Chomutov – Olomouc 1:4 (kon.) | K. Vary – Litvínov 1:3 (kon.) | Zlín – Třinec 4:3 (1:0 po s.n.)
Mountfield HK – Liberec 3:2 (2:0 po s.n.) | Kometa Brno – Sparta 6:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 2:1 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
1:4 (0:2, 1:1, 0:1)
HC Olomouc
Neděle 02.10.2016, 15:30 • SD ARÉNA • Tipsport extraliga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:32
    A domácí jdou nyní do čtyř. David Kämpf za brankou sekl jednoho z hostů, ale rozhodčí potrestal tento zákrok jako podražení. Olomouc je blízko.
     
    44:42
    Tak to je hodně podivné rozhodnutí rozhodčího. David Kaše byl krosčekován před brankou a v pádu trefil krosčekujícího hráče. Vyloučen je jen domácí mladík.
     
    42:44
    A domácí si dokonce zahrají přesilovku. Dvě minuty inkasuje Jan Eberle, jenž podrazil jednoho z domácích hokejistů.
     
    34:09
    Sedmnáct sekund budou hosté trpět ve třech. Jan Jaroměřský vysokou holí zasáhl Růžičku, a tak si půjde sednout na lavici hanby.
     
    32:26
    Domácím se nabízí přesilová hra. Jiří Ondrušek za brankou fauloval Davida Kämpfa, a tak uvidíme další přesilovou hru Chomutova.
     
    24:52
    Nyní se domácí hnali do rychlého útoku, které bylo ale po faulu Jana Eberleho na Davida Kašeho ukončeno. Hostující hráč inkasuje dvě minuty za podražení.
     
    18:14
    Před námi je první početní výhoda domácího celku. Tomáš Houdek zasáhl hokejkou Michala Vondrku a inkasuje tak dvě minuty.
     
    01:57
    A přesilovka bude dvojnásobná! Ivan Huml při projíždění brankovištěm zasáhl brankáře Konráda a inkasuje tak dvě minuty.
     
    01:41
    Olomouc se dostala do prvního útoku, který končí vyloučením chomutovského Davida Kämpfa. Ten inkasuje dvě minuty za držení.
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 27. Skinner (Vondrka, Rutta) – 3. J. Knotek (Vyrůbalík, Ostřížek), 6. J. Mikúš (Vyrůbalík, Houdek), 21. Laš (Vyrůbalík, Konrád), 46. J. Knotek (J. Mikúš)


    Piráti Chomutov: J. Laco (od 6. Strmeň) – Rutta, Skinner, Flemming, Kudělka, Valach, Dlapa, Buchtela, Mrázek – Skokan, Huml, Vondrka (C) – Kaše, V. Růžička, Tomica – Koblasa, Kämpf, Poletín – Hřebejk, Račuk, Šťovíček.
    HC Olomouc: Konrád (Falter) – Škůrek, Vyrůbalík, Houdek, Staněk, Jaroměřský, Ondrušek, J. Galvas – J. Mikúš, J. Knotek, Laš – Eberle, Ostřížek, Strapáč – Holec, Herman, Burian – Fořt, Matai, Diviš.

    Rozhodčí: Hodek, Krob – Rozlílek, Kokrment

    Diváci: 4012
    bahis siteleri