Poruba – Zlín 1:3 (kon.)
konec
HC RT TORAX Poruba
1:3 (0:1, 0:1, 1:1)
Berani Zlín
Středa 12.10.2016, 18:00 • RT TORAX ARENA • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 10. kolo
Partner:
     
    Přejeme pohodový zbytek středečního večera a těšíme se při dalším utkání z RT TORAX ARENY opět na počtenou. (20:05:36)
     
    Domácím se v přesilovce podařilo snížit na kontaktní branku a nutno říci, že k vyrovnání měli šance, ale už ne tolik štěstí. To bylo dnes na straně Zlína, který nepředvedl oslňující hokejový výkon, jaký je očekáván od třetího týmu tabulky. Ale trpělivostí a bojovností si hosté došli v Porubě pro tři body.
     
    Konec zápasu.
     
    59:58
    Poslední střela na Mokrého a dorážka se zněním znamení ukončení dvaceti minut.
     
    59:16
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba (Puchala – 2 min., sekání). Ještě větší zpestření připravili Porubští pro diváky. Zbytek třetiny i zápasu odehrají ve třech.
     
    58:59
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba (Boniatti – 2 min., podražení). Závěr zápasu se odehraje v početní výhodě pro hosty.
     
    58:11
    Hosté se už těší domů. Horák zabránil vyjetím z branky icingu Poruby.
     
    57:11
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tentokrát byl porubský gólman bezradný. Závar v jeho brankovišti hráči nezvládli a on ležící skoro na zádech nemohl dosáhnout na střelu FILIPA WEINTRITTA, který kotouč zvedl pod horní tyč. Asistence: Sebera a Bachánek.
     
    55:52
    Nevídané! Holík se prokličkoval mezi třemi domácími hráči a dostal se i k zakončení. Poruba má v brance velkou jistotu, aspoň pro dnešní utkání. Mokrý bruslil s případným střelcem a kotouč nakonec chytil v plastronu.
     
    54:03
    Domácí v plném počtu. Ještě před tím vytěsnil Mokrý jedovatou střelu Suhrady do ochranné sítě.
     
    53:04
    Střelu obránce Suhrady schytal Bořuta a s bolestivou grimasou odbruslil na střídačku. V obranném postu jej nahradil obětavě Anlauf.
     
    52:40
    Jednobrankové manko platí i po akci Weintritta, který nahrával přes brankoviště Jaroňkovi. Ten ovšem puk nezkrotil a neposlal jej do odkrytého prostoru kolem levé Mokrého tyče.
     
    52:03
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba (Stebel – 2 min., podražení).
     
    50:07
    Poruba právě vstřelila branku! Avizované snížení je zde! SEBASTIANO BONIATTI připravil Horáka o čisté konto a Porubští se radují z gólu. Asistence: Anlauf.
     
    49:29
    Střelu Gajdoše od modré čáry tečoval Husák, ale odrazil se pod brusle, kde jej dlouho získávali všichni nejbližší hráči. Nakonec se kotouč dostal na hůl Boniattiho, který vypálil nabránu. Bez úspěchu.
     
    48:31
    Zbytečný faul v útočné třetině. Porubští mají jedinečnou šanci vsítit kontaktní gól.
     
    47:40
    Po útočné akci navrátilce do hry Husáka se chtěl střelecky prosadit Podešva. Mokrý kotouč bleskurychle schoval v lapačce, protože věděl, že za ním stojí Kozubík a bude jej asi atakovat. A také že se stalo. Rozhodčí však přerušil hru.
     
    46:24
    Domácí v plném počtu.
     
    45:49
    Porubští hrají oslabení koncentrovaně a dokáží vystihovat střely a nahrávky Zlína. Ten se tak těžko prosazuje a ne všechny střely končí na výstroji brankáře.

    Gabriela Juříková

    Branky a nahrávky: 51. Boniatti (Anlauf) – 9. Sebera (Suhrada), 22. Kozubík (Prchal, Holík), 58. Weintritt (Sebera, Bachánek)


    HC RT TORAX Poruba: Mokrý (Morys) – Gajdoš, Machů, Husák, Becher, Krátký, Pitucha – Anlauf, Bořuta, Morávek – Kotásek, Stebel, Stodůlka – Fabianczyk, Häring, Boniatti – Puchala, Foldyna
    Berani Zlín: Horák (Lekeš) – Havlík, Suhrada, Holík, Talafa, Jaroněk,Riedl, Prchal – Rusler, Zemánek, Sebera, Bachánek, Podešva, Handl, Kozubík, Hrazdíra, Weintritt, Macík

    Rozhodčí: Klapetek – Rychlý, Vengřín
    thejrc.org