Magnitogorsk – Jekatěrinburg 6:0 (kon.) | Dynamo Moskva – Záhřeb 5:1 (kon.) | Jaroslavl – HC Slovan 2:3 (po pr.)
Petrohrad – Minsk 6:2 (kon.)
po prodl.
Lokomotiv Jaroslavl
2:3 (0:2, 0:0, 2:0 - 0:1)
HC Slovan Bratislava
Pondělí 10.10.2016, 18:30 • Arena 2000 • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je z mé strany vše, příště na počtenou! (21:00:18)
     
    ČESKÁ STOPA:

    Václav Nedorost (SBA) 0+0, 1 střela, čas na ledě 20:34
    Jakub Valský (SBA) 0+0, 1 střela, čas na ledě 15:48
    Tomáš Kubalík (SBA) 0+0, 0 střel, čas na ledě 14:13
    Tomáš Kundrátek (SBA) 1+1, 2 střely, čas na ledě 23:13
     
    Je hotovo! Jaroslavlským se sice ve třetí třetině zaslouženě podařilo smazat dvougólový náskok Slovanu, v prodloužení už domácí aktivitou rozhodně nehýřili, za což byli potrestáni – třiadvacet sekund před koncem pětiminutového nastavení rozhodl o bonusovém bodu pro slovenský celek Jeff Taffe!
     
    Konec zápasu.
    64:37 Jeff TAFFE - 2:3
     
    64:37
    Slovan právě vstřelil branku!
    Tak jsem to zakřikl, bratislavská parta bere bonusový bod! Tomáš Kundrátek vypálil od modré a JEFF TAFFE jeho pokus šikovně tečoval mimo Sudnicinův dosah! Asistence: Tomáš Kundrátek, Patrik Lušňák.
     
    64:09
    V Areně 2000 už se nám rozběhla poslední minuta prodloužení a v tuto chvíli už vše nasvědčuje tomu, že uvidíme samostatné nájezdy.
     
    63:28
    Ihned po buly to zkusil Plastino, Alexandr Sudnicin však bez potíží zakročil, vhazování v útočném pásmu Slovanu se tak bude opakovat.
     
    63:16
    Ivan Švarný se pokusil najít mezírku mezi Sudnicinem a levou tyčí jaroslavlské svatyně, domácí brankář se ale nenechal zaskočit a přerušil hru.
     
    62:30
    Andrej Loktionov dostal ideální přihrávku do předbrankového prostoru, skákavý kotouč si ale nedokázal zpracovat. Teď měli hosté štěstí!
     
    61:42
    Velezkušený Staffan Kronwall se uvolnil na modré čáře a prokousal se až za Poggeho svatyni, švédský reprezentant ale nemá, komu by mohl přihrát.
     
    61:11
    Z této akce Lokomotivu ale nakonec nic nebylo a v tuto chvíli oba týmy střídají.
     
    60:33
    Hokejisté Slovanu ovládli úvodní buly a zavezli puk do útočné třetiny, tam se ho však ujal Michail Pašnin a domácí už míří kupředu.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Ve třetí třetině se jaroslavlským hokejistům zásluhou Polunina a Kontioly podařilo vyrovnat špatně rozehraný zápas, za pár okamžiků si to dnešní soupeři rozdají o bonusový bod v prodloužení.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:42
    Justin Pogge přerušil hru po nahození Polunina od modré čáry, ještě jednou se bude vhazovat.
     
    58:49
    Pavel Kraskovskij v rohu kluziště ztratil kontrolu nad kotoučem a bratislavští hokejisté následně vyvezli kotouč alespoň do středního pásma.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 43. Polunin (Korškov, Kraskovskij), 54. Kontiola (Kozun, Kronwall) – 12. Chipchura, 13. Kundrátek (Šťastný), 65. Taffe (Kundrátek, Lušňák)


    Lokomotiv Jaroslavl: Sudnicin (Murygin) – Koledov, Gavrikov, Kronwall, Ljubuškin, Pašnin, Rafikov, Manuchov – Averin, Čistov, Loktionov – Kozun, Talbot, Kontiola – Apalkov, Mosaljov, E. Galimov – Kraskovskij, Kadějkin, Korškov – Polunin.
    HC Slovan Bratislava: Pogge (Brust) – Kundrátek, Ďaloga, Švarný, Plastino, Rosandić, Meszároš, Pokorný – Taffe, Cheechoo, Šťastný – Jeglič, Nedorost, Viedenský – Valský, Chipchura, T. Kubalík – Šiška, Vopelka, Lušňák – M. Hlinka.

    Rozhodčí: Buturlin, Komarov – Sadovnikov, Sazonov
    bahis siteleri