Krnov – Wolves Č. Těšín 8:2 (kon.) | SHK Hodonín B – Uh. Hradiště 4:8 (kon.) | Rosice – Břeclav 9:4 (kon.)
Boskovice – Velká Bíteš 8:4 (kon.) | Uničov – Uh.Brod 2:4 (kon.) | Kroměříž – VHK ROBE Vsetín B 9:4 (kon.)
Vel. Meziříčí – Blansko 5:0 (kon.) | Orlová – Nový Jičín B 14:4 (kon.) | Rožnov p. R. – Bohumín 0:0 (odl.)
konec
SHK Hodonín B
4:8 (2:2, 2:2, 0:4)
HC Uherské Hradiště
Středa 28.09.2016, 14:30 • Zimní stadion Václava Nedomanského • Krajská liga: Jihomoravský a Zlínský kraj
Partner:
     
    To je ode mě vše, rád bych vás touto cestou pozval ke sledování večerního přenosu, od 18 hodin vyjede ke svému mistorvskému utkání domácí A – tým, který se střetne s Draky ze Šumperka. Utkáním vás slovem provede můj kolega Ivan Hochman. Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji za přízeň a přeji hezký zbytek středečního dne. (16:38:22)
     
    Po šedesáti minutách je o vítězi rozhodnuto! B – tým hodonínských Drtičů dokázal s celkem z Uherského Hradiště držet krok jenom dvě třetiny, poté se strhla gólová smršť hostí, kteří dokázali během jedenácti minut vsítit čtyři branky.
     
    Konec zápasu.
     
    59:26
    Vyloučení v týmu HC Uherské Hradiště (Tomáš Bednařík – 2 min., hrubost).
     
    58:51
    Zlámal se prohnal kolem Crlíka s neuvěřitelnou lehkostí, jeho krásné akci chyběla pouze gólová tečka v podobě přesného zakončení.
     
    57:43
    Drtiči jsou kompletní, Ling již krouží na ledové ploše.
     
    57:16
    Garčic se dokázal individuálně prosadit napodruhé, udělal vynikající kličku za bruslemi na dlouhou ruku, ze které dokázal pouze orazítkovat jednu z tyčí brankové konstrukce za Barvíkem.
     
    56:30
    Gólman barvík nerozehrál vyhození hodonínských vůbec dobře a málem namazal Garčicovi na čtvrtý gól, tomu kotouč naštěstí pro Uherské Hradiště sjel pod čepelí hole.
     
    55:43
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín B (Ondřej Ling – 2 min., podražení).
     
    53:27
    Uherské Hradiště právě vstřelilo branku!
    Hosté definitivně rozhodují o tom, že si s sebou povezou domů všechny tři body. Kapitán DALIBOR FRIDRICH dokázal dorazit střelu Zlámala u bližší tyč a upravuje tak skóre na rozdíl čtyř branek. Asistence: Tomáš Zlámal.
     
    53:03
    Uherské Hradiště právě vstřelilo branku!
    Kubal přenechal do tandemu na levém kruhu kotouč DAVIDU ŠRENKOVI, který puk otřel o nejbližšího bránícího hráče a poslal jej tak trochu se štěstím mimo dosah Zollpriestera ke vzdálenější tyči. Asistence: Pavel Kubal.
     
    52:25
    Šrenk se vůbec nedohodl s Kojeckým na tom, kam že si to má sjet pro přihrávku, proto se situace opakuje. Píská se zakázané uvolnění, vhazování před Barvíkem.
     
    51:48
    Hosté v plném počtu, krátce po návratu Dobeše na led hosté vyhazují puk přes všechny čáry – icing.
     
    50:40
    Jakub Tomi hraje dobrý zápas směrem dopředu, v přesilovkovém postavení našel dobře postaveného Linga mezi kruhy, který ale pouze nastřelil brankáře Barvíka.
     
    49:48
    Vyloučení v týmu HC Uherské Hradiště (Pavel Dobeš – 2 min., hákování).
     
    48:37
    Uherské Hradiště právě vstřelilo branku!
    Absolutně neuvěřitelná situace, po nahození kotouče od modré čáry oba hodonínští zadáci naprosto nesmyslně vyrazili vpřed a propadli. FILIP NOHÁL s Pavlem Kubalem tak dlouho osamoceni doráželi kotouč, až jej dotlačili za brankovou čáru. Z branky se raduje první jmenovaný. Asistence: Pavel Kubal.
     
    47:18
    Zollpriester vyráží nepříjemnou přízemní ránu z hole Hruboše mimo hrací plochu, vhazování v obranném pásmu Hodonína.
     
    46:06
    Kršjak je dnes velice nepříjemným hráčem pro domácí defenzívu. Je zarputilý, bruslivý a důrazný zejména v předbrankovém prostoru. I nyní dělal paseku před Zollpriesterem na hranici brankoviště, dokud jej nezneškodnil Štěpanovský.
     
    45:32
    Garčic mohl přidat již čtvrtou branku, když se k němu příhodně odrazil kotouč v bezprostřední blízkosti brankoviště, jenže jeho tvrdé zakončení příklepem neskutečně lapl gólman Barvík!

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 15. Garčic (Ling), 17. Garčič, 27. Garčic, 33. Jurásek (Tomi) – 4. Kubal (Nohál), 5. Kršjak (Bednařík), 24. Kubal, 25. Hruboš (Zlámal, Fridrich), 43. Šrenk (Nohál), 49. Nohál (Kubal), 54. Šrenk (Kubal), 54. Fridrich (Zlámal)


    SHK Hodonín B: Zollpriester (Luner) – Weber, Talán, Přikryl, Crlík, Výmola (C), Štěpanovský – Cekr, Venclík, Koubek, Ling (A), Šála, Škriba, Jurásek (A), Tomi, Garčic.
    Trenéři: Zdeněk Jurásek, Petr Krupica.

    HC Uherské Hradiště: Barvík (Jakubčík) – Lišaník, Kojecký (A), Foltýn, Janíček, Kubal, Nohál, Šrenk, Fridrich (A), Zlámal, Hruboš, Dobeš, Kršjak, Bednařík.
    Trenér: Robert Pochylý.

    Rozhodčí: Vepřek – Husák, Šustr
    thejrc.org