HC Plzeň – K. Vary 4:1 (kon.)
konec
HC Plzeň 1929
4:1 (3:0, 0:1, 1:0)
HC Energie Karlovy Vary
Středa 19.10.2016, 17:00 • Home Monitoring Aréna • Extraliga staršího dorostu • 15. kolo
Partner:
     
    Ode mě to bude vše, hezký večer! (18:59:07)
     
    A je hotovo, indiáni porazili v derby Karlovy Vary a slaví tříbodový zisk! O všem rozhodli hlavně v první třetině, kdy se jim podařilo skórovat hned třikrát, z toho dvakrát ve vlastním oslabení. Karlovy Vary ve druhé periodě sice snížily na rozdíl dvou branek, ale gól pak už přidala jen Plzeň. Konečný stav zápasu – 4:1!
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Prošek se zkusil prodrat do zakončení před brankou Plzně, ale nebylo mu to umožněno.
     
    59:27
    Poněkolikáté jsme sledovali dlouhé boje u mantinelu o puk. Tentokráte již rozhodčímu Bouzkovi došla trpělivost a hra byla přerušena.
     
    58:52
    Rozehrávka obránce Martina Lokajíčka skončila na zakázaném uvolnění, ještě tak Energie dostává možnost buly v útočném pásmu.
     
    58:41
    Domácí v plném počtu.
     
    58:32
    Hosté v plném počtu.
     
    57:55
    Adam Beran podržel puk v lapačce a přerušil hru. Od modré poté střílel Adam Šilhán pouze do jeho betonu.
     
    57:38
    Šik s Proškem se ovšem pustili do velmi dobrého napadání, tudíž úplně v klidu to nebylo... Přesto to domácí celek zvládl.
     
    57:09
    Nahození Bernátha od modré nikdo tečovat nedokázal, Kolář tedy neměl žádnou práci a domácí můžou v klidu držet puk.
     
    56:41
    Vzápětí ale přichází další trest a tentokráte na domácí straně. Rovněž za hákování je vyloučen Petr Eret (PLZ), hrát se bude 4 na 4.
     
    56:32
    Po dlouhé době tu máme vyloučení a veškeré naděje Varů zřejmě zhasly, Jan Bečka (KVA) totiž dostává dvě minuty za hákování.
     
    56:29
    Do útoku se vrhnul Jiří Halberštát, obránci ho ale odzbrojili od kotouče a založili protiútok. Ten zakončil Jan Matiášek střelou do pozorného Berana.
     
    55:45
    Nakonec se hostující celek dostal ke střele, kterou vyslal Tomáš Přibyl, prostor mezi třemi tyčemi ale nedokázal trefit.
     
    55:25
    A znovu tu máme zdlouhavé souboje u mantinelu, nyní v útočném pásmu Energie...
     
    55:08
    Po neúspěšné akci Vojtěcha Kovaříka raději zalehl kotouč Adam Beran. Buly následuje po straně, v níž drží hokejku – tedy po jeho pravici.
     
    54:57
    Jan Bečka se snažil projít přes všechny hráče Plzně, byl ale zastaven už ve středním pásmu.
     
    54:23
    Kapitán Josef Roubal střelou z levého křídla nechal vyniknout vyrážečku Adama Berana, od které se puk dostal do ochranné sítě.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 15. Kovařík, 16. Matiášek (Hajžman), 19. M. Červenka (Hasman, Hajšman), 53. Váňa (Houdek) – 35. Petrov (Holub, Halberštát)


    HC Plzeň 1929: Kolář (R. Červenka) – Houdek, Štěpánek, Staněk, Lokajíček, Čada, Šilhán – Reitspies, Matiášek, Hajžman, Roubal (C), M. Červenka, Hajšman, Eret, Hasman, Váňa (A), Kovařík (A).
    Trenér: Bořek Hanzlík.

    HC Energie Karlovy Vary: Beran (Kašpar) – Bernáth (A), Cankov, Zavřel, Štaif, Přibyl, Kala, Klejna – Holub, Hudečka, Habr, Bečka (C), Slabý, Prošek, Šik, Halberštát (A), Hotěk, Petrov.
    Trenér: Václav Eismann.

    Rozhodčí: Bouzek – Brejcha, Suchánek.

    Diváci: 90
    bahis siteleri