Králův Dvůr – Jablonec 1:1 (5:3 po pen.) | Slovácko – Opava 3:4 (po pr.)
po prodl.
1.FC Slovácko
3:4 (1:0)
Slezský FC Opava
Úterý 11.10.2016, 18:00 • Městský fotbalový stadion Miroslava Valenty seniora • MOL Cup • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    104
    Opava právě vstřelila branku!
    JAN SCHAFFARTZIK proměňuje penaltu doprostřed branky. Brankář Heča skákal na pravou stranu. Opava tak otačí stav skóre ve svůj prospěch bláznivého zápasu.
     
    102
    Opava právě vstřelila branku!
    A máme opět vyrovnáno. Zapalač nadherně odcentroval na volného TOMÁŠE JURSY, který se položil do centru a balon po jeho hlavičce zamířil k levé tyči.
     
    92
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    FILIP HLÚPIK si spravuje chuť brankou v prodloužení. Šimko krásně nacentroval na hlavu HLÚPIKA, který se dostal před svého strážce a hlavou k tyči rozvlnil síť.
     
    87
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Domácí celek vyrovnává krásnou brankou TOMÁŠE ŤOKA, který vystřelil z třiceti pěti metrů, balon vypadal, že jde nad břevno, ale ve vzduchu zaplaval a zapadl pod břevno opavské branky.
     
    76
    Opava právě vstřelila branku!
    Slovácko inkasuje velice lacinou branku. Brankář Heča neudržel střelu ze střední vzdálenosti, k odraženému míči měl nejblíže volný VÁCLAV JUREČKA, který udělal Hečovi kličku a dával míč do prázdné branky.
     
    58
    Opava právě vstřelila branku!
    Kapitán JAN ŽÍDEK se ve své duhé šanci dočkal branky. Z rohového kopu balon proletěl až k zadní tyči, domácí obránci nezachytili pohyb ŽÍDKA, který ranou zblízka pod břevno vyrovnal. Hostující hráč šel za vyrovnávající brankou tak vehementně, že málem svým pohybem protrhl síť.
     
    28
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Jak je fotbal jednoduchý ukázal MAREK HAVLÍK, který šel nestrážený středem hřiště, místo přihrávky do strany volil na kluzkém terénu střelu k tyči, která před gólmanem Lasákem skočila a skončila až v síti, hostující gólman se natahoval marně.

    Tomáš Kučera

    Branky: 28. Havlík, 87. Ťok, 92. Hlúpik – 58. Žídek, 76. Jurečka, 102. Jursa, 104. Schaffartzik (pen.)

    Karty:   103. Rada (SLO), 111. Schaffartzik (SLO) – 50. Simerský (OPA), 67. Zapalač (OPA), 120. Lasák (OPA)


    1.FC Slovácko: Heča – Chvátal, Rada, Hofmann (83. Ťok), Diviš (46. Hlúpik), Šimko, Tetteh, Havlík, Košút, Koné (59. Zajíc), Daníček
    Náhradníci: Daněk – Reinberk, Kerbr, Zajíc, Ťok, Kalouda, Hlúpik

    Slezský FC Opava: Lasák – Simerský, Helebrand, Žídek, Hrabina, Kuzmanovič (85. Machálek), Schaffartzik, Zapalač, Jurečka, Janetzký (96. Grussmann), Mozol (63. Jursa)
    Náhradníci: Fendrich – Grussmann, Jursa, Radič, Čelůstka, Machálek

    Rozhodčí: Julínek – Paták, Peřina

    Diváci: 630
    thejrc.org