Novokuzněck – Čerepovec 1:2 (kon.) | Novosibirsk – Petrohrad 1:2 (po pr.) | Barys – Dynamo Moskva 1:0 (kon.)
Jekatěrinburg – Jaroslavl 3:6 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Viťaz 1:2 (kon.)
konec
Avtomobilist Jekatěrinburg
3:6 (1:2, 1:1, 1:3)
Lokomotiv Jaroslavl
Úterý 18.10.2016, 16:00 • Uralec Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Pěkný zbytek dne! (18:34:00)
     
    Československá stopa v utkání

    Petr Koukal (JEK) – 0+0, 2 střely, čas na ledě 13:50
    Jan Buchtele (JEK) – 1+0, 5 střel, čas na ledě 14:16
     
    Střely na branku: 31 – 32
     
    Je konec! Lokomotiv Jaroslavl vítězí na ledě Jekatěrinburgu 6:3! Domácí přitom vstoupili do utkání dobře! Už v 8. minutě se ujali vedení zásluhou Torčeňuka! Lokomotiv do přestávky stačil otočit skóre! Góly v přesilových hrách přidali Talbot a Kozun! Hned po přestávce sice vyrovnal Buchtele, ale o čtyři minuty později vrátil Jaroslavl do vedení Čistov! Hosté rozhodli o vítězství ve třetí třetině! Loktionov dvěma brankami vypracoval hostům tříbrankový náskok, na který sice odpověděl Tičar, nicméně při závěrečné hře bez brankáře napsal gólovou tečku Kozun!
     
    Konec zápasu.
    59:07 Brandon KOZUN - 3:6
     
    59:07
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Je definitivně rozhodnuto! Domácí obraně ujel BRANDON KOZUN a z blízkosti dopravil kotouč do odkryté branky! Asistence: Maxime Talbot.
     
    59:00
    Igor Ustinskij zamířil na střídačku! Domácí zkoušejí štěstí v šesti bruslařích na ledě!
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
    57:32 Rok TIČAR - 3:5
     
    57:32
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Přeci jen se domácím ještě daří snížit! ROK TIČAR se po přihrávce Simakova prosadil pěknou střelou! Uvidíme, zda domácí zdramatizují duel ještě víc! Asistence: Alexej Simakov.
     
    56:30
    Pavel Turbin dojel nahození Lokomotivu do útočného pásma, alee nepřesnou přihrávkou na levé křídlo nenašel nikoho v červeném dresu. Závěr utkání už se jen dohrává.
     
    55:45
    Jan Buchtele důrazně atakoval soupeře v rohu útočného pásma. Hostující hráč souboj neustál, ale rozhodčí vylučovat nebude.
     
    55:28
    Igor Ustinskij raději přikryl puk před dotírajícím Loktionovem. Hostující hráč je nažhavený na hattrick. Vhazovat se bude po levici domácího brankáře.
     
    54:46
    Jegor Korškov se řítil na domácího brankáře z pravé strany, natlačil se před svého strážce a vyslal ránu bekhendem! Igor Ustinskij vyrazil kotouč betonem!
     
    54:10
    Domácí po inkasované brance úplně vypadli z tempa a nemohou se dostat za červenou čáru. Hokejistů Lokomotivu je nyní plné kluziště.
     
    53:08
    Igor Ustinskij měl další práci! Domácí brankář tentokrát musel hasit ránu Petriho Kontioly z levé strany. Gólman Jekatěrinburgu uspěl, vhazovat se bude po jeho pravici.
    52:28 Andrej LOKTIONOV - 2:5
     
    52:28
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Jaroslavl přidává další branku! Rušan Rafikov vyslal ránu od modré čáry, kterou Igor Ustinskij vyrazil jen před sebe a důrazný ANDREJ LOKTIONOV dopravil kotouč za jeho záda! Asistence: Rušan Rafikov, Stanislav Čistov.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 8. Torčeňuk (Česalin), 22. Buchtele (Torčeňuk, Turbin), 58. Tičar (Simakov) – 11. Talbot (Koledov, Kronwall), 18. Kozun (Koledov), 26. Čistov (Korškov, Kraskovskij), 47. Loktionov (Čistov), 53. Loktionov (Rafikov, Čistov), 60. Kozun (Talbot)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Ustinskij (Sochatskij) – Megalinskij, Kivistö, Andersén, Ščemerov, Timašov, Turbin, V. Vasiljev, Žuravljov – Simakov, Tičar, Golyšev – Michnov, Koukal, K. Volkov – Česalin, Torčeňuk, Buchtele – Miťakin, A. Alexejev, Šingarejev.
    Lokomotiv Jaroslavl: Sudnicin (Krasotkin) – Ljubuškin, Koledov, Kronwall, Manuchov, Rafikov, Pašnin, D. Osipov – Čistov, Loktionov, Averin – Kozun, Kontiola, Talbot – E. Galimov, Apalkov, Mosaljov – Polunin, Kraskovskij, Korškov – Kadějkin.

    Rozhodčí: Rogačjov, Ovčinnikov – Palei, Panomarenko
    thejrc.org