Novokuzněck – Čerepovec 1:2 (kon.) | Novosibirsk – Petrohrad 1:2 (po pr.) | Barys – Dynamo Moskva 1:0 (kon.)
Jekatěrinburg – Jaroslavl 3:6 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Viťaz 1:2 (kon.)
konec
Avtomobilist Jekatěrinburg
3:6 (1:2, 1:1, 1:3)
Lokomotiv Jaroslavl
Úterý 18.10.2016, 16:00 • Uralec Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Pěkný zbytek dne! (18:34:00)
     
    Československá stopa v utkání

    Petr Koukal (JEK) – 0+0, 2 střely, čas na ledě 13:50
    Jan Buchtele (JEK) – 1+0, 5 střel, čas na ledě 14:16
     
    Střely na branku: 31 – 32
     
    Je konec! Lokomotiv Jaroslavl vítězí na ledě Jekatěrinburgu 6:3! Domácí přitom vstoupili do utkání dobře! Už v 8. minutě se ujali vedení zásluhou Torčeňuka! Lokomotiv do přestávky stačil otočit skóre! Góly v přesilových hrách přidali Talbot a Kozun! Hned po přestávce sice vyrovnal Buchtele, ale o čtyři minuty později vrátil Jaroslavl do vedení Čistov! Hosté rozhodli o vítězství ve třetí třetině! Loktionov dvěma brankami vypracoval hostům tříbrankový náskok, na který sice odpověděl Tičar, nicméně při závěrečné hře bez brankáře napsal gólovou tečku Kozun!
     
    Konec zápasu.
    59:07 Brandon KOZUN - 3:6
     
    59:07
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Je definitivně rozhodnuto! Domácí obraně ujel BRANDON KOZUN a z blízkosti dopravil kotouč do odkryté branky! Asistence: Maxime Talbot.
     
    59:00
    Igor Ustinskij zamířil na střídačku! Domácí zkoušejí štěstí v šesti bruslařích na ledě!
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
    57:32 Rok TIČAR - 3:5
     
    57:32
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Přeci jen se domácím ještě daří snížit! ROK TIČAR se po přihrávce Simakova prosadil pěknou střelou! Uvidíme, zda domácí zdramatizují duel ještě víc! Asistence: Alexej Simakov.
     
    56:30
    Pavel Turbin dojel nahození Lokomotivu do útočného pásma, alee nepřesnou přihrávkou na levé křídlo nenašel nikoho v červeném dresu. Závěr utkání už se jen dohrává.
     
    55:45
    Jan Buchtele důrazně atakoval soupeře v rohu útočného pásma. Hostující hráč souboj neustál, ale rozhodčí vylučovat nebude.
     
    55:28
    Igor Ustinskij raději přikryl puk před dotírajícím Loktionovem. Hostující hráč je nažhavený na hattrick. Vhazovat se bude po levici domácího brankáře.
     
    54:46
    Jegor Korškov se řítil na domácího brankáře z pravé strany, natlačil se před svého strážce a vyslal ránu bekhendem! Igor Ustinskij vyrazil kotouč betonem!
     
    54:10
    Domácí po inkasované brance úplně vypadli z tempa a nemohou se dostat za červenou čáru. Hokejistů Lokomotivu je nyní plné kluziště.
     
    53:08
    Igor Ustinskij měl další práci! Domácí brankář tentokrát musel hasit ránu Petriho Kontioly z levé strany. Gólman Jekatěrinburgu uspěl, vhazovat se bude po jeho pravici.
    52:28 Andrej LOKTIONOV - 2:5
     
    52:28
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Jaroslavl přidává další branku! Rušan Rafikov vyslal ránu od modré čáry, kterou Igor Ustinskij vyrazil jen před sebe a důrazný ANDREJ LOKTIONOV dopravil kotouč za jeho záda! Asistence: Rušan Rafikov, Stanislav Čistov.
     
    51:45
    Rok Tičar si udělal prostor ke střele, nicméně jeho žabička před branku nemohla Sudnicina za žádnou cenu ohrozit. Lokomotiv se brání bez větších potíží.
     
    51:10
    Pavel Koledov si prodloužil pobyt na ledě a ještě si splnil své defenzivní povinnosti. Zadák Lokomotivu odehrál nahození za vlastní branku.
     
    50:40
    Hraje se dlouhou dobu bez přerušení. Pavel Koledov vypálil bez přípravy od modré čáry, avšak jeho dobrou střelu vyrazil Igor Ustinskij do rohu hřiště.
     
    50:10
    Až nyní se hosté prodrali ven z obranného pásma. Ilja Ljubuškin ukázal své umění s kotoučem, zbavil se obránce a uklidnil hru hostujícího celku.
    Bude se volat videorozhodčímu? :-)

     
    49:20
    Alexandr Ščemerov díky dobrému zákroku na modré čáře udržel pro domácí tým útočné pásmo. Jekatěrinburg nadále drží puk před Sudnicinem, ale střely nepřicházejí.
     
    49:06
    Petr Koukal vyslal pohotovou střelu na branku Lokomotivu. Český útočník však střílel z hodně těžké pozice a Alexandr Sudnicin jeho pokus schoval do lapačky.
     
    48:40
    Daniil Apalkov čekal na modré čáře na prudkou přihrávku středem kluziště. Hostující útočník se puku nedočkal, jelikož jej předskočil jeden z obránců.
     
    48:10
    Také hosté si však nerozuměli v útočném pásmu a nepřesnou přihrávkou se vyhnali až za Sudnicina. Brankář Jaroslavle s rozehrávkou nespěchá.
     
    47:34
    Zasahovat musel naopak Igor Ustinskij. Domácí brankář si poradil se střelou od mantinelu. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    47:20
    Alexandr Ščemerov neudržel kotouč na modré čáře. Puk mu přeskočil přes čepel a domácí zadák musel do středního pásma. Jekatěrinburg se nemůže dostat do tempa.
    46:47 Andrej LOKTIONOV - 2:4
     
    46:47
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Hosté navyšují své vedení na 4:2! Nádherný gól! Jaroslavl přečíslila domácí celek! Celou akci táhl ANDREJ LOKTIONOV, který si ještě vyměnil puk s Čistovem a poté zavěsil do odkryté branky! Asistence: Stanislav Čistov.
     
    46:10
    Rok Tičar se otočil v rohu obranného pásma, setřásl dotírajícího Rafikova a ještě stačil přesně rozehrát. Po dlouho době se probudili také domácí fandové.
     
    45:19
    S útokem namísto toho přispěchal Lokomotiv. Hosté se po rychlé kombinaci ve středním pásmu prodrali za modrou čáru, nicméně Igor Ustinskij podržel puk v lapačce.
     
    45:07
    Nikolaj Timašov v těžké pozici nahodil puk do středního pásma a zabránil rychlému protiútoku hostujícího mužstva. Domácí by však potřebovali útočit.
     
    44:22
    Brandon Kozun vyhodil kotouč přes mantinel na střídačku domácího mužstva. Hra se přesune před Sudnicina. Vhazuje se po jeho pravé ruce.
     
    44:00
    Andrej Loktionov zavezl kotouč do útočného pásma, přenechal jej lépe postavenému spoluhráči, jenže Jegor Averin zápěstím minul prostor mezi třemi tyčemi.
     
    43:37
    Mohlo být vyrovnáno! Jan Buchtele dostal přihrávku před branku, ale přes výborně bránícího Kronwalla neprocpal puk do poloodkryté branky!
     
    43:10
    Alexandr Torčeňuk dotíral na Manuchova v rohu útočného pásma. Domácí útočník nakonec vybojoval puk. Jekatěrinburg s ním kombinuje v útočném pásmu.
     
    42:30
    Pavel Koledov udržel kotouč v útočném pásmu, poslal jej za domácí branku, kde však operoval pouze připravený zadák Jekatěrinburgu.
     
    42:15
    Emil Galimov projel do útočného pásma a vyslal střelu bekhendem. S jeho pokusem neměl Igor Ustinskij problémy. Vhazovat se bude po jeho levici.
     
    41:57
    Domácí v plném počtu.
     
    41:00
    Petri Kontiola projel s pukem do útočného pásma, jenže zpětnou přihrávkou neoslovil nikoho ze svých spoluhráčů. Finský reprezentant odjel střídat.
     
    40:19
    Hosté v plném počtu.
     
    40:10
    Do třetí třetiny vstoupili lépe hokejisté Jaroslavle. Hosté uspěli na úvodním vhazování. Za několik sekund navíc rozehrají zkrácenou přesilovou hru.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku: 23 – 18
     
    Druhá dvacetiminutovka je minulostí! Domácí Jekatěrinburg do ní vstoupil opravdu skvěle! Jan Buchtele po dvou minutách využil přesilovou hru a vyrovnal na 2:2! O čtyři minuty později ale pláchl domácí obraně Stanislav Čistov a ránou mezi betony poslal Jaroslavl do vedení! Poté oba týmy sehrály další přesilovky, ale v těch už branky nepadly. Po čtyřiceti minutách je stav 2:3!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:57
    Přesilová hra je u konce! Domácí se nechali zbytečně vyloučit! Dvě minuty za podražení dostává Dmitrij Megalinskij!
     
    39:14
    Alexandr Sudnicin si udělal místo ve svém brankovišti a s přehledem lapil pokus od modré čáry. Hostující brankář v posledních minutách chytá velmi sebejistě!
    Maximální soustředění na svůj výkon! (y)

     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:23
    Ihned po vyhraném vhazování zkoušel překvapit hostujícího brankáře Anatolij Golyšev. Rána domácího útočníka zapadla do lapačky brankáře Lokomotivu.
     
    38:19
    Bude se vylučovat! Jekatěrinburg si v závěru prostřední periody zahraje přesilovou hru! Dvě minuty za sekání dostává Petri Kontiola!
     
    37:38
    Alexej Michnov kličkoval s kotoučem v útočném pásmu. Domácí útočník stál proti poslednímu obránci, ale zradila ho zručnost a puk mu uskočil do rohu třetiny.
     
    37:12
    Konstantin Volkov se hnal za prudkou přihrávkou na modrou čáru, jenže na kotouč nakonec nedosáhl a připravený obránce puk vypíchl do bezpečí.
     
    36:40
    Jevgenij Česalin operoval s pukem za brankou Lokomotivu, předložil jej před branku, jenže Alexej Michnov z dobré pozice trefil připraveného Sudnicina!
     
    36:10
    Rok Tičar zkusil rychlou kličku v blízkosti hostující branky. Slovinský útočník si chtěl prohodit puk mezi nohama, jenže kotouč se mu odrazil od brusle.
     
    35:32
    Jekatěrinburg zařadil vyšší rychlostní stupeň! Domácí hokejisté se drží v útočném pásmu. Alexandr Sudnicin raději přikryl nahozený kotouč. Vhazuje se po jeho pravé ruce.
     
    35:15
    Domácí fandové se dožadovali odpískání nedovoleného zákroku po souboji u mantinelu. Zákrok na Volkova byl podle rozhodčího v mezích pravidel. Vylučovat se nebude.
     
    34:35
    Rok Tičar se otočil na modré čáře a pospíchal za nahozeným kotoučem. Jeden z obránců Jaroslavle si jej vzal do parády a nedovolil mu projít.
     
    34:10
    Stanislav Čistov byl jako první u odraženého puku v rohu obranného pásma. Hostující hráč kotouč bez váhání poslal za modrou čáru. Domácí puk rychle získali nazpátek.
     
    33:20
    Rok Tičar spěchal za vlastním nahozením za branku Lokomotivu. Domácí útočník se prohnal kolem obránce, ale s pukem nic nevymyslel.
     
    33:00
    Jan Buchtele pouze protečoval kotouč do útočného pásma. Český útočník se puku dotkl ještě před červenou čárou. Kotouč propadl na zakázané uvolnění.
     
    32:45
    Oba týmy hrají v plném počtu.
     
    32:10
    Střelou od modré čáry o sobě dal vědět Jegor Averin. Rána hokejisty Lokomotivu prosvištěla nad břevnem domácí branky. Hosté přesto zůstávají u puku.
     
    31:32
    Denis Mosaljov vlétl za branku Jekatěrinburgu. Hostující hráč se porval s domácím obráncem, jež jej přitiskl na hrazení a zbavil soupeře kotouče.
     
    31:10
    Alexej Michnov se dral do útočného pásma, nicméně ihned za modrou čárou narazil na připraveného obránce, který jej obral o kotouč.
     
    30:45
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Nikolaj Timašov – 2 min., hákování).
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (2 min. – příliš mnoho hráčů).
     
    30:16
    Maxime Talbot nahazoval kotouč směrem na domácí branku, avšak dobře hrající Tommi Kivistö jeho ránu obětavě zablokoval. Domácí začínají přidávat.
     
    30:01
    Mohlo být vyrovnáno! Alexandr Sudnicin neudržel tvrdou střelu z mezikruží, puk mu vypadal a Rok Tičar se dostal k dorážce! Slovinský hokejista však trefil jen hostujícího gólmana!
     
    29:21
    Oba týmy hrají v plném počtu.
     
    29:10
    Timur Šingarejev dojel odražený puk v rohu útočného pásma, nabil jej na modrou čáru, jenže jeho spoluhráč bez přípravy minul klec Alexandra Sudnicina.
     
    28:02
    Střelou od mantinelu se prezentoval Rok Tičar. Brankář Alexandr Sudnicin byl připraven a nepříliš razantní nahození schoval do lapačky. Vhazuje se po jeho levici.
     
    27:30
    Pokračuje se ve čtyřech hráčích na obou stranách. Domácí se řítili do útoku, ale Alexej Simakov přišel o kotouč v rohu útočného pásma.
     
    27:21
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Maxime Talbot – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Jevgenij Česalin – 2 min., hrubost).
     
    26:50
    Andrej Loktionov vybojoval puk u mantinelu. Hostující hráč se nepouštěl do útočení a raději přihrál vlastním obráncům. Hosté uklidňují hru.
    25:58 Stanislav ČISTOV - 2:3
     
    25:58
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Hosté si berou zpět ztracené vedení! STANISLAV ČISTOV si sjel na přihrávku do středního pásma, postupoval sám na Ustinského a střelou mezi betony poslal Jaroslavl do vedení! Asistence: Jegor Korškov, Pavel Kraskovskij.
     
    25:00
    Denis Mosaljov si prodloužil pobyt na ledě, prosmýkl se kolem obránce za modrou čáru a střelou zápěstím trefil masku domácího brankáře.
     
    24:40
    Denis Mosaljov spěchal za vlastním nahozením do útočného pásma. Hostující hráč se však neprodral přes hradbu červených těl. Jekatěrinburg hraje s pukem.
     
    24:10
    Jevgenij Miťakin vybruslil s pukem na modrou čáru a nahodil jej na branku. Jeho pokus ještě před Sudnicinem srazil do bezpečí připravený obránce.
     
    23:15
    Ihned po vyhraném vhazování se k odraženému kotouči prodral Anatolij Golyšev, jehož dobrou dorážku vynikajícím zákrokem vyrazil brankář Sudnicin!
     
    23:10
    Domácím narostla křídla! Rok Tičar si sjel na dobrou přihrávkou a pohotovou střelou prověřil Sudnicina. Hostující brankář tentokrát udržel puk před brankovou čárou.
     
    22:30
    Hosté se řítili do útočného pásma, ale rychlý útok Lokomotivu zastavuje postavení mimo hru. Jegor Averin byl příliš netrpělivý a přejel modrou čáru dříve než kotouč.
    21:44 Jan BUCHTELE - 2:2
     
    21:44
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácí přeci jen využívají přesilovou hru! Jekatěrinburg uzamkl soupeře před jeho brankou! Alexandr Torčeňuk dostal nabito na modrou čáru a jeho ránu ještě tečoval JAN BUCHTELE! Teč českého útočníka prošla mezi betony Sudnicina až do sítě! Asistence: Alexandr Torčeňuk, Pavel Turbin.
     
    21:27
    Anatolij Golyšev obdržel přihrávku před odkrytou branku Jaroslavle, ale domácí hokejista ve vyložené šanci promáchl skákavý kotouč! Hosté měli velké štěstí!
     
    21:00
    Dmitrij Megalinskij dostal nabito na modrou čáru! Domácí hokejista se bez váhání položil do kotouče, nicméně jeho rána pouze zaduněla o zadní mantinel.
     
    20:27
    Bude se vylučovat! Hosté jdou do třech! Dvě minuty za podražení dostává Petri Kontiola!
     
    20:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování a Alexandr Torčeňuk se ihned řítil do útoku. Jeho nahození od modré čáry minulo klec Alexandra Sudnicina.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku: 5 – 10
     
    První třetina je minulostí! Do kabin odcházejí spokojenější hosté! Domácí Jekatěrinburg se sice zásluhou Torčeňuka ujal po osmi minutách vedení, ale hosté o dvě minuty vyrovnali! V přesilovce se totiž trefil Maxime Talbot " Domácí poté nabídli Lokomotivu dlouhou přesilovku 5 na 3, kterou využil Brandon Kozun ! V závěru úvodní dvacetiminutovky se ještě nechal vyloučit Loktionov. Jekatěrinburg zahájí druhou část v početní převaze!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:41
    Tak ještě jedno vyloučení na závěr první třetiny! Dvě minuty za hrubost vyfasoval Andrej Loktionov!
     
    19:20
    Jegor Averin napadal bránícího Michnova v rohu útočného pásma. Hostující hráč se málem natáhl po nepříliš razantním vyhození. Domácí měli velké štěstí.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    18:47
    Domácí v plném počtu.
     
    18:24
    Igor Ustinskij se musel pořádně ohánět! Jeden ze soupeřů jej zkusil překvapit objetím domácí klece, ale Ustinskij udržel beton u levé tyčky a nepustil puk za svá záda.
    17:44 Brandon KOZUN - 1:2
     
    17:44
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Jaroslavl využívá přesilovku 5 na 3! Hosté se ujímají vedení! Lokomotiv dlouho svíral domácí před jejich brankou! BRANDON KOZUN dostal přihrávku do palebné pozice, připravil si puk a zápěstím vymetl horní roh branky! Asistence: Pavel Koledov.
     
    17:05
    Pavel Koledov se štěstím zachytil kotouč na modré čáře. Jaroslavl se stále drží v útočném pásmu. Bránící trojice domácích už je hodně unavená.
     
    16:47
    A hosté budou hrát přesilovku 5 na 3! Dvě minuty za podražení dostává Andrej Alexejev!
     
    16:07
    Jaroslavl si zahraje další přesilovou hru! Alexej Simakov odpyká dvě minuty za podražení!
     
    16:02
    Stanislav Čistov obdržel dobrou přihrávku před branku, ale dobře se vracející obránce mu na poslední chvíli přizvedl kotouč a nedovolil mu zakončit.
     
    15:20
    Jan Buchtele držel kotouč u mantinelu. Domácí útočník puk zašlápl a poté jej jednoduše vyhodil do středního pásma. Ani jeden z týmů se teď nehrne do útočení.
     
    15:04
    Alexej Michnov clonil před brankou Lokomotivu a tečoval nahození od modré čáry. Naneštěstí pro domácí se kotouč od jeho čepele odrazil do ochranné sítě.
     
    14:33
    Na druhé straně střílel z dobré pozice Pavel Kraskovskij. Jeho ránu domácí brankář dobře viděl a s přehledem udržel puk v lapačce. Vhazovat se bude po jeho levici.
     
    14:07
    Anatolij Golyšev vlétl do útočného pásma, ale místo střely zvolil zbytečnou kličku a sám se připravil o dobrou možnost. Z ostrého úhlu už vůbec nevypálil.
     
    13:30
    Staffan Kronwall také zastal svou defenzivní činnost v souboji za brankou. Kronwall sebral odražený puk a rozehrál jej na rozjetého spoluhráče.
     
    12:42
    Emil Galimov v souboji u mantinelu složil jednoho ze soupeřů, sebral odražený kotouč a vyvezl jej za modrou čáru. Tempo hry v posledních minutách opadlo.
     
    12:10
    Stanislav Čistov vybojoval puk ve středním pásmu, zbavil se napadajícího soupeře a rozehrál na spoluhráče v obraně. Hosté mohou jít vpřed.
     
    11:40
    Jevgenij Miťakin ještě udržel kotouč na modré čáře a nahodil jej do rohu útočného pásma. Na pobídku domácího zadáka nezareagoval nikdo v červeném.
     
    11:05
    Rušan Rafikov si rychle zpracoval kotouč, připravil si jej na střelu a zápěstím jen těsně minul levou tyč domácí branky. Jekatěrinburg je u puku.
    10:06 Maxime TALBOT - 1:1
     
    10:06
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Také Jaroslavl využívá svou první přesilovku v dnešním zápase! Koledov sice od modré čáry minul branku, ale puk se odrazil k MAXIMU TALBOTOVI, jež dopravil kotouč do prázdné klece! Asistence: Pavel Koledov, Staffan Kronwall.
     
    09:23
    Až nyní si Jaroslavl zahraje svou první přesilovku! Rok Tičar vyfasoval dvě minuty za hákování!
     
    09:10
    Alexej Simakov napadal jednoho ze statických obránců soupeře, jež po souboji upadl. Rozhodčí se však rozhodl nevylučovat, hosté hrají s pukem.
     
    09:00
    Daniil Apalkov projel do útočného pásma jako nůž máslem. Hostující útočník se natlačil před obránce, avšak jeho pokus zápěstím skončil nad brankou.
     
    08:15
    Domácí jsou po vstřelení vedoucí branky jako na koni. Valerij Vasiljev bojoval o kotouč u hrazení, ale proti přesile hokejistů v bílém neuspěl.
    08:00 Alexandr TORČEŇUK - 1:0
     
    08:00
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají vedení! Jekatěrinburg využívá přesilovou hru! Na přihrávku zpoza branky si sjel osamocený ALEXANDR TORČEŇUK a přesnou střelou překonal brankáře hostů! Asistence: Jevgenij Česalin.
     
    07:35
    Alexandr Sudnicin utěsnil prostor u levé tyče a nedovolil Buchtelemu zasunout kotouč do mezírky.
     
    07:14
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Rušan Rafikov – 2 min., hrubost).
     
    06:37
    Další vyhození hostujícího týmu! Jaroslavl se brání s naprostým přehledem! Domácí dokonce ještě ani nevystřelili!
     
    06:10
    Puk letí znovu až za branku Ustinského. Domácí brankář tentokrát napálil puk přes polovinu hřiště. Jekatěrinburg se přesto nemůže usadit v útočném pásmu.
     
    05:30
    Jaroslavli se ihned podařilo vyhodit kotouč ven z obranného pásma. Domácí musejí začít nanovo. Hosté ihned posílají na led čerstvé síly.
     
    05:18
    Bude se vylučovat! Domácí si zahrají první přesilovku! Ilja Ljubuškin dostává dvě minuty za vysokou hůl!
     
    04:50
    Do hry se zapojil i jeho protějšek na druhé straně ledové plochy. Domácí brankář zastavil dlouhé vyhození a také rozehrál na své obránce.
     
    04:10
    Alexandr Sudnicin vyjel z branky, aby vypomohl svým spoluhráčům s rozehrávkou. Brankář Jaroslavle dokázal rozehrát před napadajícím útočníkem.
     
    03:20
    Jan Buchtele uspěl na vhazování v obranném pásmu a Jekatěrinburg se dostal z tlaku hostujícího celku. Český útočník navíc založil novou akci.
     
    03:10
    Staffan Kronwall obdržel dobrou přihrávku do jízdy. Hostující hokejista potáhl kotouč za modrou čáru, avšak jeho tvrdá rána příklepem mířila nad branku.
     
    02:25
    Rok Tičar se opřel do puku po vyhraném vhazování v útočném pásmu. Rána domácího hráče prosvištěla okolo branky Jekatěrinburgu.
     
    02:07
    Alexej Simakov se řítil do branky Jaroslavle, ale vracející se obránce mu na poslední chvíli vypíchl kotouč. Alexandr Sudnicin poté raději přikryl puk.
     
    01:25
    Jegor Žuravljov zboural za domácí brankou jednoho ze soupeřů, uzmul odražený kotouč a vyvezl jej do středního pásma. Jekatěrinburg se žene do útoku.
     
    01:07
    Emil Galimov spěchal vpřed po pravé straně, jenže jeho nahození do útočného pásma se od jednoho z obránců vymrštilo na střídačku. Hosté si na šanci musejí počkat.
     
    00:20
    Domácí se ihned řítili do rychlého přečíslení, jenže Anatolij Golyšev neudržel brusli na modré čáře a překročil do útočného pásma. Po ofsajdu se vhazuje ve středním pásmu.
     
    00:10
    Do utkání vstoupili lépe hosté. Andrej Loktionov uspěl na úvodním vhazování. Jaroslavl se okamžitě hnala do útoku, ale atak po pravé straně zastavila obrana.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Ještě před úvodním vhazováním zazní arénou ruská hymna!
     
    Hráči už naskakují na ledovou plochu! Domácí Jekatěrinburg odehraje zápas v červených dresech, zatímco Lokomotiv oblékne bílou sadu!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Avtomobilist Jekatěrinburg: Ustinskij (Sochatskij) – Megalinskij, Kivistö, Andersén, Ščemerov, Timašov, Turbin, V. Vasiljev, Žuravljov – Simakov, Tičar, Golyšev – Michnov, Koukal, K. Volkov – Česalin, Torčeňuk, Buchtele – Miťakin, A. Alexejev, Šingarejev.

    Lokomotiv Jaroslavl: Sudnicin (Krasotkin) – Ljubuškin, Koledov, Kronwall, Manuchov, Rafikov, Pašnin, D. Osipov – Čistov, Loktionov, Averin – Kozun, Kontiola, Talbot – E. Galimov, Apalkov, Mosaljov – Polunin, Kraskovskij, Korškov – Kadějkin.

    Rozhodčí: Rogačjov, Ovčinnikov – Palei, Panomarenko.
     
    Československá stopa v utkání

    V dresu domácího celku bychom dnes měli sledovat Petra Koukala!
     
    Vzájemné duely v minulé sezóně

    Jaroslavl – Jekatěrinburg 7:4
    Jekatěrinburg – Jaroslavl 2:3 v prodloužení
     
    Avtomobilist Jekatěrinburg

    Avtomobilist Jekatěrinburg má opačné starosti než jeho dnešní soupeř! Jekatěrinburg vytěžil z jednadvaceti soubojů pouhých 23 bodů a patří mu třináctá příčka Východní konference! Avtomobilist navíc inkasoval už jednašedesátkrát! V minulém utkání padl na ledě Čeljabinsku 3:2!

    Poslední tři duely

    Čeljabinsk – Jekatěrinburg 3:2
    Ufa – Jekatěrinburg 5:1
    Magnitogorsk – Jekatěrinburg 6:0
     
    Lokomotiv Jaroslavl

    Jaroslavl prožívá solidní úvod nového ročníku! Lokomotiv po dvaceti odehraných duelech drží sedmou pozici Západní konference se ziskem 34 bodů! Na kluzištích soupeřů už Lokomotiv posbíral patnáct bodů! Jeho obrana navíc patří k nejlepším defenzívám v soutěži! V minulém duelu zvítězil Lokomotiv doma s Medveščakem Záhřeb 2:1!

    Poslední tři duely

    Jaroslavl – Záhřeb 2:1
    Jaroslavl – Bratislava 2:3 v prodloužení
    Riga – Jaroslavl 3:2 po nájezdech
     
    Příjemné hokejové odpoledne všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z Kontinentální hokejové ligy! Společně se dnes zaměříme na duel mezi Avtomobilistem Jekatěrinburg a Lokomotivem Jaroslavl! Duel startuje v 16 hodin!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 8. Torčeňuk (Česalin), 22. Buchtele (Torčeňuk, Turbin), 58. Tičar (Simakov) – 11. Talbot (Koledov, Kronwall), 18. Kozun (Koledov), 26. Čistov (Korškov, Kraskovskij), 47. Loktionov (Čistov), 53. Loktionov (Rafikov, Čistov), 60. Kozun (Talbot)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Ustinskij (Sochatskij) – Megalinskij, Kivistö, Andersén, Ščemerov, Timašov, Turbin, V. Vasiljev, Žuravljov – Simakov, Tičar, Golyšev – Michnov, Koukal, K. Volkov – Česalin, Torčeňuk, Buchtele – Miťakin, A. Alexejev, Šingarejev.
    Lokomotiv Jaroslavl: Sudnicin (Krasotkin) – Ljubuškin, Koledov, Kronwall, Manuchov, Rafikov, Pašnin, D. Osipov – Čistov, Loktionov, Averin – Kozun, Kontiola, Talbot – E. Galimov, Apalkov, Mosaljov – Polunin, Kraskovskij, Korškov – Kadějkin.

    Rozhodčí: Rogačjov, Ovčinnikov – Palei, Panomarenko
    thejrc.org