Kladno – HC Litvínov 8:2 (kon.) | Mountfield HK – Pardubice 2:3 (nedohr.) | Chomutov – HC Plzeň 5:4 (kon.)
Písek – Mladá Boleslav 1:9 (kon.) | Liberec – Havlíčkův Brod 5:2 (kon.) | Sparta – K. Vary 0:2 (kon.)
Vsetín – Jihlava 3:5 (kon.) | Havířov – Kometa Brno 5:0 (kon.) | Zlín – Vítkovice 1:2 (kon.)
Letňany – Slavia 3:2 (kon.) | Kolín – Č. Budějovice 5:2 (kon.) | Třinec – Olomouc 7:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
7:2 (2:0, 1:1, 4:1)
HC Olomouc
Sobota 08.10.2016, 18:30 • MINI WERK ARENA • Extraliga staršího dorostu • 12. kolo
Partner:
     
    49:07
    Třinec právě vstřelil branku!
    Další využitá přesilovka domácího týmu. Po přihrávce Peterka střílel Homola a jeho ránu doklepl do sítě RENÉ NAJSAR. Asistence: David Homola, Jonáš Peterek.
     
    47:18
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři ovšem olomouckému hráči trest značně zkrátili. Před branku se s pukem dostal Havránek, za záda Galušky jej ale usměrnil až ADAM RAŠKA. Asistence: Marek Havránek.
     
    42:32
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti ovšem měli přichystanou velmi rychlou odpověď a z menšího závaru bleskově snižuje MIROSLAV SKOPAL. Asistence: Martin Pěcha.
     
    42:15
    Třinec právě vstřelil branku!
    Po ráně DANA PRZYBYLY už to vypadalo, že má Galuška puk pod kontrolou, ale není tomu tak a puk nakonec pomalu proklouzal do sítě. Asistence: Kamil Klocek.
     
    41:12
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí se nakonec prosazují ve vlastním oslabení! RENÉ NAJSAR se ocitl sám před Galuškou a mezi jeho betony uklidil puk do sítě. Asistence: Jonáš Peterek.
     
    34:31
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Ani tato početní výhoda Kohoutům vůbec nešla, nakonec ji ale přece jen dokázali využít a to po individuální akci JIŘÍHO KRÁTKÉHO, jenž se protáhl až k Ochmanovi a zřejmě mezi betony domácího gólmana uklidil puk do sítě. Bez asistence.
     
    24:51
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využívají dvojnásobnou početní výhodu a odskakují svému soupeři. Puk dlouho putoval z hole na hůl, poté se do něj opřel obránce TIMOTEJ MARGUŠ a jeho dělovku zastavuje až síť za zády Galušky. Asistence: Filip Rufer.
     
    19:21
    Třinec právě vstřelil branku!
    Klocek ale nabídl DANU PRZYBYLOVI ještě jednu možnost, tentokrát už se třinecký útočník nemýlil a ranou z vrcholku kruhů posílá svůj tým do dvoubrankové vedení. Asistence: Kamil Klocek.
     
    01:07
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři jdou zhruba po minutě do vedení! Na levém kruhu se ke střele dostal MAREK HAVRÁNEK a třinecká sedmička se z tohoto místa trefila přesně nad rameno Galušky. Asistence: Jonáš Peterek, René Najsar.

    Martina Sikorová

    Branky a nahrávky: 2. Havránek (Peterek, Najsar), 20. Przybyla (Klocek), 25. Timotej Marguš (Rufer), 42. Najsar (Peterek), 43. Przybyla (Klocek), 48. Raška (Havránek), 50. Najsar (Homola, Peterek) – 35. Krátký, 43. Skopal (Pěcha)


    HC Oceláři Třinec: Ochman (Štěpánek) – S. Radzienciak, Krzak (C), Rufer, Timotej Marguš (A), Michálek, Homola – Havránek, Tománek, Krupa, Klocek, Przybyla (A), Peterek, Raška, Indrst, Papaj, Najsar, Molin
    HC Olomouc: Galuška (Fajgl) – Pírek, Kažimír, Klesla, Harabiš, Holiš (A), Vosátko – Krátký, Spatharis, Aulehla, Pěcha (C), Skopal, Karpíšek, Kalač, Janečko, Kret, Štefka

    Rozhodčí: Pelc – Gančarčík, Tkáč
    thejrc.org