Vítkovice – K. Vary 3:2 (2:1 po s.n.) | Olomouc – Třinec 1:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Plzeň 3:2 (kon.)
Chomutov – Pardubice 5:6 (po pr.) | Mountfield HK – Sparta 2:3 (kon.) | Kometa Brno – Litvínov 7:1 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
3:2 (0:1, 1:0, 2:1)
HC Škoda Plzeň
Úterý 27.09.2016, 17:30 • ŠKOENERGO Aréna • Tipsport extraliga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:11
    Velká nepříjemnost pro domácí, Plzeň bude hrát minutu a devět vteřin dlouhou přesilovku pěti proti třem! K Urbanovi na trestnou lavici usedá Žejdl, který se proti pravidlům provinil držením.
     
    53:20
    Vzápětí je však Plzní dána příležitost opět se dostat na dostřel, hosty totiž čeká početní převaha, na trestnou lavici za podražení usedá Tomáš Urban.
     
    36:31
    Boleslavští už svého soupeře nestíhali, vše nakonec skončilo faulem Tomáše Hyky, který si odsedí dvě minuty za krosček.
     
    26:02
    Znovu se bude vylučovat, další hru v početní převaze budou mít k dispozici svěřenci Františka Výborného. Na lavici hanby už usedá Tomáš Slovák – dvě minuty, držení.
     
    23:04
    Svou první přesilovku si ale nyní zahraje i Plzeň. Početní výhoda ji čeká po vyloučení Tomáše Pastora, který se proti pravidlům provinil sekáním.
     
    21:40
    Zkušený plzeňský útočník Kracík znovu oslabuje své mužstvo. Podruhé v krátkém časovém sledu je totiž vyloučen, tentokráte za podražení.
     
    18:14
    V závěru první třetiny budeme svědky první přesilovky. Zahraje si ji Boleslav, na trestnou lavici totiž za hákování putuje Jaroslav Kracík.
    Marken.cz

    Vojtěch Tůma

    Branky a nahrávky: 23. Lenc (Hyka, Musil), 42. Vampola, 53. Hyka (Musil) – 6. Yellow Horn, 59. Kracík (TS)


    BK Mladá Boleslav: Lukáš (Tarkki) – Stříteský, T. Voráček, Hanzlík, Štich, Pastor, Kučný – Hyka, Musil, Lenc – Látal, Klepiš (C), Pacovský – Orsava, Vampola, Žejdl – Pospíšil, Urban, Jonák.
    HC Škoda Plzeň: Machovský (Sochůrek) – D. Sklenička, P. Kadlec, Pulpán, Čerešňák, Moravčík, Slovák – T. Svoboda, Hrnka, Kratěna (C) – D. Kubalík, Kracík, Indrák – Johnson, Lev, Yellow Horn – Schleiss, Suchý, Švarc.

    Rozhodčí: Hejduk, Úlehla – Frodl, Zavřel

    Diváci: 3473
    thejrc.org