Mladá Boleslav – Sparta 3:6 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
3:6 (0:2, 3:3, 0:1)
HC Sparta Praha
Úterý 18.10.2016, 18:00 • ŠKOENERGO Aréna • DHL Extraliga juniorů • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:34
    Sparta právě vstřelila branku!
    Šestý gól Pražanů! Safin zavezl puk do útočného pásma, kde se ke kotouči dostal Jeřábek. Ten ještě vrátil Safinovi, jehož tvrdou ránu tečoval do protipohybu Marka JAKUB WOJNAR. Asistence: Ostap Safin, Radek Jeřábek.
     
    39:01
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři se vrací do zápasu! Luděk Kuncek oslovil svým pasem KRONIHO MUSLIA, jenž překonává Wolfa přesnou střelou k pravé tyči. Asistence: Luděk Kuncek.
     
    36:41
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Boleslavští se v přesilovce prosazují a snižují na 2:5! Musliu našel zpoza branky MATĚJE KREJČÍKA, jenž se trefil přesně pod rukavici Wolfa a po ledě procedil puk do sítě. Asistence: Kroni Musliu, Milan Dančišin.
     
    34:20
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí zaznamenávají alespoň čestný úspěch! Veselý se na středu otočil s pukem a potáhl jej dopředu po pravém křídle, načež jej za modrou posunul na LUKÁŠE BEDNAŘÍKA, který parádní střelou zpoza obránce vymetl horní růžek Wolfovy brány. Asistence: Jiří Veselý.
     
    33:22
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí jsou zralí na ručník, pátá branka v domácí síti! Po nahození zprava se před bránou nejlépe zorientoval JAROSLAV CHLOUBA a prostřelil Marka. Bez asistence.
     
    31:38
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané dnes domácím dávají lekci z produktivity! MARTIN SVOBODA se prosazuje ukrytou střelou z pravé strany. Asistence: Tomáš Jandus, Filip Eliáš.
     
    27:09
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané se poprvé v druhém dějství vymanili z nátlaku domácího týmu a vyrazili do rychlé protiakce, po které zakončil zprava JAROSLAV CHLOUBA. Bez asistence.
     
    10:23
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané jdou do dvoubrankového vedení! Na konci rychlé akce po pravé straně byl FILIP ELIÁŠ, jehož střela se zastavila až v síti za Kroftovými zády. Asistence: Tomáš Krátký, Martin Svoboda.
     
    03:08
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané se v oslabení dostávají do vedení! Martin Svoboda ujel po levé straně a přihrávkou přes brankoviště našel na zadní tyči MARTINA DUBSKÉHO, jenž Kroftu překonal zametením puku do brány. Asistence: Martin Svoboda.
    Marken.cz

    Michal Konvalina

    Branky a nahrávky: 35. Bednařík (Veselý), 37. Krejčík (Musliu, Dančišin), 40. Musliu (Kuncek) – 4. Dubský (Svoboda), 11. Eliáš (Krátký, Svoboda), 28. Chlouba, 32. Svoboda (Jandus, Eliáš), 34. Chlouba, 48. Wojnar (Safin, Jeřábek)


    BK Mladá Boleslav: Krofta (32. Marek) – Linhart, Mašek (C), Uřidil, Chujac, Marček, Mlčoch – Prokop, Musliu, Tóth, Kuncek, Kalaš, Straka, Dančišin, Krejčík, Flynn, Veselý, Bednařík, Jindra
    HC Sparta Praha: Wolf (Hofmann) – M. Jandus, Janda, Eliáš, Jeřábek, Duben (C), Vandas, Sedliský – T. Jandus, Svoboda, Seniov, Maršoun, Safin, Komárek, Pejchal, Chlouba, Krátký, Dubský, Wojnar

    Rozhodčí: Horinek – Kajínek, Zavřel
    thejrc.org