko
Neděle 25.09.2016, 01:10 • Air Canada Centre • Světový pohár • Semifinále
Předzápasové kurzy
Partner:

    Matt Duchene si se svou hokejkou #CCM dokonale rozumí! ???? #MadeOfHockey

    Fotka zveřejněná uživatelem CCM Hockey Czech Republic (@ccmhockeyczechrepublic),

     
    Ode mě je to pro dnešní ráno vše. Děkuji za pozornost a u hokeje zase nashledanou! (03:57:31)
     
    Dnešní utkání sledovalo 19 021 diváků!
     
    Tři hvězdy utkání

    1. Brad Marchand (CAN) – 2+0
    2. Sidney Crosby (CAN) – 1+2
    3. John Tavares (CAN) – 1+0
     
    Je konec! Kanada díky skvělému vstupu do třetí třetiny poráží Rusko 5:3 a míří do finále Světového poháru.

    Za stavu 2:2 se oba celky vrátily do třetí třetiny. Očekávalo se, že bude hra opatrná, ale to by na ledě nesměla být Kanada. Svěřenci Mikea Babcocka dali během osmi minut tři branky a rozhodli tak o svém postupu do finálového klání.

    Střely na branku: 47:34
     
    Konec zápasu.
    59:51 Artemij PANARIN - 5:3
     
    59:51
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Tak nakonec ano, je sníženo! Puk v závěrečném závaru proletoval brankovištěm. Nikita Kučerov jej hokejkou sklepl do brankoviště, kde byl nejpozornějším hráčem ARTĚMIJ PANARIN. Ruský mladík si tak připsal alespoň čestný úspěch. Asistence: Nikolaj Kuljomin a Nikita Kučerov.
     
    Rusko docílilo branky, ale ještě se zkoumá záznam hry!
     
    59:41
    Dvakrát netrefili domácí prázdnou branku. Brad Marchand si šel pro hattrick, ale trefil jen boční síť. Následně stejný hráč servíroval puk pro Bergerona, který napálil jen bránící hráče!
     
    59:13
    Kanadě stačí pouze vyhazovat, což nyní hokejisté javorových listů dělají. Píská se další zakázané uvolnění.
     
    59:05
    Odražený kotouč se nějak dostal do brankoviště, kde jej brankář Price ukryl ve své lapačce. Následovat bude další vhazování.
     
    58:53
    Po kombinaci Sborné se k puku snadno dostal Shea Weber, jenž touš následně poslal až za branku Bobrovského. Následovat bude vhazování před Pricem.
     
    58:20
    Kanada ovšem vyhodila a nyní dobře napadá. Rusku se již nepovede nic vymyslet, času je opravdu málo.
     
    57:58
    Rusko si ještě vyžádalo timeout. Banda Alexandra Ovečkina si bude chtít vytvořit nějaký tlak, ale času moc nezbylo. Bobrovskij zůstává na lavičce!
     
    57:31
    A mohla přijít šestá trefa Kanady! Brent Burns poslal střílenou přihrávku na hokejku Jonathana Toewse, který ale svým pokusem napálil jen tyč.
     
    57:00
    Odbývají nám poslední tři minutky ve třetí třetině. Rusko hraje s pukem a snaží se co nejvíce zásobovat Careyho Pricea. To se jim aktuálně daří.
     
    56:26
    Orlov zpracoval kotouč a hned jej nahodil na branku kanadského mága. Nikomu před brankou se ovšem nepovedlo včasně tečovat.
     
    55:54
    Před brankou tohoto brankáře se pokoušeli hosté prosadit důraznou hrou, ale ani to nevyšlo. Rusko se snaží dohrát utkání se ctí.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 8. Crosby, 38. Marchand (Crosby, Bergeron), 42. Marchand (Crosby, Bergeron), 46. Perry (Couture, Vlasic), 50. Tavares (Getzlaf, Vlasic) – 29. Kučerov (N. Zajcev, Malkin), 37. Kuzněcov (Tělegin, Dadonov), 60. Panarin (N. Kuljomin, Kučerov)


    Kanada: Price (Crawford) – Weber, Vlasic, Doughty, Bouwmeester, Burns, Pietrangelo – Bergeron, Crosby, Marchand – Perry, Toews, Couture – Stamkos, Getzlaf, Tavares – Duchene, O'Reilly, Thornton.
    Rusko: Bobrovskij (Varlamov) – N. Zajcev, Orlov, Jemelin, Markov, Marčenko, D. Kulikov, Nestěrov – Tarasenko, Kuzněcov, Ovečkin – N. Kuljomin, Malkin, Panarin – Kučerov, Anisimov, Naměstnikov – Dadonov, Tělegin.

    Rozhodčí: Sutherland, O'Rourke – Amell, Heyer.

    Diváci: 19 021
    bahis siteleri