Šumperk – Opava 2:0 (kon.) | Technika Brno – Nový Jičín 3:1 (kon.) | Poruba 2011 – SHK Hodonín 4:2 (kon.)
Havlíčkův Brod – Nymburk 3:1 (kon.) | Kolín – Mor. Budějovice 1:2 (po pr.) | Vsetín – Kopřivnice 5:3 (kon.)
Bílina – Sokolov 4:3 (kon.) | David Servis – Pelhřimov 2:4 (kon.) | Jindř. Hradec – Písek 1:4 (kon.)
Tábor – Žďár n/S 3:2 (kon.) | Děčín – Klášterec nO 4:2 (kon.) | Vrchlabí – Řisuty 6:1 (kon.)
Kobra – Jablonec n/N 6:4 (kon.)
konec
HC RT TORAX Poruba 2011
4:2 (1:1, 2:0, 1:1)
SHK Drtiči Hodonín
Sobota 08.10.2016, 17:00 • RT TORAX ARENA, Ostrava – Poruba • 2. liga skupina Východ • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:48
    Další trest na hodonínské straně. Jakub Kadlec inkasuje 2 minuty za podražení. Hosté mohou být rádi, že hlavní arbitr následně přehlédl hozenou lahev z jejich střídačky. Přesilovka pro RT TORAX.
     
    55:20
    Hostující střídačka inkasuje 2 minuty za nesportovní chování, trest odpyká Matěj Charvát. Poruba si zahraje další přesilovku.
     
    54:45
    Vrána ujel ve vlastním oslabení porubské obraně, ale Čech skvěle vyhodnotil situaci, vyjel proti hodonínskému útočníkovi a jeho akci za potlesku diváků zlikvidoval. Při zákroku ztratil masku, a tak se okamžitě přerušila hra.
     
    53:09
    Hodonín bude hrát 27 sekund ve třech. Ilja Sorokin dostává menší trest za podražení.
     
    51:36
    Petr Jurča poněkud přísně inkasuje menší trest za sekání po ataku brankáře Čecha. Přesilovka pro RT TORAX.
     
    48:37
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hosté nedokázali vyhodit puk z vlastní třetiny a teď za to pykají. Poruba předvedla rychlou akci na jeden dotek, na jejím konci Tomčák posunul kus černé pryže před bránu na volného PETRA SEIDLERA a ten přízemní střelou překonal Halodu. Asistence: Aleš Kilnar, Jozef Tomčák.
     
    48:02
    Menší trest za zdržování hry inkasuje Martin Miklík, Poruba má k dispozici přesilovou hru.
     
    42:57
    Martin Piecha předvedl velkou parádu, když si prohodil kotouč mezi nohama, zbavil se tak posledního obránce Drtičů, ale ve finální fázi mířil těsně vedle pravé tyče.
     
    40:25
    Drtiči právě vstřelili branku!
    To je nástup hostů jako hrom! Už po 25 sekundách předvedli rychlou a pohlednou kombinaci, na jejímž konci u tyče poslal puk za bezmocného Čecha JAKUB KADLEC. Asistence: Martin Miklík, Petr Peš.
     
    39:08
    V závěru druhé třetiny si Hodonín zahraje další přesilovku. David Zachar se provinil podražením.
     
    35:33
    Hosté si zahrají 51 sekund dlouhou přesilovku pět na tři. Menší trest za zdržování hry dostává Patrik Flašar. Domácí sice protestují, ale rozhodčí mají jasno.
     
    34:24
    Střelec druhé porubské branky míří na trestnou lavici, verdikt sudího Šutary zní sekání. Drtiči si zahrají přesilovou hru.
     
    32:33
    Poruba právě vstřelila branku!
    Poruba nakonec přesilovku využívá, když špatného střídání hostů využil MARTIN PIECHA a v samostatném úniku chladnokrevně střelou k tyči nedal Halodovi žádnou šanci. Asistence: Ondřej Slováček, Jakub Čech.
     
    32:14
    Po Flašarově střele od modré se k dorážce dostal Sedláře, ale z bezprostřední blízkosti gólmana trefil jen tyč.
     
    31:55
    Vít Černohous zamířil na lavici hanby, když se provinil sekáním. Poruba si zahraje přesilovku.
     
    27:54
    Hodonín má příležitost znovu srovnat krok. Na lavici hanby usedá dnes už podruhé Jan Puškár, který inkasuje 2 minuty za sekání.
     
    27:11
    Poruba právě vstřelila branku!
    TOMÁŠ JÁCHYM se zřejmě díval na páteční duel Plzně s Litvínovem, když napodobil Jurčíkův kousek. Domácí útočník zpoza branky poslal puk do hodonínského brankoviště, kde si ho Haloda smolně srazil do vlastní sítě. Asistence: Dominik Kafka.
     
    21:46
    Jakub Kužílek inkasuje od hlavního rozhodčího Šutary osobní trest za nesportovní chování.
     
    19:33
    Poruba právě vstřelila branku!
    Jen čtyři sekundy poté, co se Hložánek vrátil na led, Poruba srovnává skóre. Jáchym se krásně protáhl do útočné třetiny před Halodu, kde ještě u druhé tyče našel lépe postaveného beka VOJTĚCHA ADAMÍKA, který se nemohl před poloprázdnou brankou mýlit. Asistence: Tomáš Jáchym, Dominik Kafka.
     
    17:29
    Poruba má šanci vyrovnat, na lavici hanby podruhé usedá útočník Erik Hložánek. Verdikt sudího Šutary zní nedovolené bránění.
     
    14:32
    Poruba se bude znovu bránit. Jan Puškár dostává 2 minuty za nedovolené bránění. Navýší Jihomoravané svůj náskok?
     
    13:53
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hosté se ujímají vedení, když na rozdíl od Poruby využívají svou první přesilovou hru. Kadlec střílel od modré a jeho pokus těsně před Čechem protečoval do branky hodonínský kanonýr PETR PEŠ. Asistence: Jakub Kadlec, Marek Haloda.
     
    12:34
    Marek Sedlář zbytečně fauloval v útočné třetině a vidí zaslouženě menší trest za hákování. Přesilovka pro Hodonín.
     
    08:46
    Poprvé se vylučuje, na lavici hanby usedá Erik Hložánek, který si vysloužil menší trest za sekání. Poruba si zahraje přesilovou hru.
     
    04:11
    Domácí zatím v obraně kupí chybu za chybou. Už to mohlo být 0:1, jenže Dominik Matula na konci rychlé akce Drtičů přestřelil úplně prázdnou branku.
    Branky a nahrávky: 20. Adamík (Jáchym, Kafka), 28. Jáchym (Kafka), 33. Piecha (Slováček, Čech), 49. Seidler (Kilnar, Tomčák) – 14. Peš (Kadlec, Haloda), 41. Kadlec (Miklík, Peš)


    HC RT TORAX Poruba 2011: Čech (Kubáň) – Slavík, Puškár, Flašar, Tichý, Puzič, Rudl, Bail, Adamík – Ballner, Kafka, Piecha, Kilnar, R. Vaněk, Jáchym, Sedlář, Orság, Seidler, Slováček, Zachar, Tomčák.
    SHK Drtiči Hodonín: O. Haloda (Kukin) – Kužílek, Sorokin, Garčic, Pokorný, Loginovskij, Polesný, M. Haloda, Miklík – Charvát, Hložánek, Vrána, Černohous, Hajný, Zháňal, Peš, Janás, Matula, Kadlec, Jurča, D. Vaněk.

    Rozhodčí: Šutara – Bojda, Mikler.
    thejrc.org