Třinec – Kometa Brno 4:3 (po pr.) | Plzeň – Litvínov 3:4 (kon.) | Chomutov – Zlín 6:3 (kon.)
Liberec – Vítkovice 3:1 (kon.) | Olomouc – Mountfield HK 3:4 (po pr.) | Sparta – Mladá Boleslav 9:0 (kon.)
po prodl.
HC Oceláři Třinec
4:3 (0:1, 3:1, 0:1 - 1:0)
HC Kometa Brno
Pátek 07.10.2016, 17:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 200 míst) • Tipsport extraliga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:12 Jakub PETRUŽÁLEK - 4:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    64:12
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři získávají bonusový bod a povedou po dnešním kole extraligovou tabulku! Třinečtí se zmocnili po vhazování puku a Marosz před bránou uvolnil Linharta. Ten ještě přistrčil kotouč před prázdnou bránu na JAKUBA PETRUŽÁLKA, který pohlednou kombinaci završil doklepnutím do prázdné branky – 4:3 pp! Asistence: Tomáš Linhart, Rostislav Marosz.
    51:29 Vojtěch NĚMEC - 3:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    51:29
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa se po dvou velkých šancích usadila před brankou Třince a vytěžila vyrovnávací branku! Štencel nahodil kotouč před bránu a VOJTĚCH NĚMEC jej dostrkal za záda ležícího Hamerlíka! Vyrovnáno – 3:3! Asistence: Jan Štencel, Martin Erat.
    30:26 Rostislav MAROSZ - 3:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    30:26
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři otáčejí stav utkání a poprvé v zápase vedou! V přečíslení dvou proti jednomu přihrál ROSTISLAV MAROSZ Martinu Růžičkovi, který však zakončovat nemohl. Bekhendem plácl do puku a nasměroval jej přímo na Maroszovu hůl, která puk usměrnila za záda Vejmelky. Šťastný zásah Ocelářů – 3:2! Asistence: Martin Růžička.
    27:49 Erik HRŇA - 2:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    27:49
    Třinec právě vstřelil branku!
    Podruhé v zápase využívají Slezané přesilovku a podruhé dorovnávají náskok soupeře! Kreps se uvolnil na pravé straně a přivezl si puk z levé tyčce. Poté zpomalil postup vpředu, přihrál před bránu na volného ERIKA HRŇU, a ten už mířil do odkryté branky – 2:2! Asistence: Kamil Kreps, Rostislav Marosz.
    24:36 Martin ERAT - 1:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    24:36
    Kometa právě vstřelila branku!
    Elitní brněnská formace ukázala svou sílu a Kometa v zápase znovu vede! Hamerlík si poradil s pořádnou sprškou střel, ale poslední kotouč vyrazil přímo na hůl MARTINA ERATA! Dlouholetému českému reprezentantovi stačilo trefit odkrytou bránu – 1:2! Asistence: Martin Nečas.
    20:16 Vladimír ROTH - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    20:16
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využívají přesilovku a po šestnácti sekundách druhé třetiny vyrovnávají! Dravecký získal puk u mantinelu a přihrál na pravou stranu VLADIMÍRU ROTHOVI, který prostřelil Vejmelku. Kotouč se odrazil do sítě od levé tyčky – 1:1! Asistence: Vladimír Dravecký.
    16:17 Vojtěch NĚMEC - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    16:17
    Kometa právě vstřelila branku!
    Vzápětí už Kometa docílila úvodní branky a ujímá se v Třinci vedení. Brňané dostali puk na modrou čáru, odkud nahazoval na bránu VOJTĚCH NĚMEC. Domácí obránce Hrabal přizvedl puk rukavicí nešťastně mimo dosah Hamerlíka – 0:1! Bez asistence.
    Marken.cz

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 21. Roth (Dravecký), 28. Hrňa (Kreps, Marosz), 31. Marosz (Martin Růžička), 65. Petružálek (Linhart, Marosz) – 17. V. Němec, 25. M. Erat (Nečas), 52. V. Němec (Štencel, M. Erat)


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Šimboch) – Jank, Hrabal, Linhart, Roth, Galvas, Nosek, M. Doudera, L. Doudera – Rákos, Kreps, Dravecký – Petružálek (A), Kane, Martin Růžička – Adamský (A), Polanský, Irgl (C) – Jašek, Marosz, Hrňa. Trenér: Vladimír Kýhos.
    HC Kometa Brno: Vejmelka (Čiliak) – Štencel, O. Němec (A), Gulaši, Kováčik, Malec, Trška, Zábranský – Kvapil, Nečas, Erat – Zaťovič, V. Němec, Haščák – Káňa, Čermák (C), Dočekal – Vincour, Hruška (A), Zohorna – Dvořák. Trenér: Libor Zábranský.

    Rozhodčí: Robin Šír, Daniel Pražák – Jiří Gebauer, Vít Lederer

    Diváci: 5 200 (vyprodáno)
    thejrc.org