Třinec – Chomutov 5:1 (kon.) | Litvínov – Vítkovice 2:0 (kon.) | Plzeň – Mountfield HK 4:3 (po pr.)
Olomouc – Liberec 2:1 (2:1 po s.n.) | Pardubice – Kometa Brno 3:4 (po pr.) | K. Vary – Mladá Boleslav 2:5 (kon.)
Sparta – Zlín 5:1 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
2:5 (0:2, 2:2, 0:1)
BK Mladá Boleslav
Pátek 30.09.2016, 18:00 • KV Arena, Karlovy Vary • Tipsport extraliga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:53 Lukáš ŽEJDL - 2:5
    Zdroj: Hokejka TV
     
    59:53
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A tohle je tečka za dnešním zápasem. LUKÁŠ ŽEJDL posílá puk do prázdné brány a Boleslav může slavit. Asistence:: Petr Vampola, Jakub Klepiš.
    30:41 Pat MULLANE - 2:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    30:41
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A využitá přesilová hra domácích! Svojí premérovou trefu si připisuje PAT MULLANE, který dostal nabito od modré čáry od Sičáka a propálil pomalu se přesunujícího Lukáše. Asistence: Vladimír Sičák.
    28:05 Vladimír SIČÁK - 1:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    28:05
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tak přeci jen přichází branka Energie! Václav Skuhravý vybojoval v rohu kotouč, natlačil se před bránu, kde ještě našel VLADIMÍRA SIČÁKA a ten procedil puk pod roztaženým Lukášem. Asistence: Václav Skuhravý, Pat Mullane.
    26:50 Radan LENC - 0:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    26:50
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak tohle je mrzuté. Hosté hráli jen chvilku v plném počtu a právě Tomáš Urban poslal kotouč na RADANA LENCE, který nijak těžkou střelou prostřelil Honzíka mezi tělem a rukou. Asistence: Tomáš Urban.
    22:58 Petr VAMPOLA - 0:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    22:58
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A teď už hosté přesilovou hru využívají. Po boji na modré čáře se kotouč dostal do rohu, odkud ho Žejdl poslal před bránu na volného PETRA VAMPOLU a ten umístil svou střelu přímo pod horní tyč. Asistence: Lukáš Žejdl, Matěj Stříteský.
    14:06 Lukáš PABIŠKA - 0:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    14:06
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Jenže další rychlý protiútok a Boleslav jde do dvoubrankového vedení! Urban nastřelil od mantinelu prudký pas před Honzíka, kde byl s holí připraven LUKÁŠ PABIŠKA, který kotouč nasměřoval střelou přesně mezi Honzíkovy betony. Asistence: Tomáš Urban, Vít Jonák.
    05:20 Jiří KUČNÝ - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    05:20
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté šli ovšem do rychlého brejku, ve kterém byli faulováni a v signalizované výhodě se kotouč dostal po skvělé přihrávce k JIŘÍMU KUČNÉMU, který od modré čáry propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Lukáš Žejdl, Vít Jonák.
    Marken.cz

    David Košinár

    Branky a nahrávky: 29. Sičák (Skuhravý, Mullane), 31. Mullane (Sičák) – 6. Kučný (Žejdl, Jonák), 15. Pabiška (Urban, Jonák), 23. Vampola (Žejdl, Stříteský), 27. Lenc (Urban), 60. Žejdl (Vampola, Klepiš)


    HC Energie Karlovy Vary: Honzík (28. Závorka) – Harant, Dujsík, Sičák, M. Rohan, Tomáš Dvořák, Benák, Weinhold – T. Rachůnek, Stloukal, Kindl – Mullane, Skuhravý (C), V. Tomeček – Kohout, Matuš, Gorčík – Harkabus, Gríger, Flek.
    BK Mladá Boleslav: Lukáš (Tarkki) – Stříteský, T. Voráček, Hanzlík, Kučný, Pastor, Kurka – Hyka, Musil, Lenc – Látal, Klepiš (C), Pacovský – Orsava, Vampola, Žejdl – Pabiška, Urban, Jonák.

    Rozhodčí: Hodek, Petružálek – Jelínek, Pešek

    Diváci: 2548
    thejrc.org