Pardubice – K. Vary 5:3 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
5:3 (3:1, 2:2, 0:0)
HC Energie Karlovy Vary
Úterý 04.10.2016, 18:00 • Tipsport arena • Tipsport extraliga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    37:02 Michal BÁRTA - 5:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    37:02
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A přesilovou hru využívá i pardubické Dynamo. TOMÁŠ ROLINEK hledal před bránou číhajícího Michala Bártu, ale k jeho štěstí se puk odrazil od brusle karlovarského beka za Honzíkova záda. Asistence: Tyler Redenbach, Nicholas Schaus.
    35:36 Radim MATUŠ - 4:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    35:36
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A hosté rázem prohrávají pouze o jednu branku! Tomáš Rachůnek puk ihned po vyhraném vhazování posunul na VOJTĚCHA TOMEČKA a ten se trefil náramně. Asistence: Tomáš Rachůnek, Pat Mullane.
    29:21 Pat MULLANE - 4:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    29:21
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie nyní využívá přesilovku ještě o vteřinu rychleji než předtím! Střelu Tomáše Rachůnka Štěpánek vyrazil pouze na hůl PATA MULLANEA, který si smlsl na dorážce do úplně odkryté pardubické brány. Asistence: Tomáš Rachůnek, Sičák.
    27:39 Petr HUBÁČEK - 4:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    27:39
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    To byla nádherná přesilovková kombinace Dynama! Tyler Redenbach našel chytrou přihrávkou zpoza karlovarské brány úplně osamoceného PETRA HUBÁČKA, který střelou z hranice brankoviště vstřelil už čtvrtý gól v posledních třech zápasech! Asistence: Tyler Redenbach, Tomáš Rolinek.
    19:36 Tyler REDENBACH - 3:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    19:36
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dynamo vede o dvě branky! Nicholas Schaus puk ihned po vyhraném vhazování posunul na Filipa Nováka, jehož přízemní střelu tečoval TYLER REDENBACH. Závorka si s touto tečí dokázal poradit, ale hostující obrana si kanadského centra vůbec nevšímala a ten bez větších potíží dorazil puk za ležící hostujícího brankáře. Asistence: Filip Novák, Nicholas Schaus.
    16:49 Alexandre MALLET - 2:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    16:49
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A branka to byla regulérní! ALEXANDRE MALLET tečoval Leducovu střelu pod hranicí břevna, a tedy v rámci pravidel, a tak zaznamenal první vstřelený gól v Tipsport extralize. Asistence: Jerome Leduc, David Tomášek.
    12:08 Vojtěch TOMEČEK - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    12:08
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie využívá přesilovou hru už po dvanácti vteřinách hry! VOJTĚCH TOMEČEK si vybruslil do dobré střelecké pozice a ranou do spodní části brány překonal Jakuba Štěpánka. Asistence: Tomáš Rachůnek.
    00:35 Tyler REDENBACH - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    00:35
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    To je tedy vstup do zápasu jak se sluší a patří! Petr Hubáček jen tak tak stihl vyčistit útočné pásmo, Nicholas Schaus poté našel rychlým pasem rozjetého TYLERA REDENBACHA a ten se s milimetrovou přesností trefil na vzdálenější tyč. Asistence: Nicholas Schaus.
    Marken.cz

    Robert Novotný

    Branky a nahrávky: 1. Redenbach (Schaus), 17. Mallet (Leduc, Tomášek), 20. Redenbach (Novák, Schaus), 28. Hubáček (Redenbach, Rolinek), 38. Rolinek (Redenbach, Schaus) – 13. V. Tomeček (T. Rachůnek), 30. Mullane (T. Rachůnek, Sičák), 36. V. Tomeček (T. Rachůnek, Mullane)


    HC Dynamo Pardubice: Štěpánek (Maxwell) – Schaus, Ščotka, Bokroš, Novák, Leduc, Ovčačík, Zajíc, Horyna – M. Kaut, Redenbach, Hubáček – Mallet, Tomášek, Rolinek – Rapáč, Nahodil, T. Kaut – Bárta, Klimenta, Panna.
    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (20. Honzík) – Dujsík, Harant, M. Rohan, Sičák, J. Tomeček, Tomáš Dvořák, Weinhold – T. Rachůnek, Mullane, V. Tomeček – Kindl, Skuhravý, Gorčík – Harkabus, Gríger, Flek – Kohout, Stloukal, Matuš – Davídek.

    Rozhodčí: Polák, Pražák – Brejcha, Suchánek

    Diváci: 6 016
    thejrc.org