Chomutov – Olomouc 1:4 (kon.) | K. Vary – Litvínov 1:3 (kon.) | Zlín – Třinec 4:3 (1:0 po s.n.)
Mountfield HK – Liberec 3:2 (2:0 po s.n.) | Kometa Brno – Sparta 6:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 2:1 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
1:4 (0:2, 1:1, 0:1)
HC Olomouc
Neděle 02.10.2016, 15:30 • SD ARÉNA • Tipsport extraliga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:32
    A domácí jdou nyní do čtyř. David Kämpf za brankou sekl jednoho z hostů, ale rozhodčí potrestal tento zákrok jako podražení. Olomouc je blízko.
     
    47:14
    Do rychlé akce se dostal Dávid Skokan, jenž unikal po levé straně do velké šance. Svojí dělovkou se mu ovšem nepovedlo překvapit Konráda.
    45:34 Jan KNOTEK - 1:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    45:34
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A branka padá až nyní, Olomouc se dostává do tříbrankového vedení. Po závaru před brankou se k puku dostal nejrychleji JAN KNOTEK, jenž přidává druhou branku v utkání! Asistence: Juraj Mikúš.
     
    44:42
    Tak to je hodně podivné rozhodnutí rozhodčího. David Kaše byl krosčekován před brankou a v pádu trefil krosčekujícího hráče. Vyloučen je jen domácí mladík.
     
    44:32
    V závěru početní výhody pálil Juraj Valach a Brett Flemming. Ani jedna z těchto střel ovšem neskončila za zády skvěle chytajícího Konráda!
     
    42:44
    A domácí si dokonce zahrají přesilovku. Dvě minuty inkasuje Jan Eberle, jenž podrazil jednoho z domácích hokejistů.
     
    41:40
    Velký tlak domácích! Celé snažení bylo zakončeno dělovkou Vladimíra Růžičky, který ale napálil pouze tyčku naprosto odkryté branky!
     
    34:09
    Sedmnáct sekund budou hosté trpět ve třech. Jan Jaroměřský vysokou holí zasáhl Růžičku, a tak si půjde sednout na lavici hanby.
     
    32:26
    Domácím se nabízí přesilová hra. Jiří Ondrušek za brankou fauloval Davida Kämpfa, a tak uvidíme další přesilovou hru Chomutova.
     
    29:17
    Obří zákrok Jana Strmeně! Petr Strapáč najel do brankoviště, kde lehce rozhodil chomutovského brankáře. Puk zůstal volný před brankovištěm a Tomáš Fořt jej posílal do odkryté branky. Na poslední chvíli se zde ale objevila lapačka Strmeně!
     
    26:46
    A rázem to mohlo být o jednu branku! Marek Tomica se dostal do velké šance před brankou, ale z této pozice se mu nepovedlo překonat pozorného brankáře.
    26:29 Brett SKINNER - 1:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    26:29
    Piráti právě vstřelili branku!
    Přesilovka domácích hokejistů je nakonec využita! Po snažení za brankou se puk dostal před ní, kde byl naprosto osamocený BRETT SKINNER, jemuž se střelou do levé šibenice povedlo snížit! Asistence: Michal Vondrka a Jan Rutta.
     
    24:52
    Nyní se domácí hnali do rychlého útoku, které bylo ale po faulu Jana Eberleho na Davida Kašeho ukončeno. Hostující hráč inkasuje dvě minuty za podražení.
    20:44 Marek LAŠ - 0:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    20:44
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Starty třetin hostům opravdu svědčí! MAREK LAŠ se dostal s pukem po pravé straně až do útočné třetiny a z pravého kruhu se mu povedlo ukrytou střelou překonat Jana Strmeně! Asistence: Martin Vyrůbalík a Branislav Konrád.
     
    18:14
    Před námi je první početní výhoda domácího celku. Tomáš Houdek zasáhl hokejkou Michala Vondrku a inkasuje tak dvě minuty.
     
    09:25
    Další akce domácích hokejistů. Vladimír Růžička unikal po levé straně do zakončení. Svou akci zakončil tvrdou ránou po ledě, kterou ovšem Konrád dokázal pokrýt!
     
    07:50
    Další zajímavá akce Olomouce! Z úhlu pálil na branku Jan Knotek, jehož pokus propadl Strmeňovi kolem ruky. U kotouče byl ale jako první domácí obránce, jenž puk nahrnul podle ležícího brankáře!
     
    05:04
    Ján Laco opouští branku a na jeho místo míří Jan Strmeň. Slovenský brankář v úvodu zápasu nic nechytil.
    05:04 Juraj MIKÚŠ - 0:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    05:04
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomouc jde do dvoubrankového vedení po dalším rychlém útoku! JURAJ MIKÚŠ dostal puk na pravou stranu, hostující útočník si najel do lepší pozice a takovým nahozením překonal Laca, který nemá čisté svědomí. Asistence: Martin Vyrůbalík a Tomáš Houdek.
     
    04:28
    Po útoku domácích následoval útok Olomouce. Jakub Matai našel přihrávkou z levé strany volného Miroslava Holce, který ale pozorného Laca nepřekonal!
    02:14 Martin VYRŮBALÍK - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    02:14
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A hned je z toho první branka střetnutí! Olomouc pohodlně tuto výhodu využívá. Martin Vyrůbalík nahodil kotouč rychlou střelou na branku, kde trajektorii změnil JAN KNOTEK, který tak otevírá skóre utkání! Asistence: Martin Vyrůbalík a David Ostřížek.
     
    01:57
    A přesilovka bude dvojnásobná! Ivan Huml při projíždění brankovištěm zasáhl brankáře Konráda a inkasuje tak dvě minuty.
     
    01:41
    Olomouc se dostala do prvního útoku, který končí vyloučením chomutovského Davida Kämpfa. Ten inkasuje dvě minuty za držení.
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 27. Skinner (Vondrka, Rutta) – 3. J. Knotek (Vyrůbalík, Ostřížek), 6. J. Mikúš (Vyrůbalík, Houdek), 21. Laš (Vyrůbalík, Konrád), 46. J. Knotek (J. Mikúš)


    Piráti Chomutov: J. Laco (od 6. Strmeň) – Rutta, Skinner, Flemming, Kudělka, Valach, Dlapa, Buchtela, Mrázek – Skokan, Huml, Vondrka (C) – Kaše, V. Růžička, Tomica – Koblasa, Kämpf, Poletín – Hřebejk, Račuk, Šťovíček.
    HC Olomouc: Konrád (Falter) – Škůrek, Vyrůbalík, Houdek, Staněk, Jaroměřský, Ondrušek, J. Galvas – J. Mikúš, J. Knotek, Laš – Eberle, Ostřížek, Strapáč – Holec, Herman, Burian – Fořt, Matai, Diviš.

    Rozhodčí: Hodek, Krob – Rozlílek, Kokrment

    Diváci: 4012
    thejrc.org