Buffalo – Toronto 1:8 (kon.) | Pittsburgh – Chicago 1:0 (kon.) | Carolina – Tampa 1:2 (po pr.)
Detroit – Boston 1:2 (po pr.) | St. Louis – Dallas 4:1 (kon.) | Winnipeg – Edmonton 5:1 (kon.)
Calgary – Vancouver 2:1 (kon.) | Colorado – Los Angeles 3:1 (kon.) | San Jose – Arizona 3:2 (po pr.)
Ottawa – Montreal 2:3 (po pr.)
po prodl.
San Jose Sharks
3:2 (0:1, 1:1, 1:0 - 1:0)
Arizona Coyotes
Sobota 01.10.2016, 04:30 • SAP Center, San Jose • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Střely na branku v zápase

    San Jose Sharks: 36

    Arizona Coyotes: 22 (07:10:55)
     
    Nakonec nám tedy rozlousknutí výsledku přineslo nastavených pět minut v prodloužení. San Jose dlouho dotahovalo, ale nakonec zásluhou zásahu Dylana DeMela těsně vítězí. Navíc jedna dobrá zpráva i pro fanoušky z České republiky, důležitý druhý gól Žraloků poslal do sítě Coyotes Tomáš Hertl. Ten tak začíná přípravu ve velkém stylu. Ode mě je to pro dnešek vše, přeji hezkou sobotu.
     
    Konec zápasu.
     
    60:40
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Je hotovo! Hokejisté San Jose Sharks, kteří celý zápas pouze dotahovali výsledek, nakonec berou z tohoto klání výhru a velmi slušně zaplněná hala SAP Center se tak může po zásluze radovat. Autorem rozhodující trefy DYLAN DEMELO. Ten si, a to dlužno podotknout, tenhle gól za dnešní aktivní výkon směrem dopředu zaslouží. Louis Domingue moc neměl šanci tento kotouč po ráně příklepem chytit. Asistence: Tommy Wingels.
     
    60:36
    Puk končí ze středního pásma sražený v ochranné síti, vhazovat by se pravděpodobně mělo ve středním pásmu.
     
    60:04
    Máme tu začátek prodloužení, jako první se kotouče na vhazování během nastavené pětiminutovky zmocňují domácí, ale Tomáš Hertl s kotoučem daleko nedojel.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Šedesát minut hry nerozhodlo o tom, kdo zvítězí v přípravném utkání mezi San Jose Sharks a Arizona Coyotes. A tak uvidíme prodloužení, případně i samostatné nájezdy, to se nechme překvapit.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:24
    Garland ještě mohl zkusit rozhodnout v základní hrací době, jenže také on minul branku Della a nerozvlnil tak jeho síťku.
     
    59:02
    Přečíslení domácího celku ve třech proti dvěma, ale Sharks si v kombinaci nerozuměli, takže jejich slibná šance nakonec končí velmi záhy, a to bez zakončení.
     
    58:13
    Ještě jedno zakázané uvolnění, to už do konce třetí třetiny nezbývají ani celé dvě minuty. Zdá se, že dnes v SAP Center budeme sledovat také nastavených pět minut hry.
     
    57:50
    Hra přerušena, protože některý z hráčů má menší zdravotní problémy. Ale snad nepůjdeme o nic vážného a budeme moci za malý okamžik pokračovat.
     
    56:43
    Po skončení poslední komerční přestávky v zápase zvládla lépe vhazování Arizona, konkrétně Strome uspěl proti Wingelsovi na buly. Ale zatím hosté nikam s kotoučem nespěchají.
     
    Dnešní utkání sleduje 15 985 diváků.
     
    56:35
    Hned dvě zblokované střely od obránce Coyotes Lukeho Schenna. Nejdříve musel dávat pozor na zakončení Sorensena, poté i obránce DeMela.
     
    55:44
    Tomáš Hertl a jeho další střela, tentokrát však mimo tři červené tyče. A nutno říct, že to bylo opravdu pořádný kousek vedle branky.
     
    54:27
    Navíc nesledujeme hru, která by napovídala tomu, že dojde k rozhodnutí výsledku ještě před koncem třetí třetiny. Jakmile je puk v jednom či druhém obranném pásmu, obě mužstva vyhazují touše pryč.
     
    54:23
    Strome vyhodil puk pryč ze středního pásma a taktéž dovolil svému celku vystřídat. Pomalu se blížíme ke konci základní hrací doby a stále nemá ani jedna strana blíže k výhře.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 32. Carpenter (Helewka, Braun), 48. Hertl (Braun, Goldobin), 61. DeMelo (Wingels) – 9. Martinook (Garland), 32. Bunting (MacInnis, White)


    San Jose Sharks: Dell (Grosenick) – Martin, Mueller, Kelly, McNally, Braun, Heed, DeMelo – Marleau, McCarthy, Sorensen – Goodrow, Carpenter, Ward – Hertl, Helewka, Wingels – Labanc, O'Reagan, Karlsson – Gallant, Goldobin
    Arizona Coyotes: Domingue (Hill) – Schenn, Chychrun, McBain, Dahlbeck, Mermis, Mayo – Dvorak, Strome, Cunningham – White, Gaudet, Fischer – Fournier, Martinook, MacInnis – Boychuk, Buntig, Crouse – Garland

    Rozhodčí: Meier, Schienker – Gibbons, Rody

    Diváci: 15 985
    thejrc.org