Třinec – Hodonín 2:6 (kon.) | Litoměřice – Interobal Plzeň 5:8 (kon.) | Hradec Králové – Česká Lípa 2:2 (kon.)
Sparta – Vysoké Mýto 4:5 (kon.)
konec
SKP Ocel Třinec
2:6 (0:1)
FC Tango Hodonín
Pátek 21.10.2016, 20:00 • Sportovní hala STARS Třinec • 1. Futsal liga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to tedy k tomuto utkání vše. U dalších on-line přenosů na shledanou! (21:49:07)
     
    Dnešní utkání je tedy u konce a tři body si do tabulky připíše hostující Tango Hodonín. To sice méně tvořilo hru, ale díky precizní defenzívě dokázalo vyrážet do smrtících protiútoků. V druhé půli se jako první dvakrát prosadil Tomáš Veselovský, následně se trefil Marek Belaník a Třinec byl téměř v bezvýchodné situaci. Ve 33. minutě sice stav utkání dokázal korigovat David Kantor, avšak Juraj Višváder poslal míč do prázdní brány a bylo prakticky rozhodnuto. Finální podobu skóre nakonec ještě stanovil domácí Dariusz Sierota a hostující Dimostenis Chadzidis, jenž skóroval rovněž při hře bez brankáře. Domácí tedy nedokázali prolomit prokletí Tanga a prohrál i pátý vzájemný zápas! Hosté se aktuálně dostávají na třetí místo tabulky Chance futsal ligy!
     
    Konec zápasu.
     
    39:40
    Při dalším přerušení kombinace už Lupač stihl vystřídat a záhy si připisuje úspěšný zákrok, když levou nohou vykopl přihrávku křížem.
     
    39:17
    Tango se dostalo na útočnou polovinu a rovněž vyzkoušelo hru bez brankáře. Po rychlé ztrátě se navíc Lupač nestihl vrátit do brány a zaskakuje tak za něj Buršík.
     
    38:54
    Třinec už hraje vabank a i se čtyřgólovým mankem zkouší hru bez brankáře. Powerplay se ale nyní vůbec nedaří.
     
    38:15
    Hodonín právě vstřelil branku!
    Už už to vypadalo na snížení, ale Slavík u tyče nedokázal protlačit míč do brány a z protiútoku udeřili hosté. DIMOSTENIS CHADZIDIS postupoval po levé straně a i přes obránce bez potíží trefil prázdnou bránu. Asistence: Marek Belaník
     
    37:25
    Domácí opět odvolávají brankáře Sikoru a zkoušejí to v pěti hráčích. Na tři branky už je ale zřejmě málo času.
     
    36:41
    Třinec právě vstřelil branku!
    Následná kombinace už ale končí brankou na 2:5! Mendrok dokázal propasírovat míč před bránu, kulatý předmět propadl až k DARIUSZI SIEROTOVI a ten celou akci vyšperkoval zakončením k tyči. Asistence: Lukáš Mendrok
     
    36:26
    Kombinace Třince sice nevypadala špatně, ale Hudzieczek si místo střely z prvního doteku potáhl míč a to vedlo ke ztrátě.
     
    36:04
    Hosté se nejprve dopustili faulu a následně navíc zahráli rukou. Zničehonic jsou na kontě Tanga Hodonín čtyři akumulované fauly.
     
    35:18
    Hodonín právě vstřelil branku!
    Teď už ale hosté mířili přesně! Křížnou přihrávku dokonale vystihl JURAJ VIŠVÁDER, který bez problémů zakončil do prázdné brány domácího Třince. Bez asistence.
     
    34:58
    Sám Belaník mohl po ztrátě domácích pálit do prázdné brány, avšak nakonec se zřejmě trochu ukvapil a poslal míč mimo.
     
    34:46
    Hráči hostujícího Tanga se v defenzívě dobře pohybují s míčem a Belaník opět dokázal zablokovat Baronův pokus.
     
    34:13
    Opluštil to nezkoušel vůbec špatně, když pálil na vzdálenější tyč. Jeden z hostů ještě dokonce tečoval míč a Lupač mohl být rád, že si to kulatý předmět namířil vedle brány.
     
    33:30
    Trochu se štěstí, ale nakonec se Slavík dokázal uvolnit. Střelu z velkého úhlu ale poslal do boční sítě.
     
    33:03
    Po malém závaru na hranici brankoviště se míč odrazil před Barona, ale ten placírkou nedokázal propálit blokujícího hráče Tanga.
     
    32:50
    Teď už ale Třinec hraje bez gólmana. Kantor byl v těžké pozici, avšak na levé straně nakonec získal aspoň aut.
     
    32:34
    Tango teď hraje velmi zkušeně a nepouští soupeře k míči. Sikora tak stále musí stát v bráně a Třinec je zatím bez šance na powerplay.
     
    32:15
    Třinec právě vstřelil branku!
    Nakonec ale přichází snížení. Třinec skvěle využil jednoho hráče navíc, Blahut posunul míč křížem k volnému DAVIDU KANTOROVI, jenž zleva propálil dosud nepřekonatelného Lupače! Asistence: Jan Blahut
     
    31:56
    Třinec znovu kombinuje na útočné polovině a v pěti hráčích, ale zakončení jsme se zatím nedočkali.
     
    31:17
    Domácí zkusili hru bez brankáře, ale Sikora musel velmi rychle zpátky do brány. Nakonec ho však zachránila až tyč, která zastavila zakončení ve skluzu v podání jednoho z hostů.
     
    30:32
    Hodonín právě vstřelil branku!
    Zdá se, že je rozhodnuto! Domácí se dopustili naprosto zbytečné ztráty, Višváder bleskově posunul míč k volnému MARKU BELANÍKU, který si s vyběhnuvším Sikorou věděl rady. Asistence: Juraj Višváder
     
    29:49
    Obrovská šance na snížení! Obrana Tanga při autu zcela zapomněla na Przyczka, avšak ten zleva pálil jen do ruky brankáře Lupače.
     
    29:07
    Třinci se dnes opravdu nedaří. Další nadějná akce vyústila v přihrávku z levé strany, ale před Lupačem už nikdo v bílém dresu nezakončoval.
     
    28:37
    Domácí ztratili míč na útočné polovině a Chadzidis se odhodlal k překvapivému zakončení. Dalekonosný pokus šel do brány, ale Sikora konečky prstů vytáhl míč nad.
     
    27:51
    Hodonín právě vstřelil branku!
    Nyní už je to ale o tři branky! Doubravský měl dost prostoru, sám zakončením sice neprostřelil Sikoru a blokujícího hráče, ale míč poté propadl k TOMÁŠI VESELOVSKÉMU, jenž měl jednoduchou práci. Asistence: Bohumír Doubravský
     
    27:16
    Řezníček ve středu hřiště odolal ataku dvou soupeřů a rozjel tak rychlou akci. Zakončení už mu ale vůbec nesedlo.
     
    27:02
    Sierota teď vůbec neměl hráče, kterému by aspoň teoreticky mohl přihrát. Samozřejmě z toho byla jednoduchá ztráta.
     
    26:32
    Sierota sice míč z rohu dokázal rychle přesunout k volnému Hudzieczkovi, ale ten poslal míč velmi vysoko nad.
     
    26:09
    Konečně se Tango dostalo do ojedinělého zakončení, avšak ze středu se jednomu z hostů nepodařilo zamířit do prostoru brány.
     
    25:51
    Hosté teď vůbec nedokáží kombinovat a prakticky při každém pokusu o přechod na útočnou polovinu záhy ztrácejí míč. Stejně tak tomu bylo i nyní.
     
    25:27
    Višváder nyní sice nedokázal najít Bělaníka, avšak aut ve prospěch Třince hosty momentálně vůbec nemusí trápit.
     
    24:45
    Hudzieczek se důrazně zbavil bránícího hráče a díky tomu se zjevil ve stoprocentní šanci. Zakončení zblízka však Lupač dokázal vytěsnit na tyč!
     
    24:31
    Hosté nyní mohou být naprosto v pohodě a soustředit se na precizní defenzívu. Třinec se do gólových šancí dostává velmi těžce.
     
    23:53
    Hodonín právě vstřelil branku!
    Domácí gólman sice nejprve skvěle vychytal Svobodu, ale následně hosté dobře dostali míč napravo, rozběhnutý TOMÁŠ VESELOVSKÝ se zbavil soupeře a Sikorovi nedal sebemenší šanci. Asistence: Bohumír Doubravský
     
    23:27
    Kombinaci obou celků sráží poměrně velký počet nepřesností. V druhé půli jsme ještě nebyli svědky nějaké velké šance ke skórování.
     
    22:10
    Opluštil nyní rozehrál aut přímo k nohám Davida Kantora, nicméně jeho rána vylétla příliš vysoko a Lupač nemusel zasahovat.
     
    21:42
    Višváder byl dvakrát úplně sám na levé straně a v druhém případě již dokázal zakončit! Naštěstí pro Sikoru šel míč mimo tři tyče.
     
    21:27
    Třinec sice zahrával dva rohy v krátkém časovém úseku, ale v ani jednom případě nedokázal ohrozit Lupače v bráně Tanga Hodonín.
     
    20:44
    Hudzieczek vystihl kombinaci hostujícího Tanga a rychle se Sierotou postupoval do přečíslení. Druhý jmenovaný však zakončoval jen do vyběhnuvšího Lupače!
     
    20:10
    Domácí druhou půli začali velmi aktivním napadáním a rychle donutili soupeře k odevzdání míče do zámezí.
     
    20:01
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 21:03.
     
    Úvodní polovina zápasu je u konce a spokojenější jsou zatím hosté. Ti se totiž z ojedinělé akce dostali do vedení již ve 2. minutě, kdy se po rozehrání volného kopu u tyče prosadil Tomáš Buršík. Domácí sice následně měli více ze hry, ale kýžené branky se nedočkali a naopak mohli děkovat brankové konstrukci, která zastavila pokus Svobody. Druhá půle je tedy za současného stavu zcela otevřená.
     
    20:00
    První poločas skončil.
     
    19:42
    Domácí by rádi skórovali ještě před přestávkou, ale ani Sierotovi se teď nepodařilo protlačit míč u tyče.
     
    19:29
    Na druhé straně se Třinec rovněž prezentoval dobrou akcí. Buryan pálil ze středu do protipohybu Lupače, ale za hostujícího brankáře zasáhl jeden z beků.
     
    19:07
    Po nakrátko rozehraném autu a střele ke vzdálenější tyči zahrál Buryan jen na roh. Ten nevypadal vůbec špatně, neboť rána Bělaníka šla velmi těsně vedle brány!
     
    18:51
    S blížící se přestávkou se z kombinace Třince vytrácí přesnost. Vepředu jsou stále nebezpečnější hosté.
     
    18:20
    Tango ale zůstalo u míče a mohlo jít do dvoubrankového vedení! Rozhozená obrana Třince vůbec nevěděla, kam dříve skočit a Svobodovu střelu kolem Sikory zastavila až tyč!
     
    17:51
    Višváder šel dobře až před brankáře, ale Sikora těžkou situaci ve spolupráci s jedním z beků nakonec zvládl.
     
    17:22
    Další trochu rychlejší přechod do útoku v podání Hodonína vyústil pouze v aut. Následné zakončení letělo hodně mimo tři tyče.
     
    16:47
    David Kantor to nyní vzal na sebe, avšak proti přesile měl těžkou pozici a nakonec mohli zahrozit hosté. Lupačův hod byla ale trochu delší než bylo potřeba.
     
    16:40
    Blahut vyhrál důležitý souboj se soupeřem a bylo z toho rychlé přečíslení. K pořádnému zakončení se však domácí i přesto nedostali.
     
    15:56
    Nyní to vypadalo o dost lépe, avšak Blahut u tyče nepočítal s Kantorovou nezištnou přihrávkou a sám druhý jmenovaný poté hlavou zakončoval mimo.
     
    15:35
    Domácí nabídnutý nepřímý volný kop doslova zpackali. Po dvou přistrčeních míče už Kantor neměl šanci prostřelit hradbu těl před sebou.
     
    15:32
    Oddechový čas pro domácí.
     
    15:32
    Hostující lavičce se sice vůbec nelíbí rozhodnutí sudího, ale Lupač podle rozhodčích držel míč již čtyři vteřiny a je tady nepřímý volný kop pro Třinec!
     
    15:15
    Na levé straně si Blahut našel přihrávku spoluhráče, nicméně jeho následná předávka před bránu skončila v moci Lupače. Ten dlouhým hodem odevzdává míč domácím.
     
    13:52
    Registrujeme další zakončení hostujícího celku. Po přihrávce na kratší vzdálenost však míč vylétl asi deset metrů nad Sikorovu svatyni.
     
    13:38
    Sierota obdržel dobrou přihrávku, nicméně sám střílet nemohl a příliš slabé zakončení Mendroka se stalo lahůdkou pro brankáře Lupače.
     
    12:51
    Hosté to zkoušeli podobně jako při gólové akci, avšak tentokrát zvolili přihrávku k druhé tyči a tam si domácí situaci pohlídali.
     
    12:46
    Chadzidis poměrně dlouho čekal na střelu, ale ve finále svého postupu si vykoledoval faul a volný kop! Zároveň je tady čtvrtý akumulovaný faul pro Třinec.
     
    11:55
    Opravdu bleskový přechod do útoku nyní předvedl Doubravský, který si to středem namířil rovnou na bránu. Sikora se však prezentoval veledůležitým zákrokem!
     
    11:15
    Veselovský se jednoduchou kličkou zbavil soupeře, avšak se střelou dlouho váhal a vše vyústilo v brejk Třince. Zakončení však nikde.
     
    10:52
    Po dalším rohu to domácí vymysleli dobře, ale Baronova přihrávka ke vzdálenější tyči nakonec neprošla až ke Kantorovi, jenž mohl střílet do odkryté brány.
     
    09:58
    Sice s problémy, ale i přesto hosté přešli do ofenzívy a celou akci zakončili ranou. Pokus Tomáše Buršíka však ani zdaleka neletěl do prostoru brány.
     
    09:26
    Domácí opravdu dobře napadají kombinaci soupeře a ten se jen s velkými problémy dostává na útočnou polovinu. Něco takového se povedlo až nyní, avšak rána po rohu Sikoru vůbec neohrozila.
     
    09:00
    Nádherně to teď udělal Sierota, jenž se uvolnil u postranní čáry a krásnou střelou míč otřel o břevno!
     
    08:45
    Aktivní Buryan nejprve pokazil přihrávku, ale poté zabojoval a Třinec nakonec vytěžil rohový kop. Po něm letěla rána Hudzieczka vysoko nad.
     
    08:23
    Tango se nyní pouze brání a vůbec se nedostává do kombinace. Třinec pokračuje v převaze, ale zajímavějších střel je opravdu pomálu.
     
    07:50
    Znovu skvěle zapracoval Buryan, který vystihl rozehrávku soupeře a ze strany šel sám na brankáře. Místo střely však ještě přihrával a nikdo z chumlu před bránou již míč nezahrál.
     
    07:24
    Buryan rozjel velmi povedenou akci na jeden dotek a nakonec to byl právě on, kdo zakončoval z pravé strany. Střílenou přihrávku na zadní tyč už ale nikdo nezachytil.
     
    07:00
    Sledovali jsme poměrně nezáživnou pasáž. Více ze hry mají momentálně jednoznačně domácí, nicméně k jakémukoliv zakončení se zatím ne a ne dostat.
     
    05:26
    Domácí Jan Opluštil byl k vidění i před druhou bránou, kde skvěle zakombinoval s Baronem. Lupač si však střelu z úhlu pohlídal.
     
    05:10
    Opluštil byl před Sikorou úplně sám, ale místo postupu vpřed na chvíli zazmatkoval a nakonec z toho byla ztráta. Vše končí rohem pro Tango.
     
    04:43
    Velmi dobře teď míč přes soupeře protlačil Kantor, avšak jeho následná střela už neměla gólové parametry. Rozehrávat bude samozřejmě Lupač.
     
    04:06
    Po rohu Sieroty se sice míče chopili hostující borci, nicméně aktivní napadání Třince je donutilo ke ztrátě. Kombinovat tedy budou opět Třinečtí.
     
    03:40
    Vepředu se opět ocitli hosté, ale po rychlé ztrátě mohli domácí postupovat do otevřenější obrany soupeře. Buryan byl u postranní čáry ve skluzu ubráněn.
     
    03:22
    Dariusz Sierota to nyní vzal na sebe, prosmýkl se po pravé straně a střelou z úhlu získal pro Třinec aspoň rohový kop.
     
    03:06
    Defenzíva Třince byla opět v permanenci, avšak Svoboda nedokázal využít trošky prostoru a poslal míč pouze mimo tři tyče.
     
    02:33
    Výborný vysoký nákop za domácí futsalisty přistál u nohy Doubravského. Ten už měl ale velmi těžkou pozici a napálil míč jen do boční sítě.
     
    02:11
    Další ztráta domácích znamenala faul a nebezpečný volný kop. Bělaník naštěstí pro Třinec trefil jen dobře postaveného Sikoru.
     
    01:37
    Hodonín právě vstřelil branku!
    A hosté faul trestají! Exekuce volného kopu se chopil Chadzidis, který míč posunul k TOMÁŠI BURŠÍKOVI a ten u tyče osamocen v pohodě skóroval do prázdné brány. Asistence: Dimostenis Chadzidis
     
    01:35
    Baronova přihrávka našla jen Veselovského, který rychle postupoval vpřed. Domácí celou akci zastavili jen za cenu nedovoleného zákroku.
     
    00:53
    Domácí jsou velmi aktivní a díky rychlému napadání se znovu dostali k míči. Ani z druhého rohu však vůbec nic nevytěžili.
     
    00:15
    Hned v úvodu jsme byli svědky velké šance! Domácí rozjeli dobrou akci po pravé straně a nakonec se míč dostal k noze Hudzieczka. Ten z hranice brankoviště trefil jen soupeřova brankáře.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy již nastupují na hrací plochu. Domácí se předvedou v obvyklých bílých dresech, hosté jsou v tmavě modré kombinaci.
     
    Dobrý večer! Vítám vás u on-line přenosu z utkání Chance futsal ligy, ve kterém se nám předvedou domácí borci SKP Ocel Třinec a hostující FC Tango Hodonín. Přeji příjemný futsalový zážitek.
     
    Úvodní sestavy:

    SKP Ocel Třinec: Sikora (Kreželok) – Mendrok (C), Slavík, Sierota, Przyczko, Buryan, Hudzieczek, Kantor, Kalfas, Blahut, Opluštil, Baron

    FC Tango Hodonín: Lupač (Dvořák) – Chadzidis (C), Svoboda, Gremmel, Řezníček, Buršík, Veselovský, Višváder, Bělaník, Doubravský

    Rozhodčí: Zdeněk Petr ml., Radim Filipský.
     
    POSLEDNÍ VZÁJEMNÉ ZÁPASY

    23.1.2015 Třinec – Tango 2:3
    3.11.2014 Tango – Třinec 4:2
     
    FC TANGO HODONÍN

    Oproti domácím měli hosté horší vstup do sezóny, neboť pouze remizovali s Českou Lípou a prohráli, ale v dalších utkáních už se konečně rozjeli. Nejprve přišla vysoká domácí výhra nad Hradcem Králové, remíza s jedním z největších favoritů Benagem a naposledy po skvělém vítězství nad Spartou. Především utkání se Spartou se Tangu povedlo výborně a brankář Michal Lupač dokázal udržet čisté konto!

    Z venkovních zápasů ale Tango Hodonín zatím odvezlo jen jeden bod a inkasovalo hned osm branek! To rozhodně není ideální, avšak jak již bylo napsáno, proti Třinci se Tangu tradičně velmi daří.


    Slova trenéra Mariana Berky: „Družstvo Třince je staronovým týmem v lize, které se posilnilo jak hráčsky, tak trenérsky. Mají italského trenéra, který předtím vedl polskou reprezentaci. Jeho rukopis ukazuje vzestupnou křivku. Tento zápas bude velmi náročný, soupeř je kvalitní a dome bude velmi silný. My se budeme snažit hrát aktivně, abychom v tomto zápase vnutili soupeři naši hru.“

    Zdroj: www.chancefutsalliga.cz
     
    SKP OCEL TŘINEC

    Domácí futsalisté sice v prvním utkání inkasovali debakl od silného Benaga, ale poté vybojovali remízu na Spartě a doma ve skvělém utkání porazili Litoměřice. Zdálo se, že Třinečtí jsou na dobré cestě, avšak vzápětí přišly dvě prohry. Nejprve hráči SKP Ocel nestačili doma na Slavii Praha a naposledy se jim vůbec nepovedlo utkání proti Helasu Brno. Právě vinou porážky v Brně tak Třinec se čtyřmi body klesl na předposlední místo tabulky.

    Dnes by tedy futsalisté Třince potřebovali zabrat a naplno bodovat, nicméně Tango není zrovna jejich nejoblíbenější soupeř. Při předchozích dvou účastech mezi elitou totiž Třinec prohrál všechny čtyři vzájemné zápasy a ani jednou nevstřelil více než dvě branky.


    Náhradní brankář Ondřej Kreželok před utkáním řekl: „Utkání s Helasem pro nás bylo zklamáním. Zápas se nám nepovedl, a pokud nechceme, aby se nám vzdalovali soupeři, musíme bodovat doma s Tangem. Čeká nás ale soupeř s jedním z nejkvalitnějších trenérů v naší lize. Určitě na nás soupeř bude připraven, my na něj ale také, a snad nám navrátilci do sestavy pomůžou k lepšímu výkonu a bodovému zisku.“

    Zdroj: www.chancefutsalliga.cz
     
    Vítáme vás u on-line přenosu ze zápasu šestého kola Chance Futsal ligy. Utkání začíná v 20:00.

    Lukáš Podleśny

    Branky: 33. Kantor (Blahut), 37. Sierota (Mendrok) – 2. Buršík (Chadzidis), 24. Veselovský (Doubravský), 28. Veselovský (Doubravský), 31. Belaník (Višváder), 36. Višváder, 39. Chadzidis (Belaník)


    SKP Ocel Třinec: Sikora (Kreželok) – Mendrok (C), Slavík, Sierota, Przyczko, Buryan, Hudzieczek, Kantor, Kalfas, Blahut, Opluštil, Baron
    FC Tango Hodonín: Lupač (Dvořák) – Chadzidis (C), Svoboda, Gremmel, Řezníček, Buršík, Veselovský, Višváder, Belaník, Doubravský

    Rozhodčí: Zdeněk Petr ml., Radim Filipský
    thejrc.org