Třinec – Mladá Boleslav 4:3 (4:3 po s.n.) | Pardubice – Plzeň 4:2 (kon.) | Litvínov – Liberec 3:2 (po pr.)
Chomutov – Kometa Brno 4:3 (po pr.) | Zlín – Mountfield HK 3:2 (po pr.) | Olomouc – Vítkovice 2:4 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
4:2 (0:1, 1:1, 3:0)
HC Škoda Plzeň
Pátek 14.10.2016, 17:20 • Tipsport arena • Tipsport extraliga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:52 David TOMÁŠEK - 4:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    58:52
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Je, zdá se, rozhodnuto! Ctirad Ovčačík zavezl kotouč do útočné třetiny, bekhendem přihrál DAVIDU TOMÁŠKOVI, a ten svým druhým gólem přidává pojistku do prázdné branky! Asistence: Ctirad Ovčačík.
    57:39 Lukáš NAHODIL - 3:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    57:39
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Přesilovka je využita! Petr Hubáček napravil své předešlé zaváhání, když poslal kotouč na LUKÁŠE NAHODILA, ten vybruslil před Machovského a dokázal jej překonat svižnou střelou! Asistence: Petr Hubáček.
    48:15 David TOMÁŠEK - 2:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    48:15
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A je z toho vyrovnávací branka! Po příklepu Hynka Zohorny se ke kotouči dostal Filip Novák a našel ve druhé vlně úplně volného DAVIDA TOMÁŠKA, jenž z první rozvlnil síť za Machovského zády! Asistence: Filip Novák.
    31:00 Dominik KUBALÍK - 1:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    31:00
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Západočeši ale bleskurychle odpovídají! DOMINIK KUBALÍK tečoval nenápadné nahození Kracíka od mantinelu a Plzeň opět vede o jednu branku. Asistence: Jaroslav Kracík a Tomáš Slovák.
    30:50 Miroslav ROHLÍK - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    30:50
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Teď už se ale domácí z gólu radovat mohou! Patrik Poulíček zpoza branky dostal kotouč do plzeňského brankoviště, odkud jej za Machovského záda procpal MIROSLAV ROHLÍK a může slavit svůj první gól za Dynamo v dospělé kategorii! Asistence: Patrik Poulíček a Ondřej Panna.
    17:26 Dominik KUBALÍK - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    17:26
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Z další nenápadné akce jdou hosté do vedení! DOMINIK KUBALÍK se zmocnil kotouče, rychle projel střední pásmo a taháčkem zakončil přesně do růžku! Bez asistence.
    Marken.cz

    Marek Votke

    Vojtěch Drbohlav

    Branky a nahrávky: 31. Rohlík (Poulíček, Panna), 49. Tomášek (F. Novák), 58. Nahodil (Hubáček), 59. Tomášek (Ovčačík) – 18. D. Kubalík, 31. D. Kubalík (Kracík, Slovák)


    HC Dynamo Pardubice: Štěpánek (31. Maxwell) – Ščotka, Čáslava (C), Novák, Bokroš, Leduc, Ovčačík – Hubáček, Nahodil, P. Sýkora – Rolinek, Tomášek, Mallet – H. Zohorna, T. Kaut, Bárta – Klimenta, Poulíček, Panna – Rohlík.
    HC Škoda Plzeň: Machovský (Hylák) – Pulpán, Čerešňák, D. Sklenička, Slovák, Němeček, Moravčík – D. Kubalík, Kracík, Indrák – Johnson, Kratěna (C), Vondráček – T. Svoboda, Hrnka, Yellow Horn – Lev, Koreis, Schleiss.

    Rozhodčí: Pražák, Hodek – Bláha, Špůr

    Diváci: 6 018
    ocianews.com