Benfica – Feirense 4:0 (kon.) | Setúbal – Marítimo 0:1 (kon.) | Boavista – Moreirense 2:0 (kon.)
Arouca – Braga 1:1 (kon.)
konec
FC Arouca
1:1 (0:0)
SC Braga
Neděle 02.10.2016, 21:15 • Estádio Municipal de Arouca, Arouca (kapacita: 7.000 diváků) • Portugalská Primeira Liga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Nezbývá než vám poděkovat za pozornost a popřát dobrou noc a úspěšný start do nového týdne! Mějte se krásně! (23:14:51)
     
    Zápas končí remízou 1:1. V prvním poločase jsme neviděli žádnou větší šanci a úvodní pětačtyřicetiminutovka skončila bez branek. Na začátku druhé půle se moc krásné akci s kapitánem Alanem prosadil střelou k pravé tyči Pedro Santos. Arouca pochopila, že musí zabrat, více držela míč. Už to vypadalo, že hostům bude stačit jediná střela na branku Rafaela Bracalliho ke třem bodům, ale poté se stalo červenobílým něco podobného jako dnes Spartě. Thiago Carleto rozehrál přímý kop, který brankář Matheus vyrazil a míč doklepl do sítě střídající Walter González. Přitom hráč Aroucy stál v jasném ofsajdu. Do konce duelu jsme už posléze větší šanci neviděli.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Po sérii soubojů na polovině Bragy zapsal nepovedený nákop střelec jediné branky hostů Pedro Santos.
     
    90+4
    Domácí obrana přežila centr z pravé strany bez druhého míče ve své síti.
     
    90+4
    V době, kdy začala poslední minuta dnešního zápasu, byl na útočné polovině Aroucy faulovaný Brazilec Baiano. Domácí Crivellaro vidí žlutou kartu.
     
    90+2
    Poslední střídání zápasu. Hřiště opouští útočník Bragy Koka, který se dnes k ničemu nedostal. Nahrazuje ho srbský hráč Stojiljkovič.
     
    90+1
    Rozeběhlo se nám čtyřminutové nastavení, na jehož úvodu byl Pedro Santos v útoku hodně sobecký. Hostující fotbalista tak o míč logicky přišel.
     
    90
    Po přímém kopu, který zahrával Thiago Carleta prodlužoval míč Kuca, ale domácí neohrozili branku gólmana Matheuse. Vypadá to na dělbu bodů.
     
    89
    Akci Aroucy začíná obranná čtyřka domácího mužstva. Dočkáme se ještě třetí branky v tomto střetnutí?
     
    88
    Arouca byla aktivnější po inkasované brance a ten gól Pedra Santose ji trošku probudil.
    85. Walter GONZÁLEZ - 1:1
     
    85
    Arouca právě vstřelila branku!
    A hosty tohle přijde hodně draho. Protože střelu Thiaga Carlety vyrazil Matheus pouze před sebe, kde dorazil míč do branky WALTER GONZÁLEZ. S tím už opravdu nešlo nic dělat. Přitom útočník domácích stál v době střely v jasném ofsajdu, ale alespoň si může potom povyprávět s hráči Sparty, pokud se někdy paragayský fotbalista potká s pražským celkem, o tom, jaké to je vsítit branku z ofsajdu.
     
    83
    Artur Jorge, stoper Bragy, fauloval soupeře, míč si vzal Thiago Carleto, domácí obránce, ten ale poslal míč pouze do středu branky červenobílých, kde našel připravenou náruč Matheuse. Tenhle chlapík ale posléze vyběhl před Kucou, pokračoval ve svém výběhu až skolil k zemi Waltera Gonzáleze, za což brankář hostů dostal žlutou kartu.
     
    81
    Pedro Tiba zůstal ležet po souboji s Velazquezem na polovině hostů na zemi. Rozhodčí Miguel chvíli váhal, ale poté odpískal faul domácího obránce!
     
    79
    Z této standardní situace, tedy z rohového kopu Bragy, nepřijde druhá branka utkání. Pedro Santos, hostující třiadvacítka, poslala míč pouze do boční sítě branky Rafaela Bracalliho.
     
    78
    Agilní obránce Anderson Luiz se vydal na útočný výlet. Vybojoval rohový kop. Ale domácí hodně lacino ztratili míč a pouze zbrklost hráče Bragy stála za tím, že hosté nevedou o dvě branky. Míč šel do zámezí od Crivellara.
     
    75
    Vidíme další střídání, po každém na jedné straně. Zequinha dnes nebyl vůbec špatný, ale je střídaný Mateusem. Na druhé straně dohrál kapitán Alan, který přihrál Pedru Santosovi na jedinou branku utkání, na hřiště se podívá Vukčevič.

    Vít Muzikář

    Branky: 85. González – 48. Santos

    Karty:   11. Valente (ARC), 27. Carleta (ARC), 90+4. Crivellaro (ARC) – 22. Fereirra (BRG), 38. Rosič (BRG), 83. Matheus (BRG)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 3:3. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 15:20.
    FC Arouca: Rafael Bracalli – Anderson Luiz, Jubal, Velázquez, Thiago Carleto – Adilson Goiano (65. Crivellaro), Nuno Coelho, Artur Moreira, Nuno Valente (58. Walter González), Zequinha (75. Mateus) – Kuca
    Náhradníci: Hugo Basto, Mateus, Rui Sacramento, Gege, André Santos, Crivellaro, Walter González

    SC Braga: Matheus – Djavan Ferreira (73. Baiano), Rosič, Artur Jorge, Marcelo Goiano – Mauro, Pedro Tiba, Pedro Santos, Alan (75. Vukčevič), Wilson Eduardo – Koka (90+2. Stojiljkovič)
    Náhradníci: Bakič, Baiano, Rui Fonte, Stojiljkovič, Ricardo Horta, Marafona, Vukčevič

    Rozhodčí: Miguel – Roque, Jesus (všichni Portugalsko)
    thejrc.org