Třinec – Slavia 2:4 (kon.) | Litoměřice – Česká Lípa 1:0 (kon.) | Interobal Plzeň – Chrudim 1:5 (kon.)
Hradec Králové – Vysoké Mýto 2:2 (kon.) | Zruč n/S – Hodonín 3:3 (kon.)
konec
MADOS MT Hradec Králové
2:2 (1:1)
1.FC Nejzbach Vysoké Mýto
Pátek 07.10.2016, 20:301. Futsal liga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    39:38
    Stoprocentní šance na rozhodnutí utkání ze strany hostů!! Po obrovském závaru před brankou Hradce se míč odrazil k pravé tyči, kde už Vladyka dorážel do prázdné branky. K tyči ale fantasticky skočil Ondráček, který balón dokázal společně s obráncem lapit do rukavic!
     
    37:53
    Všechno mohlo být jinak! Po pravém křídle prolétl Zdržálek, jenomže Gerčák byl z branky bleskurychle venku, takže to vedoucím gólem Madosu nekončí!
     
    37:44
    Na střídačce sedící Šejvl dostal žlutou kartu.
     
    34:58
    Hloušek potřetí a tentokrát z toho byla parádní střela na pravou tyč. Gerčák ale likviduje!
     
    34:23
    A zmiňovaný Hloušek tentokrát dostává kartu za faul ve středu hřiště. Na akumulované tak už 4:1, a to je pro Hradec obrovský vykřičník.
     
    30:11
    Obrovská hrubka v odkopnutí balonu v obraně Hradce, míč se tak odrazil přímo na futsalku Vladyky, jehož ale skvěle vychytal Ondráček!
     
    28:26
    A tak mohli jít poprvé do vedení domácí! Po kolmici od Hlouška totiž u levé tyče zakončoval úplně sám Fenz, jenomže vedle!
     
    27:13
    Žlutou kartu dostává Zdržálek (MADOS MT Hradec Králové).
     
    27:13
    Další velké emoce způsobil podle domácích nasimulovaný zákrok hostujícího Vladyky, jehož si všimli také rozhodčí a bude tak následovat hodně zajímavá situace pro Mýto!
     
    26:54
    Krasná kombinace hostů! Merkl na jejímž konci nahrával na Michalce, který se však ke koncovce nedostal jen díky obrannému zákroku na poslední chvíli!
     
    25:36
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Po autu z pravé strany vyšla střela od Martina Friedla, kterou si do vlastní branky tečoval zřejmě PETR JENÍČEK. Vlastní branka i ze strany hostů tak znamená, že je to v Hradci znovu nerozhodně – 2:2!
     
    24:15
    Na polovině domácích se do vzájemné tvrdší strkanice dostal Jelínek s Merklem, oba za to dostávají žlutou kartu.
     
    21:47
    Vysoké Mýto právě vstřelilo branku!
    A protiakce hostů je skutečně přeměna ve vedoucí branku hostů! Přihrávku z levého křídla si do vlastní sítě omylem srazil VOJTĚCH HABRMAN.
     
    18:23
    Skvělý Ondráček! Nejdříve vykryl střelu Šabaty a poté dvě koncovky Merkla, který střílel snad metr před brankou!
     
    16:14
    Z klubka hráčů se odrazil balón na osamoceného Vladyku, jenomže zřejmě jasné brance zabránil skluzem brankář Ondráček! Obrovská šance hostí.
     
    10:05
    Ve středu pole si Zdržálek obehrál posledního bránícího hráče a Mados se tak dostal do přečíslení dva na jednoho, protože hostující hráč se přeci jenom vrátil do hry. Jenomže Fenz na pravém křídle pak zakončoval úplně sám, ovšem netrefil branku!
     
    07:32
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Jiří Beran našel kolmicí před brankou JANA FENZE, jenž si sám před brankářem Liborem Gerčákem dokázal s nabídnutou příležitostí poradit – 1:1.
     
    06:43
    Vysoké Mýto právě vstřelilo branku!
    Petr Vladyka dostal před branku propadlý balón, nahrál ho metr před sebe na LUKÁŠE MERKLA, jenž už neměl těžkou pozici – 0:1.

    Ondřej Novotný

    Branky: 8. Fenz (Beran), 26. Jeníček (vla.) – 7. Merkl (Vladyka), 22. Habrman (vla.)

    Karty:   25. Jelínek (SLM), 25. Merkl (SLM), 28. Zdržálek (SLM), 35. Hloušek (SLM), 38. Šejvl (SLM)


    MADOS MT Hradec Králové: Ondráček (Ordelt) – Jelínek (C), Friedl, Beran, Semerád, Fenz, Šejvl, Hloušek, Chromek, Habrman, Zdržálek, Holubec, Bůžek.
    1.FC Nejzbach Vysoké Mýto: Gerčák (Špinar) – Merkl, Sklenář, Jeníček, Michalec, Kubát, Vágner (C), Novák, Vladyka, Šabata, Vodrážka.

    Rozhodčí: Vaněk – Klečacký
    thejrc.org