Dynamo Moskva – HC Slovan 3:5 (kon.) | Viťaz – Záhřeb 3:2 (kon.)
konec
HC Viťaz Moskevská oblast
3:2 (0:1, 2:1, 1:0)
Medveščak Záhřeb
Středa 12.10.2016, 18:30 • Viťaz Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! (20:53:07)
     
    Československá stopa v utkání

    Jakub Jeřábek (CEC) – 0+0, 2 střely, čas na ledě: 21:07
    Roman Horák (CEC) – 0+1, 3 střely, čas na ledě: 16:56
    Jakub Krejčík (ZAG) – 0+0, 2 střely, čas na ledě: 21:10
    Tomáš Mertl (ZAG) – 0+0, 1 střela, čas na ledě: 19:30
     
    Střely na branku: 24 – 35
     
    Je dobojováno! Viťaz nakonec obrátil nepříznivě rozehraný zápas s Medveščakem Záhřeb a vítězí 3:2! Hosté přitom vstoupili do zápasu o mnoho lépe! V první třetině otevřel skóre Yann Sauve a na začátku prostřední periody navýšil náskok Záhřebu Colby Genoway ! Domácí ale ještě do přestávky vyrovnali! Přesilovou hru nejprve využil Mario Kempe a v polovině zápasu srovnal Alexej Semjonov ! Rozhodující moment přišel ve 44. minutě, kdy po rychlém protiútoku vsítil vítěznou branku Alexej Makejev !
     
    Konec zápasu.
     
    59:47
    Podle všeho je rozhodnuto! Hosté se totiž zbytečně oslabili! Tomáš Mertl vyfasoval dvě minuty za vysokou hůl!
     
    59:30
    Alexandre Giroux vystřelil od modré čáry. Jeho rána se od jednoho ze stojících obránců odrazila do rohu obranného pásma Viťazu!
     
    59:00
    Niko Hovinen v tuto chvíli opouští branku Medveščaku! Hosté zkoušejí štěstí v šesti bruslařích na ledě!
     
    58:31
    Hostující trenér si vyžádal oddechový čas! Lodivod Medveščaku udělí svým svěřencům pokyny před posledními desítkami sekund zápasu!
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:50
    Viťaz znovu vyhodil puk až do obranného pásma Medveščaku. Uvidíme, kdy se hosté rozhodnou pro hru bez brankáře.
     
    57:18
    Harri Säteri vyrazil puk betonem pouze před sebe, jenže dorážející Brandon McMillan z dobré pozice nasměroval kotouč mimo tři tyče domácí svatyně.
     
    56:40
    Niko Hovinen musel dávat pozor na prudké nahození přes celé hřiště. Hostující brankář puk zastavil holí a okamžitě jej posunul na obránce.
     
    56:15
    Viťazu se znovu podařilo vyhodit kotouč z obranného pásma. Hosté si navíc nerozuměli v zakládání nového útoku. Viťaz hraje s pukem ve středním pásmu.
     
    55:40
    Jakub Jeřábek se neukvapil s rozehrávkou zpoza branky a s klidem na hokejce dopravil kotouč ven z obranného pásma. Domácí se brání bez větších problémů.
     
    55:10
    Domácí fandové se dožadovali odpískání nedovoleného zákroku Bobbyho Butlera po tvrdém souboji v rohu útočného pásma. Arbitr tentokrát nevylučuje.
     
    55:00
    Nikita Vyglazov dostal nabito na modrou čáru a bez přípravy se opřel do volného puku! Jeho ránu ale ještě před brankou přizvedl do ochranné sítě obětavý obránce.
     
    54:10
    Do hry se zapojil také Harri Säteri. Domácí brankář vyrazil za svou branku, zkrotil nahozený kotouč a rozehrál puk přesně na obránce.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 25. Kempe (Soloduchin, Kopejkin), 29. A. Semjonov (Makejev, Golovkov), 44. Makejev (Horák, Afinogenov) – 15. Sauve, 23. Co. Genoway (A. Giroux, Bolduc)


    HC Viťaz Moskevská oblast: Säteri (Saprykin) – Gimajev, Berďukov, A. Semjonov, Golovkov, Jeřábek, Katičev, Davidov, Voronkov – Vyglazov, A. Nikulin, Soloduchin – Horák, Makejev, Afinogenov – Kempe, Kopejkin, M. Aaltonen – Džiošvili, Kokšarov, Al. Stěpanov.
    Medveščak Záhřeb: Hovinen (Gajdučenko) – Parlett, Bezina, T. Larkin, J. Krejčík, Sauve, Perkovich – Mertl, Co. Genoway, McMillan – Katic, Butler, Paré – A. Giroux, Hedberg, Bolduc – Zanoški, Glumac, Arkalov.

    Rozhodčí: Belov, Sidorenko – Badyl, Dědulja
    ocianews.com