Poprad – Zvolen 3:4 (kon.) | Nitra – Martin 5:2 (kon.) | Košice – Žilina 6:3 (kon.)
Banská Bystrica – Trenčín 2:3 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Nové Zámky 3:2 (kon.)
konec
HC Košice
6:3 (3:1, 1:0, 2:2)
MsHK Žilina
sk Neděle 25.09.2016, 17:00 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Skončilo sa zaujímavé stretnutie 7. kola Tipsport ligy medzi Košicami a Žilinou, v ktorom sa podarilo domácim zvíťaziť pomerom 6:3 . Košičania tak naďalej pokračujú vo víťaznom ťažení a opätovne si tak potvrdzujú svoju líderskú priečku v tabuľke.

    Pomer striel v dnešnom zápase: 24:37

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim. Ja vám prajem ešte pekný zvyšok víkendu a úspešný štart do nového pracovného týždňa. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (19:16:29)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:30
    Zápas sa už len dohráva.
     
    58:50
    Beží posledných 70 sekúnd zápasu. Košice sú usadené v útočnej tretine, kde vyslali niekoľko nebezpečných streleckých pokusov, avšak Tomáš Tomek Žilinu v tomto prípade podržal.
     
    58:00
    Bežia posledné 2 minúty riadnej hracej doby. Košičania už budú chcieť podržať na vlastných hokejkách a hru kontrolovať ďaleko od svojej bránky, aby sa tak vyhli viacerým nepríjemnostiam.
     
    57:49
    Konečný (ZIL) – 2 minúty – hákovanie.
     
    56:45
    Hovorka v snahe o rýchlu rozohrávku neúspešný, defenzíva Košíc je mimoriadne pozorná.
     
    56:09
    Dnešný zápas sa bude už len dohrávať, o víťazovi je s najväčšou pravdepodobnosťou rozhodnuté. Zdá sa pritom, že Košičania strelia 6 gólov už vo štvrtom zápase v rade.
     
    55:15
    Vladislav Habal si dal na strelu z pozície pravého kridla pozor a puk ukryl pod svojou lapačkou. Habal sa ešte obzrel smerom do siete, tam ale puk neprepadol.
     
    55:00
    Päť minút do konca riadnej hracej doby.
    54:12 Peter BARTOŠ - 6:3
     
    54:12
    Košice dali gól!
    Po dvoch góloch Gabriela Spilara a dvoch kúskoch v podaní Ladislava Nagya tu máme ďalšieho dvojgólového strelca! Stáva sa ním PETER BARTOŠ, ktorý odrazený puk dokázal poľahky dopraviť do siete. Asistencie: Radim Hruška, Ondřej Šmach.
     
    53:55
    Košičania sa držia v útočnej tretine, zatiaľ si ale puk posielajú len popri mantineli. Aj preto môže byť Tomek zatiaľ pokojný.
     
    53:00
    Do konca riadnej hracej doby ostáva 7 minút.
    52:25 Michal ŠVIHÁLEK - 5:3
     
    52:25
    Žilina dala gól!
    A je to tak! Žilina vzápätí strieľa svoj tretí gól a opätovne sa doťahuje na domáce Košice. Postaral sa o to MICHAL ŠVIHÁLEK. Asistencia: Peter Húževka.
     
    52:10
    Piaty gól Košíc môže definitívne napovedať o víťazovi dnešného stretnutia. Ešte si však musíme počkať na to, čo sa smerom dopredu podarí vymyslieť Vlkom. Tí sa bez boja rozhodne nevzdajú.
    51:09 Gabriel SPILAR - 5:2
     
    51:09
    Košice dali gól!
    Bránka Tomáša Tomeka opustila svoje miesto dnes po tretíkrát, ešte predtým ale v jej sieti skončil puk. Košičania sa tak tešia aj z 5. gólu, konkrétne ho strieľa GABRIEL SPILAR. Asistencie: Jakub Suja, Ladislav Nagy.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 3. Spilar (Suja), 9. Nagy (Suja, Dudáš), 13. Nagy (Deyl, Spilar), 26. Bartoš (Hruška, Klíma), 52. Spilar (Suja, Nagy), 55. Bartoš (Hruška, Šmach) – 18. Hovorka, 49. Drábek (Hovorka, Rehák), 53. Švihálek (Húževka)


    HC Košice: Habal – Deyl, Dudáš, Vašíček, Šmach, Šedivý, Michalčin – Nagy, Suja, Spilar – Bartánus, Boltun, Hričina – Varga, Milý, Šoltés – Bartoš, Hruška, Klíma
    MsHK Žilina: Tomek – Rehák, Kříž, Cerenok, Brejčák, Macejko, Drábek, Prokop, Gutwald – Matis, Hovorka, Handlovský – Švihálek, Húževka, Sýkora – Stupka, Holovič, Konečný – Gmitter, Ondruš, Rogoň

    Rozhodčí: Snášel – Smrek, Bednár
    thejrc.org