Omsk – Magnitogorsk 1:3 (kon.) | Kazaň – Minsk 3:5 (kon.) | Dynamo Moskva – Jaroslavl 4:3 (po pr.)
konec
Ak Bars Kazaň
3:5 (2:1, 1:0, 0:4)
HC Dinamo Minsk
Pondělí 26.09.2016, 18:00 • TatNeft Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je z mé strany dnes už opravdu vše. Přeji hezký zbytek pondělního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit na shledanou. (20:37:43)
     
    Československá stopa v utkání

    Jiří Sekáč (KZN) – 0+0, 1 střela, čas na ledě 16:42

    Lukáš Krajíček (MN) – 0+0, 1 střela, čas na ledě 16:14
     
    Statistiky zápasu

    Střely na branku: 36 – 28
    Zásahy brankářů: 23 – 33
    Vyloučení: 8 – 7
    Bodyčeky: 8 – 10
    Vyhrané buly: 28 – 28
    Využití: 0 – 2
    Oslabení: 0 – 0
     
    Je dobojováno. Hosté po druhé třetině prohrávali o dvě branky – 1:3, ale čtyřmi góly ve třetí třetině dokázali takřka nemožné a otočili zápas na svou stranu. Domácí tak měli na dosah tři body, nakonec odchází z vlastního ledu s prázdnou. Sledovali jsme pohledné utkání a dramatický závěr toho byl jen důkazem.
     
    Konec zápasu.
     
    59:45
    Zápas se už pouze dohrává s pukem na hokejkách hostů, kteří mohou být opravdu velmi spokojeni. Z ničeho nic nakonec odvezou z ledu Kazaně všechny body.
    59:16 Rob KLINKHAMMER - 3:5
     
    59:16
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Hosté ale sebrali v obranném pásmu kotouč domácím a Šinkevič vyslal svou přihrávkou ROBA KLINKHAMMERA do samostatného úniku a pro hostujícího útočníka nebyl problém dopravit puk do opuštěné branky. Je hotovo. Hosté nakonec vítězí za tři body a domácí se musí naopak sklonit před jejich výkonem zejména ve třetí třetině. Asistence: Ilja Šinkevič.
     
    59:05
    Domácí to zkouší se šesti bruslaři v poli. Galimov je na střídačce.
     
    58:40
    Malychin je na ledě a Kazaň je tedy kompletní.
     
    58:29
    Znovu z přesilovkové akce hostů nic nebylo a kotouč tak letí opět před brankáře Minsku. Vypadá to, že se domácí hokejisté ubrání.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:35
    Domácí se zatím dobře brání a nyní po střele Lingleta vyhazují puk až před brankáře Scrivense. Hosté tak budou zakládat další akci z hloubi vlastního pásma.
     
    56:40
    Navíc Malychin dostává dvě minuty za podražení a je tu další početní výhoda pro Minsk.
     
    56:30
    No kdo čekal po druhé třetině takovou smršť od Dinama? To je nyní na koni a znovu hrozí před domácí brankou.
     
    55:28
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Tak to je pro domácí pořádná sprcha. Dinamo během dvou minut otáčí stav utkání na svou stranu. MATT ELLISON z pravé strany blízko před Galimovem posílá kotouč do poloodkryté klece. Rázem tak zápas dostává úplně nový náboj. Asistence: Charles Linglet, Alexandr Matěruchin.
    54:02 Alexandr MATĚRUCHIN - 3:3
     
    54:02
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelné. Je vyrovnáno. Hned po inkasované brance domácí chybovali ve středním pásmu a hosté se tak dostali do dalšího útoku. Z pravé strany vystřelil ALEXANDR MATĚRUCHIN, který vrací Minsk zpět do hry. Začíná se znovu od začátku. Asistence: Charles Linglet, Nick Bailen.
    53:08 Artur GAVRUS - 3:2

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 11. Lukojanov (S. Zacharčuk, Tkačjov), 18. M. Lazarev (Žukov, Varnakov), 40. Malychin (Čibisov) – 17. Matěruchin (Gragnani, S. Kosticyn), 54. Gavrus (Gragnani, Matěruchin), 55. Matěruchin (Linglet, Bailen), 56. Ellison (Linglet, Matěruchin), 60. Klinkhammer (Šinkevič)


    Ak Bars Kazaň: S. Galimov (Garipov) – Abrosimov, Tokranov, S. Zacharčuk, Čibisov, Čerepanov, D. Musin, Sidorov, Ohtamaa – Azevedo, Svitov (C), Sekáč – Žukov, Tkačjov, Lukojanov – Obuchov, An. Popov, Glinkin – M. Lazarev, Malychin, Varnakov.
    HC Dinamo Minsk: Scrivens (M. Karnauchov) – Chenkel, Krajíček, Šinkevič, Gragnani, Lisovec, Bailen – A. Volkov, Gavrus, Pavlovič (C) – Kulakov, Matěruchin, Klinkhammer – Linglet, S. Kosticyn, Ellison – Drozd, Lopačuk, Ambožejčik.

    Rozhodčí: Komarov, Kuljov – Michel, Strelcov
    bahis siteleri