Třinec – Kometa Brno 4:3 (po pr.) | Plzeň – Litvínov 3:4 (kon.) | Chomutov – Zlín 6:3 (kon.)
Liberec – Vítkovice 3:1 (kon.) | Olomouc – Mountfield HK 3:4 (po pr.) | Sparta – Mladá Boleslav 9:0 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
3:4 (1:1, 1:2, 1:1)
HC VERVA Litvínov
Pátek 07.10.2016, 17:30 • Home Monitoring Aréna • Tipsport extraliga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:09
    Oddechový čas pro domácí.
     
    58:40
    Plzeň hraje v šesti!
     
    Dnešní utkání sleduje 4076 diváků.
    53:24 Jakub ČERNÝ - 3:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    53:24
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak to je už několikátá šokující věc, ze které domácí dnes asi nebudou spát. Indiáni poslední minuty Litvínov doslova hrnou, ale nyní se do brejku dostal JAKUB ČERNÝ (4+1), jenž proskočil za domácí obranu a v samostatném úniku se nemýlil! Asistence: Robin Hanzl (3+4) a Martin Hanzl (0+1).
     
    51:10
    Krásně to udělali Hrnka a Vondráček, druhý jmenovaný se bleskově obtáčel kolem tyče, ale Janus měl beton na ledě. Indiáni poté měli několik dalších šancí, ale obrana Litvínova už puk k brance nepustila.
     
    50:29
    Neskutečný zákrok Machovského! ten nejdříve vyrazil pokus Jakuba Černého před sebe, poté parádně v pádu zastavil i dorážku Martina Hanzla na brankové čáře.
    45:52 Peter ČEREŠŇÁK - 3:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    45:52
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Máme opět vyrovnaný stav, indiáni využívají přesilovou hru. PETER ČEREŠŇÁK (1+1) obdržel na modré čáře přesný pas od Kratěny, poté vypálil z první a jeho dělovka prolétla až za Janusova záda. Další premiérový gól tohoto večera pro plzeňského borce! Asistence: Ondřej Kratěna (3+5) a Nicholas Johnson (1+3).
     
    44:44
    Brankář Jaroslav Janus (LIT) se provinil podražením, trest za něj odpyká Martin Hanzl.
     
    39:49
    Skvělý Colton Yellow Horn si vymodlil faul, za sekání inkasuje menší trest hostující útočník Josef Stříbrný (LIT).
     
    36:42
    Tak tohle byla dobrá šance na srovnání stavu! Americký útočník Nicholas Johnson se dostal ke střele v mezikruží, Janus ji vyrazil, ale jen na hůl domácího forvarda. Ten se tak probojoval i k dorážce, nicméně trefil pouze boční síť!
     
    33:10
    A je tu faul i na domácí straně, za držení protihráče inkasuje dvě minuty Tomáš Vondráček (PLZ).
    32:08 Kristian REICHEL - 2:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    32:08
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A skóre je otočené! Do úniku se dostal Miloslav Hořava, ale trefil pouze tyčku. K puku se nejrychleji dostal KRISTIAN REICHEL (2+3), který ho v klidu dorazil do prázdné klece. Asistence: Miloslav Hořava (0+3).
    31:08 Ondřej JURČÍK - 2:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    31:08
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak to je šok pro plzeňské fanoušky, indiáni totiž dostávají gól z ničeho a je znovu vyrovnáno. ONDŘEJ JURČÍK (1+0) se rychle obtočil kolem klece, napálil puk na branku, kde se zdálo že se ani nemůže za brankovou čáru dostat. Nakonec však Machovskému propadl výstrojí a domácí gólman si tento zákrok za rámeček nedá. Asistence: František Gerhát (0+1) a Lukáš Válek (0+1).
     
    29:27
    Po ráně Tomáše Svobody tečuje Yellow Horn! Puk šel nakonec mimo tři tyče a hostující tým je kompletní.
     
    27:27
    A je tu třetí početní výhoda pro domácí hráče, za zbytečný faul je vyloučen Michal Trávníček (LIT). Dostává menší trest za napadení.
    24:12 Tomáš VONDRÁČEK - 2:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    24:12
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to byl tedy gól! Třetí formace Plzně složená z bývalých hráčů Brna neskutečně zavařila před brankovištěm Litvínova a je z toho další vedoucí branka. Jakub Koreis nahodil touš před branku, kde ho nějakým záhadným způsobem dostal za záda Januse TOMÁŠ VONDRÁČEK (3+0)! To je tedy debut snů pro tohoto forvarda. Asistence: Jakub Koreis (0+2).
     
    20:00
    Jakub Černý (LIT) na konci první periody fauloval Kubalíka, když ho zasáhl vysokou holí.
    15:56 Michal TRÁVNÍČEK - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    15:56
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Máme bleskově vyrovnáno! Hostující tým rovněž využil zaváhání v obraně, kterého se nyní dopustili domácí. MICHAL TRÁVNÍČEK (3+0) neskutečně rychle našlápl na levé straně, dostal se až před branku a poté překonal Machovského dlouhou kličkou do bekhendu. Je tedy vyrovnáno. Asistence: Miloslav Hořava (0+2) a Kristian Reichel (1+3).
    15:07 Ondřej KRATĚNA - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    15:07
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Teď už to neplatí, protože první chybu dnešního duelu dělá litvínovská defenziva! Do přečíslení dva na jednoho se dostali indiáni, Dominik Kubalík ujel po levé straně, poté předložil touš před branku na ONDŘEJE KRATĚNU (3+4), který se trefil skvěle ke vzdálenější tyči! Asistence: Dominik Kubalík (3+2) a Tomáš Slovák (0+1).
     
    06:15
    Prvním vyloučeným v dnešním střetnutí je František Lukeš (LIT), ten bude pykat za podražení.
     
    00:55
    Velkou šanci měl i Robin Hanzl, který po skvělé práci Černého pálil do odkryté klece, ale puk záhadným způsobem do branky neprošel!
    Marken.cz

    Jan Picka

    Branky a nahrávky: 16. Kratěna (D. Kubalík, Slovák), 25. Vondráček (Koreis), 46. Čerešňák (Kratěna, Johnson) – 16. Trávníček (M. Hořava, Reichel), 32. Jurčík (Gerhát, Válek), 33. Reichel (M. Hořava), 54. J. Černý (R. Hanzl, M. Hanzl)


    HC Škoda Plzeň: Machovský (Polívka) – Pulpán (A), Čerešňák, Kvasnička, Slovák, Němeček, Holý, M. Špaček – D. Kubalík, Kracík (A), Kratěna (C) – Johnson, Lev, Yellow Horn – Vondráček, Koreis, T. Svoboda – Schleiss, Hrnka, Švarc.
    Trenér: Michal Straka.

    HC VERVA Litvínov: Janus (Pinc) – Kubát, Gula, Sörvik, T. Pavelka, Z. Sklenička, Kokeš, Strejček – Lukeš, V. Hübl (A), Stříbrný – J. Černý, R. Hanzl (A), M. Hanzl – Trávníček (C), Reichel, M. Hořava – Gerhát, Válek, Jurčík.
    Trenér: Radim Rulík.

    Rozhodčí: Hradil, R. Svoboda – Lhotský, J. Svoboda

    Diváci: 4076
    bahis siteleri