Kladno – HC Plzeň 1:2 (po pr.) | Mountfield HK – Vítkovice 2:1 (po pr.) | Sparta – Olomouc 4:0 (kon.)
Chomutov – Jihlava 2:3 (kon.) | HC Litvínov – Kometa Brno 3:4 (kon.) | Pardubice – Třinec 0:3 (kon.)
Č. Budějovice – Zlín 3:1 (kon.) | Slavia – K. Vary 3:4 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
3:4 (2:2, 1:2, 0:0)
HC Energie Karlovy Vary
Pondělí 10.10.2016, 18:00 • Zimní stadion Eden • DHL Extraliga juniorů • 13. kolo
Partner:
    35:15 Jan ŠERGL - 3:4
     
    35:15
    Slavia právě vstřelila branku!
    Chvíli po návratu Brabce z trestné lavice se slávistický JAN ŠERGL prohnal po levé straně, zbavil se všech dotírajících protihráčů a své sólo zakončil krásným bekhendem za Kuchařova záda. Asistence: Tomáš Duda.
    27:28 Milan DAVÍDEK - 2:4
     
    27:28
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Z kraje pravého kruhu vyslal milimetrovou přihrávku napříč hřištěm do levého kruhu Kovář, kde se k puku dostal MILAN DAVÍDEK a krásnou střelou pod víko překonal Šorfa. Asistence: David Kovář a Tomáš Nguyen.
    20:28 Jiří JANATA - 2:3
     
    20:28
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Z následného protiútoku se však prosazuje Energie. Po pěkné akci v podání Davídka a Šály se k puku dostal JIŘÍ JANATA a přízemní střelou zprava po zemi zasunul puk za Šorfova záda. Asistence: Milan Davídek a Dominik Šála.
    19:34 Aleš FURCH - 2:2
     
    19:34
    Slavia právě vstřelila branku!
    Ve vlastním oslabení ujel karlovarským obráncům už na modré čáře ALEŠ FURCH, svou sóloakci zakončil před Kuchařem, kterého bez problémů propálil. Bez asistence.
    14:14 Jakub HENDRYCH - 1:2
     
    14:14
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Šorf dlouho držel slávistické naděje dobrými zákroky. Pak se ale na modré do puku opřel Sedlák, jeho střelu ještě před brankou tečoval JAKUB HENDRYCH až za Šorfova záda. Asistence: Daniel Sedlák a Michael Čejka.
    09:18 Dominik ŠÁLA - 1:1
     
    09:18
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Nepříjemnou střelu karlovarského Janaty z vrcholu pravého kruhu Šorf vyrazil pouze před sebe, kde byl připravený DOMINIK ŠÁLA, který slávistického brankáře nemilosrdně prostřelil. Asistence: Jiří Janata a Ondřej Pajk.
    00:39 Tomáš ŠMERHA - 1:0
     
    00:39
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí přesilovku ihned využívají. Po pěkné akci vedené po pravé straně kluziště se přízemní střelou z kruhu přesně trefil TOMÁŠ ŠMERHA. Asistence: Daniel Krásný.
    Marken.cz

    Martina Kramerová

    Branky a nahrávky: 1. Šmerha (Krásný), 20. Furch, 36. Šergl (Duda) – 10. Šála (Janata, Pajk), 15. Hendrych (Sedlák, Čejka), 21. Janata (Davídek, Šála), 28. Davídek (Kovář, Nguyen)


    HC Slavia Praha: Šorf (Vacula) – Zderadička, Krásný, Duda, Novák, Chvála – Matějka, Fiala, Netolický, Kern, Šteiner, Heldák, Kolouch, Šergl, Šmerha, Hradil, Mareček, Kohút, Furch
    HC Energie Karlovy Vary: Kuchař (Heger) – Sedlák, Beer, Pajk, Brabec T., Vápeník, Brabec V., Vápeník, Vodička – Kurfürst, Horký, Nguyen, Čejka, Kovář, Davídek, Šála, Hauzr, Hendrych, Janata, Tamáš

    Rozhodčí: Jílek – Krátký, Šmika
    thejrc.org