Las Palmas – Espanyol 0:0 (kon.)
konec
UD Las Palmas
0:0 (0:0)
Espanyol Barcelona
Pátek 14.10.2016, 20:45 • Estadio de Gran Canaria • Španělská LaLiga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Dobrou noc! (22:40:55)
     
    Držení míče: 67 % : 33 %.
    Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 4:3. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 2:5. Fauly: 13:21.
     
    Je konec! Las Palmas se s Espanyolem rozchází smírně 0:0! Domácí byli po celou dobu utkání aktivnější! Už ve 12. minutě zahodil dobrou šanci Kevin-Prince Boateng! Největší šancí hostů v první půli bylo přečíslení, které ale Gerard Moreno zazdil špatnou přihrávkou! Po hodině hry si na přihrávku do vápna naběhl Kevin-Prince Boateng, ale jeho nepovedená rána placírkou Lópeze nepřekvapila! V samotném závěru utkání mohl o vítězství Espanyolu rozhodnout Gerard Moreno, nicméně ani jeho pokus hlavou neskončil gólem!
     
    90+3
    Konec zápasu.
    90+3. Morenova hlavička v samotném závěru
     
    90+3
    Gerard Moreno mohl rozhodnout! Moreno se natlačil před obránce a položil se do centru z pravé strany, jenže jeho pokus hlavou minul zařízení!
     
    90+2
    Domácí uzamkli Espanyol před jeho šestnáctkou a hledají si střeleckou pozici. Sergio Araujo však podklouzl při zpracování míče a hosté odkopli míč až k Lizoainovi.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Michel se uvolnil na hranici pokutového území, potáhl si míč k brankové čáře, avšak příliš krátkým centrem našel jen připraveného Reyese. Hostující stoper hraje skvělý zápas!
     
    89
    Hernán Pérez málem vystihl zaváhání domácího obránce! Jeden ze stoperů vyslal příliš pomalou přihrávku na polovině hřiště a Pérez se málem dostal k volnému míči.
     
    88
    A právě Marc Roca se nyní dopustil nedovoleného zákroku! Roca zatáhl za dres běžícího Livaju a vysloužil si žlutou kartu!
     
    87
    Espanyol navíc rozehrával přímý kop. Na hranici velkého vápna se shromáždili všichni hlavičkáři, jenže míč z kopačky Marca Rocy propadl až k připravenému Lizoainovi.
     
    86
    Střídání v týmu UD Las Palmas: ze hřiště odchází Aythami Artiles, přichází Pedro Bigas.
     
    85
    Aythami Artiles zastavil na polovině hřiště unikajícího soupeře a za svůj ostrý zákrok vidí žlutou kartu!
     
    85
    Diego López dostal další dárek v podobě nepřesného centru z levé strany. Brankář Espanyolu si pro míč nikým neatakován došel a schoval jej do rukavic.
     
    84
    Jonathan Viera se skvělým prvním dotekem zbavil svého strážce a řítil se do pokutového území. Na jeho hranici proti domácímu záložníkovi vystoupil obránce a odkopl mu míč.
     
    83
    Marko Livaja se s míčem nechal vytlačit až k postranní čáře. Domácí útočník se však elegantně uvolnil a odcentroval na malé vápno, kde zasáhl obránce Diego Reyes.
     
    82
    Gerard Moreno sprintoval za přihrávkou mezi obránce Las Palmas, ale jeho snaha byla zbytečná. Největší hvězda Espanyolu se totiž pohybovala dobré tři metry za hranicí ofsajdu.
     
    81
    Střídání v týmu Espanyol Barcelona: ze hřiště odchází Salva Sevilla, přichází Hernán Pérez.

    Tomáš Kubečka

    Branky:

    Karty:   55. Livaja (LPA), 85. Artiles (LPA) – 35. Fuego (ESB), 60. V. Sánchez (ESB), 88. Roca (ESB)


    Držení míče: 67 % : 33 %.
    Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 4:3. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 2:5. Fauly: 13:21.
    UD Las Palmas: Lizoain – Michel, David García, Artiles (86. Bigas), D. Castellano – Viera, Mesa, V. Gómez (69. Tyronne) – Tana, Livaja, K-P. Boateng (76. Araujo).
    Náhradníci: Varas – Lemos, Montoro, Momo, Araujo, Tyronne, Bigas.

    Espanyol Barcelona: Diego López – V. Sánchez, López, D. Reyes, Aarón – Sevilla (81. H. Pérez), Roca, Fuego, Piatti (67. Javi López) – Baptistão (73. J. A. Reyes), G. Moreno.
    Náhradníci: Roberto – Demichelis, R. Duarte, J. A. Reyes, Jurado, Javi López, H. Pérez.

    Rozhodčí: Fernández – Cabañero, Canelo
    bahis siteleri