Havlíčkův Brod – Tábor 7:1 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
7:1 (5:1, 1:0, 1:0)
HC Tábor
Neděle 25.09.2016, 10:00 • Zimní stadion Kotlina • Regionální liga mladšího dorostu • 3. kolo
Partner:
     
    Je konec. Havlíčkův Brod zcela zaslouženě a přesvědčivě vítězí nad Táborem B 7:1 a připisuje si další cenné tři body do tabulky. Mladí Bruslaři jsou tak stále stoprocentní a kráčejí si pevným krokem za kýženým návratem do elitní soutěže. Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám hezký zbytek dne. Na shledanou. (12:04:48)
     
    Konec zápasu.
     
    59:36
    Hosté se hnali do přečíslení 2 na 1, ale gólmanka Juřicová o čisté konto nepřišla! Skvělým obranným zákrokem se prezentoval její spoluhráč a nedovolil soupeři zakončit!
     
    59:22
    Brodská přesilovka končí. Michal Kerber (HBR) se dopustil faulu kolenem.
     
    58:55
    Brankář Novák už musel likvidovat dvě střely od modré čáry, ale betony si poradil znamenitě. Broďáci ale dál kombinují v jeho blízkosti.
     
    58:28
    Michal Dančišin (TAB) je vyloučen na 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    58:09
    Brankář Novák si připsal další úspěšný zákrok, když vyrazil tvrdou zápěstní ránu, jež na něj vyletěla z prostoru mezi kruhy.
     
    57:49
    Brodská brankářka Juřicová, jež už nahlédla i do reprezentačního A-týmu žen, si svou obranu velmi dobře a hlasitě organizuje. Tak to má přesně být.
     
    57:14
    Broďáci už znovu okupují útočné pásmo a hledají si prostor ke střele.
     
    56:30
    Kohouti se usadili v útočném pásmu, ale obrana Bruslařů pracuje velmi spolehlivě a hodně pomáhá gólmance Juřicové, jež má málo práce.
     
    55:18
    Tábor alespoň na chvíli přerušil nápor svého soupeře, když vyvezl kotouč do středního pásma. Jeho obrana je teď opravdu hodně přetížená.
     
    54:40
    Havlíčkův Brod vyprodukoval ze svého tlaku několik tvrdých střel, ale ty postrádaly patřičnou přesnost. Gólman Novák je jen kontroloval pohledem.
     
    54:15
    Bruslaři tlačí soupeře u jeho brány, Tábor B se musí bránit.
     
    53:41
    Havlíčkův Brod se ubránil bez úhony, hraje se 5 na 5.
     
    52:46
    Tohle je přesně to, co mladým Bruslařům za tohoto stavu náramně svědčí. Při oslabení drží hru až v útočném pásmu, čímž šetří čas ze svého trestu.
     
    52:22
    Kohouti ze svého chvilkového tlaku vytěžili jen jednu nepřesnou střelu od modré čáry. Havlíčkův Brod získal puk a rychle vyhodil.
     
    52:00
    Tábor zatím drží útočné pásmo, ale k ohrožení brankářky Juřicové se zatím nedostal.
     
    51:41
    Vylučuje se na brodské straně (HBR).
     
    50:57
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Po dlouhé době vidíme další gól a znovu se radují Bruslaři! Gólman Novák pod tlakem několikrát vrazil puk betony před sebe, čehož využil MATĚJ TRUPL, jehož bekhendová rána z mezikruží zapadla za Novákova záda! Asistence: Dan Fiala.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 6. Dudek (Brdičko), 6. Kulhánek (Dudek, Brdičko), 10. D. Vacík (Fiala), 16. Kulhánek (Brdičko, Dudek), 20. Košťál (Pártl), 30. Pártl (P. Vacík, Fiala), 51. Trupl (Fiala) – 8. Matoušek


    BK Havlíčkův Brod: Král (od 31. Juřicová) – Dvořák, D. Vacík, Kerber, Matula, Trupl, Horáček – Kulhánek, Dudek, Fiala, P. Vacík, Klofáč, Pártl, Košťál, Brdičko
    HC Tábor: Stibal (od 30. A. Novák) – Dančišin, Šedivý, Staněk, Barda "C", Blafka, Kotounová – Máca, Slabý, Matoušek, Melichar, Camrda, Fáber, Růžička, Duda, Bouška

    Rozhodčí: Jan Doležal – Tomáš Krejčí, Vojtěch Holenda
    thejrc.org