HC Plzeň – K. Vary 4:1 (kon.)
konec
HC Plzeň 1929
4:1 (3:0, 0:1, 1:0)
HC Energie Karlovy Vary
Středa 19.10.2016, 17:00 • Home Monitoring Aréna • Extraliga staršího dorostu • 15. kolo
Partner:
     
    Ode mě to bude vše, hezký večer! (18:59:07)
     
    A je hotovo, indiáni porazili v derby Karlovy Vary a slaví tříbodový zisk! O všem rozhodli hlavně v první třetině, kdy se jim podařilo skórovat hned třikrát, z toho dvakrát ve vlastním oslabení. Karlovy Vary ve druhé periodě sice snížily na rozdíl dvou branek, ale gól pak už přidala jen Plzeň. Konečný stav zápasu – 4:1!
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Prošek se zkusil prodrat do zakončení před brankou Plzně, ale nebylo mu to umožněno.
     
    59:27
    Poněkolikáté jsme sledovali dlouhé boje u mantinelu o puk. Tentokráte již rozhodčímu Bouzkovi došla trpělivost a hra byla přerušena.
     
    58:52
    Rozehrávka obránce Martina Lokajíčka skončila na zakázaném uvolnění, ještě tak Energie dostává možnost buly v útočném pásmu.
     
    58:41
    Domácí v plném počtu.
     
    58:32
    Hosté v plném počtu.
     
    57:55
    Adam Beran podržel puk v lapačce a přerušil hru. Od modré poté střílel Adam Šilhán pouze do jeho betonu.
     
    57:38
    Šik s Proškem se ovšem pustili do velmi dobrého napadání, tudíž úplně v klidu to nebylo... Přesto to domácí celek zvládl.
     
    57:09
    Nahození Bernátha od modré nikdo tečovat nedokázal, Kolář tedy neměl žádnou práci a domácí můžou v klidu držet puk.
     
    56:41
    Vzápětí ale přichází další trest a tentokráte na domácí straně. Rovněž za hákování je vyloučen Petr Eret (PLZ), hrát se bude 4 na 4.
     
    56:32
    Po dlouhé době tu máme vyloučení a veškeré naděje Varů zřejmě zhasly, Jan Bečka (KVA) totiž dostává dvě minuty za hákování.
     
    56:29
    Do útoku se vrhnul Jiří Halberštát, obránci ho ale odzbrojili od kotouče a založili protiútok. Ten zakončil Jan Matiášek střelou do pozorného Berana.
     
    55:45
    Nakonec se hostující celek dostal ke střele, kterou vyslal Tomáš Přibyl, prostor mezi třemi tyčemi ale nedokázal trefit.
     
    55:25
    A znovu tu máme zdlouhavé souboje u mantinelu, nyní v útočném pásmu Energie...
     
    55:08
    Po neúspěšné akci Vojtěcha Kovaříka raději zalehl kotouč Adam Beran. Buly následuje po straně, v níž drží hokejku – tedy po jeho pravici.
     
    54:57
    Jan Bečka se snažil projít přes všechny hráče Plzně, byl ale zastaven už ve středním pásmu.
     
    54:23
    Kapitán Josef Roubal střelou z levého křídla nechal vyniknout vyrážečku Adama Berana, od které se puk dostal do ochranné sítě.
     
    53:40
    Po pokusu Františka Klejny podržel Kristián Kolář puk. Hosté se snažili dorážet a během toho ještě posunuli plzeňskou bránu.
     
    53:27
    Martin Slabý v mezikruží dobře našel Radka Proška, který však trefil jen obrácne stojícího před ním!
     
    52:57
    V levém kruhu pro vhazování se k volnému kotouči dostal Jan Bečka, jenž ale pouze orazítkoval betony domácího strážce svatyně.
     
    52:36
    A domácí trenér Bořek Hanzlík si vyžádal oddechový čas. Poměrně překvapivý tah, zřejmě ale nechce dopustit, že by jeho celek zbytek utkání vypustil!
     
    52:36
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak se to přeci jen Plzeňským povedlo, je to znovu o tři góly! Na modré čáře se do kotouče pořádně opřel Michal Houdek, Beran ho betonem jen vyrazil před ONDŘEJE VÁŇU, který upravil stav zápasu na 4:1! Asistence: Michal Houdek.
     
    52:03
    Domácí celek se snaží získat tříbrankové vedení a být více v klidu. Eret nyní nahrával před bránu, kde číhal Reitspies – pas ale nebyl úplně přesný.
     
    51:33
    Petr Štaif ve středním pásmu nahrál Davidu Holubovi, jenž nahodil puk za branku Plzně. A tam byli jen obránci indiánů.
     
    50:48
    Habr vybojoval puk v rohu a přihrál na modrou Přibylovi, který vyzval ke střele Filipa Bernátha. Napadající hráči domácích ale zabránili ohrožení Kristiána Koláře.
     
    49:49
    Do stejných prostor mířil i karlovarský útočník Radek Prošek, jenž vniknul do šance po levé straně. Střelci se zastřelují...
     
    49:23
    V útočném pásmu Plzně dobře před branku nahrával Vojtěch Kovařík, k zakončení se tedy dostal Reitspies, ale puk šel nad bránu.
     
    48:38
    Šikovně to udělal Filip Bernáth s Janem Bečkou! Druhý jmenovaný tečoval střelu zápěstím, která šla evidentně mimo, do protipohybu Kristiána Koláře. Ten byl nakonec ale bez práce, jelikož touš mezi tři tyče nemířil! I tak to byla pěkně sehraná akce.
     
    48:03
    A další nahození hostí, tentokráte v podání Petra Štaifa. Energetici sice často dostávají puk do útoku, k šancím se ale nemohou dostat.
     
    47:27
    Nahození Michala Hoťka za branku Koláře nikdo ze spoluhráčů nedostihl včas, z akce tak nebylo nic.
     
    47:03
    Energie potřebovala dostat puk do útočného pásma, což se nahozením podařilo Jakubu Habrovi. A brankář Kolář podržel puk v lapačce.
     
    46:53
    Jedna mohla přijít nyní, kdy si po nahození Kovaříka najížděl před bránu Hasman, ale Beran byl pozorný a přerušil hru.
     
    46:28
    Poměrně dlouho se hraje bez přerušení. Oba celky dobře útočí, ještě lépe však brání, a proto přichází šance jen zřídka.
     
    45:36
    Jan Matiášek nabral rychlost ve středním pásmu a dostal se do toho útočného, kde proti němu ale vystoupili obránci Karlových Varů.
     
    44:55
    Na druhou stranu vyrazil obránce Filip Staněk, který si věřil na střelu. Mířil ale vysoko, Adam Beran byl tedy bez práce. Hra má nyní rychlý spád!
     
    44:23
    Po nepříliš velké pozornosti modrobílé obrany se ke střele v mezikruží propracoval Otakar Šik, nemířil ale přesně.
     
    43:54
    Střelec úvodní branky duelu Vojtěch Kovařík nahrával od mantinelu před bránu Varů, tam byli ovšem pozornější obránci Energie.
     
    43:31
    Dobře, velmi dobře to nyní udělal Petr Eret! Domácí útočník se pěkně prosmýkl přes obránce Energie a byl sám před Beranem, který mu však vystavil stopku!
     
    43:04
    Na levém křídle u mantinelu jako první dobruslil puk rychlý obránce Filip Bernáth, posléze ho ale poslal vysoko nad bránu Koláře.
     
    42:11
    Petr Štaif sice zachytil rozehrávku indiánů ve středním pásmu, neměl ale dostatečnou podporu spoluhráčů, a tak jen nahodil.
     
    41:26
    Adam Beran po menších zmatcích raději zachytil puk do lapačky, aby přerušil hru.
     
    41:09
    Domácí zadák František Čada vystavil v mezikruží parádní strom Michalu Hoťkovi, kterému tak zabránil ve střele!
     
    40:22
    Dobrou práci odvedl kapitán Josef Roubal, který pronikl do útočného pásma, kde prověřil pozornost Adama Berana – ten obstál.
     
    40:10
    Hned v úvodu tu je zakázané uvolnění Plzně, které přesouvá hru do útočného pásma Energie.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Dvě třetiny jsou za námi. V této byli jasně lepší hráči Energie, kteří se dočkali po zásluze také snížení. Třetí dvacetiminutovka bude zcela jistě ještě zajímavá, tak si na ni počkejme!
     
    Další třetina začne přibližně v 18:30.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:39
    Adam Beran byl donucen podržet puk před napadajícími protihráči Plzně, vhazovat se bude po levé straně.
     
    39:17
    Až příliš mnoho prostoru dostal Radek Prošek! Jeho zakončení bylo poměrně zbrklé, Kristián Kolář ho tedy bez problémů chytil, ale za rámeček si toto domácí obrana rozhodně nedá.
     
    39:09
    Icing Karlových Varů, Plzeň tak může na počátku poslední minuty zaútočit.
     
    38:54
    Přibyl šikovně nahodil kotouč od modré čáry, k dorážce se snažil dostat Jiří Halberštát, ale obrana indiánů mu to neumožnila dle představ.
     
    38:19
    David Holub po pravém křídle vyslal kupředu spoluhráče Jana Bečku. Karlovarský kapitán neměl komu přihrát, a tak z dobré pozice střílel, bohužel pro Energii nepřesně!
     
    37:47
    Zakázané uvolnění modrobílých.
     
    37:38
    Na druhé straně střílel Radek Prošek přímo do připraveného Kristiána Koláře, který dokázal kotouč vyrazit do rohu.
     
    37:23
    Vojtěch Kovařík byl zřejmě trefený hokejkou do masky, hra ale plyne dál, což se domácím pochopitelně nelíbí.
     
    36:36
    Na druhou stranu velice rychle vyrazil Jan Štěpánek, jenž přitom naboural do gólmana Adama Berana. Úmysl v tom ale nebyl, rozhodčí tak jen pro jistotu přerušuje.
     
    36:28
    Po neúspěšném průniku Radka Proška na pravém křídle pokryl kotouč v lapačce Kristián Kolář. Buly po jeho levici.
     
    35:55
    František Čada rozehrával za vlastní bránou s Filipem Staňkem, kterého aktivně napadali protihráči. A tím situaci Plzni značne ztížili.
     
    35:15
    Petr Eret s Janem Matiáškem zamířili do přečíslení dva na jednoho! Prvně jmenovaný se po narážečce se svým spoluhráčem pokusil o střelu, ale bránu netrefil.
     
    34:32
    Další pokus hostí zaznamenal Michal Hotěk, defenzivní řady indiánů mu ale nedovolily, aby z toho ohrozil brankáře Koláře.
     
    34:05
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energetici zcela po zásluze snižují na rozdíl dvou branek! Obrana Plzně si nepočínala úplně jistě, na pravé straně se ke střele dostal David Holub a Kristián Kolář pouze vyrazil kotouč na hokejku DANIILA PETROVA, který ho dorazil do branky! Asistence: David Holub a Jiří Halberštát.
     
    33:44
    Po řadě soubojů rozehrával akci modrobílých Lokajíček, spoluhráči vepředu se ale nenabízeli ideálně.
     
    33:08
    Plzeňané se pokusili prorazit do útočného pásma, v rychlé kombinaci se jim ale nezadařilo. Dopředu jde tak znovu Energie.
     
    32:19
    Robert Kala vyzval na modré ke střeleckému pokusu kolegu Františkla Klejnu, ten ovšem recept na výborného Kristiána Koláře nenašel. Hosté to nyní často zkouší od modré čáry.
     
    31:18
    Po zajímavé kombinaci Karlových Varů střílel Filip Bernáth. Kolář toho moc neviděl, naštěstí pro něj zamířil hrací předmět vedle brány.
     
    30:58
    Karlovy Vary začínají být aktivnějším celkem! Od modré čáry nyní přímo do lapačky Kristiána Koláře nahodil puk Petr Štaif.
     
    30:22
    Do útoku se opět vydal Radek Prošek, jenž to zkusil z mezikruží. Vracející se obránci Plzně ale jeho zakončení zblokovali.
     
    29:35
    Puk skončil po sražené střele v ochranné síti nad bránou Plzně, vhazuje se tedy po pravici domácího brankáře.
     
    29:07
    Tak tohle byla obrovská šance pro Otakara Šika! Před nejproduktivnějšího hráče staršího dorostu Energie se dostal puk v útočném pásmu, útočník hostí tak okamžitě střílel zápěstím, ale branku Kristiána Koláře vůbec netrefil.
     
    28:35
    Kristián Kolář měl nějaké problémy se svojí maskou po střele jednoho z Karlovarských, sudí tedy raději přerušili hru.
     
    28:20
    Do útočného pásma se na výlet vydal Radek Prošek. Ideálně si představoval, že by někomu přihrál, ale při otočce v rohu upadl na led.
     
    27:56
    Nyní jeho pozornost prověřil ještě František Čada. Brankář hostí ještě drží naděje Energetiků.
     
    27:34
    Pořádně tvrdou ránu ze své hole vypustil Michal Houdek, Adam Beran si ale v hostující bráně počínal dobře a včas se přesunul!
     
    27:00
    Z následného protiútoku Plzně je pískán úmyslný ofsajd.
     
    26:53
    V pravém kruhu se zdárně do příležitosti dostal Martin Slabý, jeho zakončení ale bylo velmi nepřesné, takže z toho nebylo nic.
     
    26:29
    Josef Roubal přenechal v útočném pásmu kotouč Petru Eretovi. Ten střílel zápěstím, ale kotouč byl sražen do ochranné sítě.
     
    25:48
    Hostující obránce Filip Bernáth už nechtěl sledovat trápení svých spoluhráčů v útoku a založil jej sám, v soubojích u mantinelu si ale lépe počínali Plzeňané.
     
    25:08
    Po dobré rozehrávce z obrany se do pěkné šance uvolnil Hasman, kotouč ale poslal vysoko nad bránu Adama Berana.
     
    24:29
    Vojtěch Kovařík dobře vybruslil od mantinelu a přihrál Kamilu Hajšmanovi, jehož střela zápěstím trefila pozorného Adama Berana.
     
    23:40
    Parádně nyní zrychlil Jan Matiášek, který dojel jako první puk před Beranovou brankou, ale ten stihl pokleknout včas!
     
    23:07
    Lokajíček se snažil udržet puk v útočném pásmu svého týmu, ale již to nedokázal. A jelikož hrozil ofsajd, tak jej musel přenechat soupeři.
     
    22:21
    Martin Slabý měl velkou šanci na snížení! Dostal mnoho prostoru na pravém křídle a pálil zápěstím, orazítkovat však tyčku Kolářovy brány.
     
    22:05
    Karlovarský brankář nyní raději podržel puk a přerušil hru, aby se hosté mohli zformovat.
     
    22:00
    Hosté v plném počtu.
     
    21:57
    Ondřej Váňa přihrál před branku Kamilu Hajšmanovi, jenž zamířil pouze do betonů Adama Berana.
     
    21:13
    Nyní si plzeňský kapitán v mezikruží vybruslil sám do zakončení, brankář Adam Beran stál ale ve správný čas na správném místě.
     
    20:46
    Josef Roubal nabil na volej Janu Matiáškovi, který ale nevystřelil úplně dle svých představ.
     
    20:01
    Plzeň tedy druhou třetinu začíná v početní výhodě. A okamžitě vyráží dopředu...
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Tak tuhle třetinu daleko lépe ovládli indiáni, kteří si v ní vytvořili dokonce třígólové vedení! A pozor – dvě z branek dali při vlastním oslabení. Karlovy Vary budou muset ještě hodně zabrat.
     
    Další třetina začne přibližně v 17:46.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    20:00
    Ještě s koncem první třetiny přichází trest. David Cankov (KVA) dostává dvě minuty za zdržování hry/zašlapování puku u mantinelu.
     
    19:42
    Pokus Jana Štěpánka zdatně tečoval Ondřej Váňa, naštěstí pro hosty ale mimo tři tyče.
     
    19:06
    Adam Šilhán zajel s pukem do útočného pásma a skrze obránce ho nahazoval, Beran měl zakrytý výhled, a tak byl velice rád, když touš skončil na vnější brankové konstrukci!
     
    18:25
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A už je to o tři góly pro Plzeň! Celou akci výborným napadáním založil Josef Hasman, který získal puk pro své spoluhráče. V předbrankovém prostoru se k němu posléze probojoval MARTIN ČERVENKA, který jej na druhý pokus dorazil do brány. 3:0! Asistence: Josef Hasman a Kamil Hajšman.
     
    17:30
    Kristián Kolář po nahození Davida Cankova vůbec nevěděl, kde je kotouč! Zůstal tedy nehybně stát, naštěstí pro něj však vypadl těsně vedle jeho brány. Chyběly ale opravdu milimetry.
     
    17:22
    Zakázané uvolnění Plzně, vhazovat se tedy bude v útočném pásmu Energie.
     
    17:09
    Adam Beran teď moc jistě nepůsobil. Z levé strany střílel Vojtěch Kovařík a hostující brankář puk jen vyrazil, k dorážce se dostal Ondřej Váňa, ale ten už puk za gólmana Karlových Varů neprocpal.
     
    16:49
    Po velmi dlouhých soubojích u mantinelu v útočném pásmu Plzně se do odraženého kotouče opřel Filip Staněk, jehož pokus ale zamířil do ochranné sítě.
     
    16:03
    Plzeň se pokusila okamžitě vyrazit do další útočné akce, ale tentokráte její postup kupředu zastavil ofsajd.
     
    15:46
    Domácí v plném počtu.
     
    15:34
    Zbývající čas trestu (12 sekund) zmizel z časomíry, sudí tedy ještě čekají, až tam opětovně naběhne.
     
    15:33
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A druhý gól modrobílých v oslabení, tak to je paráda pro tým trenéra Bořka Hanzlíka! Nádherně to nyní provedl JAN MATIÁŠEK, který si pohrál s karlovarským obráncem a následně i brankářem Adamem Beranem, kterého překonal střelou k tyči. 2:0! Asistence: Matěj Hajžman.
     
    14:37
    Tomáš Přibyl je velice aktivní střelec, tentokráte pálil z mezikruží, bohužel pro Energii přímo do Kristiána Koláře.
     
    14:14
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla parádní práce VOJTĚCHA KOVAŘÍKA! Domácí asistent kapitána se ještě v době, kdy byli indiáni ve třech, vydal do samostatného úniku, který proměnil výbornou střelou zápěstím. Adam Beran na ni nestihl zareagovat a puk skončil za jeho zády, 1:0 pro Plzeň! Bez asistence.
     
    13:46
    Jan Bečka byl před bránou seknut gólmanem Kristián Kolářem (PLZ), který tak dostává dvě trestné minuty. Trest odpyká Martin Lokajíček, Vary mají přesilovou hru 5 na 3 dlouhou 25 sekund.
     
    13:35
    František Klejna přihrál nalevo Tomáši Přibylovi, jenž to zkoušel hned dvakrát v krátkém sledu, recept na Kolřáe ale zatím nenašel.
     
    13:14
    Filip Bernáth nahodil přímo do Koláře, jemuž puk nevypadl, a tak došlo k dalšímu přerušení hry.
     
    12:55
    A ten je v permanenci, když ho střelou z levého kruhu pro vhazování prověřil Martin Slabý. Puk skončil ale ve výstroji Kristiána Koláře.
     
    12:36
    Kolář nyní raději podržel puk a přerušil hru, vhazovat se bude po levé straně domácího gólmana.
     
    12:23
    Otakar Šik nebezpečně nahodil od modré čáry a před brankou Kristiána Koláře se strhlo velké trma-vrma, nebezpečně dorážel Daniil Petrov, ale domácí měli štěstí!
     
    12:11
    Domácí se budou bránit v oslabení. Jan Matiášek (PLZ) hákoval ve středním pásmu a dostává dvě trestné minuty, Karlovy Vary mají šanci otevřít skóre.
     
    11:45
    Petr Eret nahrával na modrou čáru Janu Štěpánkovi, který nahazoval před bránu Berana. Puk ale nikdo netečoval, nic z toho tedy nevzniklo.
     
    11:00
    Indiáni odvrátili útočnou akci Karlových Varů a Martin Lokajíček vyčkává s koutoučem na své spoluhráče, kteří se formují v útoku.
     
    10:15
    Martin Červenka na druhé straně zakončoval z pravého kruhu, bohužel pro Plzeň přímo do lapačky Adama Berana.
     
    10:01
    Tomáš Přibyl nebezpečně nahodil hrací předmět od modré čáry, před brankou Koláře ještě došlo k teči, ale defenziva modrobílých to zvládla.
     
    09:15
    Agilní Michal Hotěk se snažil prosadit na brankovišti, během toho ale zalehl gólmana Kristiána Koláře. Sudí tedy musel písknout a přerušit hru, domácí brankář je naštěstí v pořádku.
     
    08:53
    Filip Bernáth drží puk za bránou Adama Berana a vyčkává, až jeho spoluhráči dostřídají, aby založil akci.
     
    08:24
    Petr Eret dobře pracoval v útočném pásmu na puku a přihrál Janu Štěpánkovi, který už ale nebyl schopen v akci pokračovat.
     
    08:01
    Plzeňští se znovu pustili do napadání rozehrávky Energie, byl z toho ale ofsajd, hra se tedy přerušila.
     
    07:21
    Radek Prošek zachytil kombinaci indiánů a bez váhání si to pádil do útoku, jenomže plzeňští obránci si dávali pozor.
     
    06:35
    V útočném pásmu Plzně jsou sváděny souboje o puk u mantinelu, sudí ale zatím nepřerušuje, touš je totiž stále v pohybu.
     
    06:15
    Martin Slabý se prokličkoval středním pásmem až do toho útočného, tam byl však o puk připraven – z akce tedy nebylo nic.
     
    05:28
    Zápas je zatím poměrně vyrovnaný. Oba celky jeví útočnou snahu, mírně lepší jsou v tom domácí, ale obrany si počínají výborně.
     
    04:45
    Matěj Hajžman byl velice aktivní při napadání rozehrávky hostí. V důsledku toho vyhodili Energetici puk na icing.
     
    04:16
    Zakázané uvolnění Karlových Varů.
     
    04:02
    Martin Slabý zavezl puk do rohu útočného pásma na levé straně. Dlouho s ním kličkoval a chtěl někomu přihrát, spoluhráči však byli obsazení.
     
    03:13
    Domácí celek parádně založil útočnou akci, v níž se o zakončení snažil Petr Eret. Touš však skončil těsně vedle karlovarské brány, zřejmě i kvůli zákroku Berana.
     
    02:25
    Nyní se však hosté kupředu dostali! Po pravém křídle dobře pronikal Tomáš Přibyl, jehož však Kolář v pohodě vychytal.
     
    02:05
    Karlovy Vary se zatím nemohou vůbec dostat k puku, brání ale poměrně zodpovědně, tudíž šance nepřichází ani na jedné straně.
     
    01:07
    Vít Reitspies zakončoval před brankou jen do připraveného Adama Berana, který se postaral o přerušení hry.
     
    00:41
    Petr Eret nabral rychlost a projel do útočného pásma, kde nahrával Josefu Roubalovi. Ten se ovšem nedostal k zakončení.
     
    00:31
    Domácí obránce Michal Houdek se snažil založit akci, ale kotouč skončil na zakázaném uvolnění.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči obou celků jsou již připraveni na začátek dnešního klání a prohání se po ledové ploše Home Monitoring Arény. Jako první dorazili ti domácí, kteří zřejmě byli více natěšení...
     
    Úvodní sestavy:

    HC Plzeň 1929: Kolář (R. Červenka) – Houdek, Štěpánek, Staněk, Lokajíček, Čada, Šilhán – Reitspies, Matiášek, Hajžman, Roubal (C), M. Červenka, Hajšman, Eret, Hasman, Váňa (A), Kovařík (A).

    HC Energie Karlovy Vary: Beran (Kašpar) – Bernáth (A), Cankov, Zavřel, Štaif, Přibyl, Kala, Klejna – Holub, Hudečka, Habr, Bečka (C), Slabý, Prošek, Šik, Halberštát (A), Hotěk, Petrov.

    Rozhodčí: Bouzek – Brejcha, Suchánek.
     
    HC Energie Karlovy Vary
    Energetici za sebou mají hned pět výher v řadě! Postupně porazili Letňany 4:2, Litvínov 7:1, Kladno 5:1, Spartu 2:0 a naposledy Slavii 3:1. Na výhře nad sešívanými se dvěma góly podílel František Klejna, jednou se trefil i Daniil Petrov.

    Karlovy Vary dohromady ve 13 zápasech na své konto posbíraly 31 bodů a mají skóre 55:28, v západní skupině jsou tedy druzí.

    Nejproduktivnějším hráčem týmu je Otakar Šik, jemuž se podařilo v 11 duelech dát 11 branek a na dalších 8 přihrát. Za ním je Michal Hotěk (13 zápasů, 5+13). Nejvíce prostoru v brance dostává Adam Beran (11 zápasů, 93,52%).
     
    HC Plzeň 1929
    Indiáni v posledních dvou zápasech dokázali vyhrát, když nejprve doma porazili Slavii po samostatných nájezdech a posléze skvěle obrátili duel s Letňany. Na jejich ledě po dvou třetinách prohrávali 1:3, ale po hattricku Josefa Roubala si nakonec odvezli tři body.

    Prozatím jsou Plzeňští na třetím místě tabulky. Po 14 duelech získali na své konto 27 bodů a skóre 46:32.

    Nejproduktivnějším hráčem Plzně je pak Jan Matiášek (10+8 ve 14 zápasech), druhý je Josef Roubal (5+13 ve 12 zápasech). Brankářskou jedničkou je Kristián Kolář (13 zápasů, 94,40%).
     
    Krásný večer z Plzně, kde dnes máme na programu utkání NOEN Extraligy staršího dorostu mezi HC Plzeň 1929 a HC Energie Karlovy Vary. Přeji příjemné počtení!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 15. Kovařík, 16. Matiášek (Hajžman), 19. M. Červenka (Hasman, Hajšman), 53. Váňa (Houdek) – 35. Petrov (Holub, Halberštát)


    HC Plzeň 1929: Kolář (R. Červenka) – Houdek, Štěpánek, Staněk, Lokajíček, Čada, Šilhán – Reitspies, Matiášek, Hajžman, Roubal (C), M. Červenka, Hajšman, Eret, Hasman, Váňa (A), Kovařík (A).
    Trenér: Bořek Hanzlík.

    HC Energie Karlovy Vary: Beran (Kašpar) – Bernáth (A), Cankov, Zavřel, Štaif, Přibyl, Kala, Klejna – Holub, Hudečka, Habr, Bečka (C), Slabý, Prošek, Šik, Halberštát (A), Hotěk, Petrov.
    Trenér: Václav Eismann.

    Rozhodčí: Bouzek – Brejcha, Suchánek.

    Diváci: 90
    bahis siteleri