Vítkovice – Jihlava 2:3 (0:1 po s.n.) | Písek – Mountfield HK 1:11 (kon.) | Kolín – Pardubice 0:9 (kon.)
Chomutov – Letňany 4:2 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 5:4 (po pr.) | Č. Budějovice – Havlíčkův Brod 4:0 (kon.)
HC Litvínov – K. Vary 1:7 (kon.) | Jihlava – Olomouc 6:3 (kon.) | Kladno – HC Plzeň 2:3 (kon.)
Havířov – Zlín 0:4 (kon.) | Vsetín – Vítkovice 2:4 (kon.) | Třinec – Kometa Brno 7:3 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
6:3 (4:1, 0:2, 2:0)
HC Olomouc
Sobota 01.10.2016, 13:00 • Tréninková plocha HZS, Jihlava • Extraliga staršího dorostu • 10. kolo
Partner:
     
    58:12
    Dukla právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto. V mlýnici před brankou se po Filipově přiťuknutí prosazuje TOMÁŠ VALA a vrací svému týmu náskok, který měla Jihlava po první třetině, a navíc dokončuje v dnešním utkání hattrick. Asistence: Jakub Filip.
     
    49:58
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava je znovu blíže třem bodům. Adam poslal puk do jízdy na TOMÁŠE VALU, který si před brankou počínal vskutku nádherně a jakýmsi dloubáčkem zvedl puk nad Galušku do horní části branky. Excelentní zakončení. Asistence: Dominik Adam.
     
    27:46
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Z jednoznačného zápasu začíná být drama. Daniel Šťastný měl nyní hodně těžkou, prakticky nemožnou, úlohu zasáhnout. Mader vypálil od modré a jeho střelu tečoval TADEÁŠ AULEHLA přesně do sítě. Asistence: Petr Mader, Vítězslav Klesla.
     
    20:40
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Přesilová hra hostí je využita. Od modré si o něco blíž k brance sjel TOMÁŠ HOLIŠ, dostal přihrávku od Pěchy a využil dlouhou dvojnásobnou početní výhodu. Asistence: Martin Pěcha.
     
    16:04
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí po buly v útočném pásmu trošku zaspali na modré. Do úniku ujel MIROSLAV SKOPAL, který zakončil bekhendovým blafákem nad lapačku Šťastného do horní části klece. Bez asistence.
     
    13:06
    Dukla právě vstřelila branku!
    Zdá se, že již po první třetině bude o osudu zápasu jasno. Veleba dal puk do předbrankového prostoru a JINDŘICH KARDOŠ dává během deseti minut již čtvrtý gól Jihlavy. Asistence: Petr Veleba.
     
    11:38
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nedáš a vzápětí dostaneš. I to si musí říkat Olomoučtí. Střela Kaláče z prostoru mezi kruhy se otřela o horní tyčku branky Šťastného. Hned z protiútoku předvedl parádní kombinaci Kadleček s JAKUBEM FILIPEM a tomu tyčka naopak pomohla. Puk se otřel o břevno a zapadl do klece. Asistence: Slavomír Kadleček.
     
    07:39
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nahození od modré zatím domácím jdou, stejným způsobem se Jihlava prosazuje i podruhé. Sluší se ale podotknout, že nyní nešlo o čistý průstřel, ale šikovnou teč TOMÁŠE VALY po nahození jeho skorojmenovce Vály. Dukla tak jde do dvougólového trháku. Asistence: Matěj Vála.
     
    02:52
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí se po necelých třech minutách dostávají do vedení. Jindra dal puk na modrou pro DOMINIKA ADAMA, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě a zamířil pod horní tyčku. Dává tak svůj třetí gól během posledních dvou utkání. Asistence: Lukáš Jindra, Jan Úlovec.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 3. Adam (Jindra, Úlovec), 8. Vala (Vála), 12. Filip (Kadleček), 14. Kardoš (Veleba), 50. Vala (Adam), 59. Vala (Filip) – 17. Skopal, 21. Holiš (Pěcha), 28. Aulehla (Mader, Klesla)


    HC Dukla Jihlava: Šťastný (Juřička) – Vrátný, Vála, Veleba, Trávník, Havelka, Marek – Jindra, Adam, Daňhel – Filip, Kadleček, Hrbatý – Vala, Slabý, Kardoš – Úlovec. Trenér: Štěpán Moravec
    HC Olomouc: Galuška (8. – 14. Fajgl) – Kažimír, Holiš, Vosátko, Dajčar, Klesla, Mader – Janečko, Pěcha, Skopal – Paťava, Kořenek, Krátký – Kalač, Karpíšek, Aulehla – Štefka, Kret. Trenér: Jiří Rech

    Rozhodčí: Pilný – Kotlík, Šťastná
    thejrc.org