Vítkovice – K. Vary 3:2 (2:1 po s.n.) | Olomouc – Třinec 1:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Plzeň 3:2 (kon.)
Chomutov – Pardubice 5:6 (po pr.) | Mountfield HK – Sparta 2:3 (kon.) | Kometa Brno – Litvínov 7:1 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
3:2 (0:1, 1:0, 2:1)
HC Škoda Plzeň
Úterý 27.09.2016, 17:30 • ŠKOENERGO Aréna • Tipsport extraliga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:10
    Machovský opouští svou pokladnici, hosté to zkouší v šesti!
     
    58:52
    Boleslavští si vybírají oddechový čas!
    58:52 Jaroslav KRACÍK - 3:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    58:52
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A to hosté proměňují, v Mladé Boleslavi tedy máme zaděláno na dramatický závěr! JAROSLAV KRACÍK to udělal velice zkušeně, když si počkal na drobný pohyb brankáře Jana Lukáše a poté jej přesnou ranou k levé tyči nekompromisně prostřelil!
     
    58:52
    Tak pozor, boleslavská defenziva si vybrala slabší moment a pustila do úniku Kracíka, kterého těsně před Lukášem podrazil Voráček! Následovat tedy bude trestné střílení.
     
    54:11
    Velká nepříjemnost pro domácí, Plzeň bude hrát minutu a devět vteřin dlouhou přesilovku pěti proti třem! K Urbanovi na trestnou lavici usedá Žejdl, který se proti pravidlům provinil držením.
     
    53:20
    Vzápětí je však Plzní dána příležitost opět se dostat na dostřel, hosty totiž čeká početní převaha, na trestnou lavici za podražení usedá Tomáš Urban.
    52:27 Tomáš HYKA - 3:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    52:27
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí se dostávají do dvoubrankového vedení, tohle už pro ně vypadá poměrně slibně! Musil vyhrál závod o puk, zakázané uvolnění se tedy pískat nemohlo. Poté přetlačil u mantinelu Slováka a přesným pasem uvolnil najíždějícího si TOMÁŠE HYKU, který zamířil přesně do horního růžku Machovského pokladnice!
     
    49:12
    Pokus o založení rychlého brejku domácím nevyšel, po pravé straně se naopak kupředu vrhl Lukáš Pulpán, jehož jedovatému projektilu příliš nescházelo!
     
    42:21
    Málem bylo vyrovnáno! Jakub Lev udržel puk na své holi a zajel s ním do rohu kluziště, odkud přesnou nahrávkou našel před brankou bojujícího Yellow Horna, který trefil tyč!
    41:45 Petr VAMPOLA - 2:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    41:45
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Lepší vstup do třetí třetiny si Bruslaři nemohli přát, ani ne po dvou minutách se totiž dostávají do vedení! Krásnou individuální akcí se prezentoval PETR VAMPOLA, který projel přes celé hřiště až před Machovského a překonal jej bekhendovou ranou mezi tělo a lapačku!
     
    38:39
    Krátce po vypršení Hykova trestu se ke střele z hranice pravého kruhu dostal Kracík, poté ještě těsně před Lukášem několikrát dorážel Svoboda, zvláště jeho poslední střelecký pokus byl nebezpečný, Boleslav ale přežila!
     
    36:31
    Boleslavští už svého soupeře nestíhali, vše nakonec skončilo faulem Tomáše Hyky, který si odsedí dvě minuty za krosček.
     
    32:13
    Rychlonohý Látal se podél levého křídla dokázal prodrat až před Machovského, kterého se pokusil překonat bekhendovou kličkou, nedotáhl ji ale úplně podle představ, plzeňský gólman odolal i několika následným pokusům o dorážku!
     
    27:35
    Famózní Lukáš! Klepiš v útočném pásmu nechal puk za sebou, a nabídl tak hostům přečíslení dvou proti jednomu, které po Svobodově pasu zakončoval Hrnka, boleslavský gólman se ale stačil přesunout!
     
    26:02
    Znovu se bude vylučovat, další hru v početní převaze budou mít k dispozici svěřenci Františka Výborného. Na lavici hanby už usedá Tomáš Slovák – dvě minuty, držení.
     
    23:04
    Svou první přesilovku si ale nyní zahraje i Plzeň. Početní výhoda ji čeká po vyloučení Tomáše Pastora, který se proti pravidlům provinil sekáním.
    22:24 Radan LENC - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    22:24
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Teď už to ale domácím vyšlo, a ve městě automobilů tak máme srovnáno! Celé se to narodilo poměrně nenápadně, puk do útočného pásma zavezl Musil a poté nahrál Hykovi, jehož lehké bekhendové nahození těsně před Machovským umně tečoval RADAN LENC! Asistence: Tomáš Hyka, Pavel Musil.
     
    21:40
    Zkušený plzeňský útočník Kracík znovu oslabuje své mužstvo. Podruhé v krátkém časovém sledu je totiž vyloučen, tentokráte za podražení.
     
    18:55
    Klepiš si za brankou udělal prostor a přenechal kotouč Vampolovi, který ideálně načasovanou nahrávkou oslovil sjíždějícího si Žejdla, ten však zacílil těsně mimo!
     
    18:14
    V závěru první třetiny budeme svědky první přesilovky. Zahraje si ji Boleslav, na trestnou lavici totiž za hákování putuje Jaroslav Kracík.
     
    14:11
    Domácí si koledují! Další zbytečnou ztrátu předvedl Pastor, načež si Tomáš Svoboda od mantinelu vybruslil až do dobré palebné pozice, branku Bruslařů ale o kousek přestřelil!
     
    13:02
    Tohle musí být gól! Štich se nechal hodně snadno obrat dotírajícím Johnsonem, který se dobře zorientoval a nádherným pasem skrze brankoviště vyzval ke vstřelení druhé branky Yellow Horna, ten ale v jasné tutovce selhal!
     
    11:09
    Dva na jednoho se nyní hnali domácí hokejisté. Vampola si počkal na ideální okamžik a pak předložil puk pro Orsavu, proti jehož pumelici se Machovský vyznamenal povedeným reflexivním zásahem!
     
    07:11
    Mohlo to být o dvě branky! Hrnka za brankou ustál několik ataků od Klepiše a dokázal ještě nahrát Kratěnovi, který parádně uvolnil neobsazeného Svobodu, Lukáš ale Boleslav podržel!
    05:38 Colton Yellow Horn - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    05:38
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Svou velkou šanci domácí neproměnili, krátce nato byli potrestáni a je to Plzeň, kdo se ujímá vedení! Hrozitánskou chybu v rozehrávce předvedl Štich, a nabídl tak samostatný únik pro COLTONA YELLOW HORNA, který se tváří v tvář Lukášovi nemýlil!
    Marken.cz

    Vojtěch Tůma

    Branky a nahrávky: 23. Lenc (Hyka, Musil), 42. Vampola, 53. Hyka (Musil) – 6. Yellow Horn, 59. Kracík (TS)


    BK Mladá Boleslav: Lukáš (Tarkki) – Stříteský, T. Voráček, Hanzlík, Štich, Pastor, Kučný – Hyka, Musil, Lenc – Látal, Klepiš (C), Pacovský – Orsava, Vampola, Žejdl – Pospíšil, Urban, Jonák.
    HC Škoda Plzeň: Machovský (Sochůrek) – D. Sklenička, P. Kadlec, Pulpán, Čerešňák, Moravčík, Slovák – T. Svoboda, Hrnka, Kratěna (C) – D. Kubalík, Kracík, Indrák – Johnson, Lev, Yellow Horn – Schleiss, Suchý, Švarc.

    Rozhodčí: Hejduk, Úlehla – Frodl, Zavřel

    Diváci: 3473
    bahis siteleri