Martin – Nové Zámky 3:0 (kon.) | Trenčín – Lipt. Mikuláš 6:1 (kon.) | Zvolen – Banská Bystrica 5:6 (kon.)
Žilina – Poprad 9:2 (kon.) | Nitra – Košice 6:4 (kon.)
konec
HK DUKLA Trenčín
6:1 (3:1, 2:0, 1:0)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Pátek 30.09.2016, 18:00 • Zimný štadión Pavla Demitru • Tipos Extraliga (SR) • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dukla síce v zápase prehrávala, ale od polovice prvej tretiny jasne ovládla hru a svoje víťazstvo okorenila aj najlepším nástrelom v sezóne. (20:18:22)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:28
    Trenčín dal gól!
    Dukla využíva druhú presilovku v zápase, hneď sa usadila v pásme, obrancovia si dvakrát vymenili puk, a po poslednej Drgoňovej prihrávke namieril presne LUKÁŠ KOZÁK a delovkou prestrelil všetko čo stálo v ceste.
    Asistencia: Adam Drgoň
     
    59:03
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Kriška – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    58:55
    Manévre Tybora s Gašparovičom v pásme nepriniesli strelu na bránu.
     
    57:31
    Štvrtý útok Liptákov zatlačil rovnakú formáciu súpera, zakončoval Kabáč po obkorčuľovaní brány, ale Chábera bol pripravený.
     
    56:47
    Liptáci sa ešte snažia kozmeticky upraviť skóre, zakončenie Laca z ľavej strany skončilo na výstroji Cháberu.
     
    55:40
    Možnosti na oboch stranách. Najprv unikli hostia, ale prečíslenie im pokazil Tybor, ktorý sa vrátil do obrany, na druhej strane o chvíľu vyštartoval rýchlik Gašparovič, obranca ho ešte stihol dokorčuľovať a donútil ho len k bekhendovému zakončeniu, ktoré Nagy pokryl.
     
    55:13
    Kalináč spoza brány namazal Gašparovičovi, ten volil pohotovú strelu z prvej, ale puk pristál na betóne Nagya, ktorý vzápätí prerušil hru.
     
    53:20
    Štvrtý útok Dukly sa dlhšie udržal v pásme, po unavení súpera prišli strelecké možnosti, ale Nagy dobre pokryl ranu z uhla.
     
    51:55
    Stumpel založil akciu hostí, cez Krišku sa puk dostal opäť ku kapitánovi Liptákov, ale ten nezakončil, hostia však dokázali dostať puk na modrú k Stehlíkovi, jeho rana bola tečovaná, Chábera reflexívne zasiahol.
     
    51:12
    Hlinka bojoval ako lev pri zadnom mantineli, nakoniec získal puk, ale ten sa odrazil len k Nagyovi, ktorý prerušil hru.
     
    50:06
    Kozákov puk od modrej vyrazil brankár pred odkrytú bránu, ale Sojčík preváhal ideálny moment na strelu, potom ho zablokoval obranca.
     
    49:40
    Pol minúty sa hráči tlačili pri mantineli, potom aj tak hra prerušená.
     
    48:34
    Dukla pri chuti, hostia by sa už zrejme najradšej videli v autobuse.
     
    48:08
    Veľký tlak druhej trenčianskej formácie, päť striel v krátkom slede musel riešiť Nagy, poradil si s koncovkami Gašparoviča, Kalináča, Tybora aj Holendu.
     
    47:05
    Dlouhý založil akciu, L.Novák predložil ideálne Sojčíka, ten z dobrej pozície skúšal po zemi do protipohybu brankára, ale tesne minul žrdku.
     
    44:43
    Dukla vyhrala buly v pásme, Gašparovič posunul na modrú M.Novákovi, jeho strelu nik pred bránou netečoval, Nagy vyrazil.
     
    44:10
    Čiarový s číslom 73 teraz veľmi zle posúdil hybridný icing, trenčiansky útočník bol ešte pol metra za obrancom a čiarový rozpažil. Na jeho šťastie Trenčania po zisku puku neohrozili Nagya žiadnou nebezpečnou strelou.

    Marián Vychovalý

    Branky a nahrávky: 10. Veilleux (Kozák, Olvecký), 18. Hlinka (Olvecký), 19. M.Novák (L.Novák), 22. Tybor (Kalináč), 38. Olvecký (Hlinka), 60. Kozák (Drgoň) – 5. Huna


    HK DUKLA Trenčín: Chábera – Kozák, Drgoň, Holenda, M.Novák, Bohunický, Hatala, Albers, Ryzák – Sojčík, R. Dlouhý, L. Novák – Gašparovič, Kalináč, Tybor – Hlinka, Veilleux, Ölvecký – Briestenský, J. Švec, D. Novák
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Križan (41.A. Nagy) – Mezovský, Bobček, Stehlík, Nádašdi, M. Šiška, Moravčík, D. Kadura, Kadlubiak – Rich. Huna, Rob. Huna, Rud. Huna – Faith, Mat. Sukel, Kriška – A. Laco, Piatka, Lištiak – Stümpel, Kabáč, Števuliak

    Rozhodčí: M.Novák – Valo, Výleta
    thejrc.org