Opava – Technika Brno 5:2 (kon.) | Val. Meziříčí – Vsetín 1:3 (kon.) | Kopřivnice – Poruba 2011 3:6 (kon.)
SHK Hodonín – Nový Jičín 4:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Mor. Budějovice 6:5 (po pr.) | Nymburk – Žďár n/S 3:2 (po pr.)
Řisuty – Kobra 3:7 (kon.) | Kolín – Pelhřimov 9:2 (kon.) | Bílina – Děčín 4:2 (kon.)
Klatovy – Klášterec nO 6:2 (kon.) | David Servis – Jindř. Hradec 6:4 (kon.) | Tábor – Písek 5:0 (kon.)
Vrchlabí – Sokolov 9:1 (kon.) | Jablonec n/N – Trutnov 5:4 (po pr.)
konec
HC ISMM Kopřivnice
3:6 (2:2, 0:3, 1:1)
HC RT TORAX Poruba 2011
Sobota 15.10.2016, 17:00 • HC Kopřivnice • 2. liga skupina Východ • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:53
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Tak domácí se dočkali a proměňují svou už druhou přesilovou hru. Po vyražené střele Kowalczyka se dostal k odraženému puku ADAM ČERVENKA a do prázdné brány se s přehledem trefuje. Asistence: Pavel Kowalczyk.
     
    51:02
    Poruba právě vstřelila branku!
    Zachar si to teď namířil sám přes celé kluziště a po jeho zavezení kotouče až do útočného pásma se naskytla šance pro ROSTISLAVA VAŇKA, který střelou nad betony překonává Unzeitiga, který po vystřídání poprvé inkasuje. Stav utkání 2:6. Asistence: David Zachar.
     
    34:03
    Poruba právě vstřelila branku!
    A hosté po krátké chvíli střílí další branku! Tentokrát se prosadil TOMÁŠ JÁCHYM, který navyšuje náskok svého týmu už na tři branky. V bráně domácích dochází ke střídání brankářů a domácím teď bude krýt záda Unzeitig. Asistence: Dominik Kafka.
     
    33:35
    Poruba právě vstřelila branku!
    DAVID ZACHAR to teď vzal na sebe. Nejdřív si to nakopl podél pravého mantinelu a na úrovni červené to dostal nahrávku od Jáchyma, ve velké rychlosti jen naznačil střelu a zavezl kotouč až za záda bezmocného Fendricha. Asistence: Tomáš Jáchym.
     
    23:33
    Poruba právě vstřelila branku!
    Sotva se hosté ubránili oslabení a naskočil jim hráč z trestné lavice, našel Slováček MARTINA PIECHU a ten krásnou ranou z první trefuje pod víko! Hosté otáčí skóre zápasu opět ve svůj prospěch! Asistence: Ondřej Slováček.
     
    18:53
    Poruba právě vstřelila branku!
    Sudí už měl zvednutou ruku a signalizoval další trest pro domácí, v tu chvíli se ale v bezprostřední blízkosti před Fendrichem octl JAN PUŠKÁR, který se trefuje k pravé tyči. Stav utkání je tedy opět nerozhodný! Asistence: Tomáš Jáchym.
     
    10:09
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    A domácí otáčí skóre zápasu ve svůj prospěch! Opět tady máme kombinaci mezi JIŘÍM PARGÁČEM a Teperem, tentokrát se ke střele dostala domácí sedmnáctka a právě tato střela končí až za zády Čecha! Asistence: Jakub Teper.
     
    07:10
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Po vyhraném buly se dostal k puku Pargáč, ten ho poslal ho na MICHALA KRUTILA, který od modré z první krásně vymetl pavučiny nad pravým ramenem Čecha. Asistence: Jiří Pargáč, Jakub Teper.
     
    03:48
    Poruba právě vstřelila branku!
    Peicha se dostal k puku, namířil si to za bránu a našel před bránou volného ONDŘEJE SLOVÁČKA, ten z první prostřeluje Fendricha mezi betony a otevírá tak stav dnešního utkání. Asistence: Martin Piecha.

    Adam Hrubý

    Branky a nahrávky: 8. Krutil (Pargáč, Teper), 11. Pargáč (Teper), 55. Červenka (Kowalczyk) – 4. Slováček (Peicha), 19. Puškár (Jáchym), 24. Piecha (Slováček), 34. Zachar (Jáchym), 35. Jáchym (Kafka), 52. Vaněk (Zachar)


    HC ISMM Kopřivnice: Fendrich (Unzeitig) – Hoďa, Krutil, Teper, Čintala, Marek, Merenda, Kowalczyk – Kofroň, Poruba, Sluštík, Vyčesaný, Bartošák, Kabeláč, Tomášek, Pargáč, Spratek, Raška, Červenka
    HC RT TORAX Poruba 2011: Kubáň (Čech) – Slavík, Puškár, Flašar, Tichy, Puzič, Rudl, Bail, Adamik – Ballner, Kafka, Piecha, Kilnar, Vaněk, Jáchym, Sedlář, Orság, Seidler, Slováček, Zachar, Tomčák
    ocianews.com