Vítkovice – K. Vary 3:2 (2:1 po s.n.) | Olomouc – Třinec 1:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Plzeň 3:2 (kon.)
Chomutov – Pardubice 5:6 (po pr.) | Mountfield HK – Sparta 2:3 (kon.) | Kometa Brno – Litvínov 7:1 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
3:2 (0:1, 1:0, 2:1)
HC Škoda Plzeň
Úterý 27.09.2016, 17:30 • ŠKOENERGO Aréna • Tipsport extraliga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojováno, tři body nakonec zůstávají v Mladé Boleslavi, které poráží Plzeň poměrem 3:2! Sledovali jsme velice vyrovnané a bojovné utkání, o jehož osudu muselo rozhodnout až třetí dějství, v němž Bruslaři svému soupeři zásluhou tref Vampoly a Hyky odskočili na rozdíl dvou branek. Škoda se ještě v závěru zmohla na snížení, když trestné střílení proměnil Kracík, vyrovnat už ale hosté nedokázali. Ode mě je to pro dnešek z města automobilů vše, někdy příště se budu těšit na počtenou! (19:53:51)
     
    Střely na branku:
    30-28 (13-10, 8-8, 9-10)
     
    Konec zápasu.
     
    59:29
    Klepiš dojel vyhozený puk od Stříteského, icing se tedy pískat nemohl. Boleslavský kapitán za brankou Plzně získal k dobru pár cenných vteřinek, nyní se ale vpřed opět vydávají indiáni.
     
    59:10
    Machovský opouští svou pokladnici, hosté to zkouší v šesti!
     
    59:00
    Do konce třetí třetiny zbývá jedna minuta!
     
    58:52
    Boleslavští si vybírají oddechový čas!
    58:52 Jaroslav KRACÍK - 3:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    58:52
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A to hosté proměňují, v Mladé Boleslavi tedy máme zaděláno na dramatický závěr! JAROSLAV KRACÍK to udělal velice zkušeně, když si počkal na drobný pohyb brankáře Jana Lukáše a poté jej přesnou ranou k levé tyči nekompromisně prostřelil!
     
    58:52
    Tak pozor, boleslavská defenziva si vybrala slabší moment a pustila do úniku Kracíka, kterého těsně před Lukášem podrazil Voráček! Následovat tedy bude trestné střílení.
     
    57:51
    Hosté se dopustili drobného zaváhání při rozehrávce, čehož se okamžitě jal využít Martin Látal, který se pokusil bekhendem překvapit Machovského, ten byl ale na svém místě.
     
    57:14
    Sklenička po přejetí modré čáry přenechal touš Yellow Hornovi, jehož ránu posléze i lehce tečoval, Lukáš ovšem mohl zůstat zcela klidný, puk zablokoval Voráček.
     
    56:56
    Ihned po buly se ke střele z hranice pravého kruhu dostal Dominik Kubalík, jeho pokus z otočky ale neměl gólové parametry, žádný problém pro pozorného Lukáše.
     
    56:24
    Tlak Plzeňských ještě nějakou tu chvíli pokračoval. Yellow Horn křižným pasem našel Kratěnu, jehož šikovnou nabídku těsně před Lukášem tečoval Johnson, domácí brankář ale kotouč nadvakrát zvládl umravnit.
     
    56:11
    Domácí v plném počtu.
     
    55:39
    Od blokujícího Kučného se puk odrazil příhodně pro Jana Hanzlíka, který se s ničím nepáral a poslal kotouč do bezpečné vzdálenosti od domácí svatyně.
     
    55:20
    Boleslav je ve čtyřech, Urban naskakuje zpět do hry.
     
    54:59
    A další zákrok Jan Lukáše, který v posledních minutách Boleslav hodně drží! Domácí gólman se tentokráte stačil přemístit proti táhlé ráně od Kubalíka, následnou dorážku nepřipustil důrazný Kučný.
     
    54:42
    Plzeňský zámek Bruslařům znepříjemňoval život více jak půl minuty. Dlouhá kombinace nakonec vedla k pokusu z hole Lukáše Pulpána, puk si ale našel cestu pouze do Lukášovy lapačky.
    Marken.cz

    Vojtěch Tůma

    Branky a nahrávky: 23. Lenc (Hyka, Musil), 42. Vampola, 53. Hyka (Musil) – 6. Yellow Horn, 59. Kracík (TS)


    BK Mladá Boleslav: Lukáš (Tarkki) – Stříteský, T. Voráček, Hanzlík, Štich, Pastor, Kučný – Hyka, Musil, Lenc – Látal, Klepiš (C), Pacovský – Orsava, Vampola, Žejdl – Pospíšil, Urban, Jonák.
    HC Škoda Plzeň: Machovský (Sochůrek) – D. Sklenička, P. Kadlec, Pulpán, Čerešňák, Moravčík, Slovák – T. Svoboda, Hrnka, Kratěna (C) – D. Kubalík, Kracík, Indrák – Johnson, Lev, Yellow Horn – Schleiss, Suchý, Švarc.

    Rozhodčí: Hejduk, Úlehla – Frodl, Zavřel

    Diváci: 3473
    thejrc.org