Třinec – Hodonín 2:6 (kon.) | Litoměřice – Interobal Plzeň 5:8 (kon.) | Hradec Králové – Česká Lípa 2:2 (kon.)
Sparta – Vysoké Mýto 4:5 (kon.)
konec
SKP Ocel Třinec
2:6 (0:1)
FC Tango Hodonín
Pátek 21.10.2016, 20:00 • Sportovní hala STARS Třinec • 1. Futsal liga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to tedy k tomuto utkání vše. U dalších on-line přenosů na shledanou! (21:49:07)
     
    Dnešní utkání je tedy u konce a tři body si do tabulky připíše hostující Tango Hodonín. To sice méně tvořilo hru, ale díky precizní defenzívě dokázalo vyrážet do smrtících protiútoků. V druhé půli se jako první dvakrát prosadil Tomáš Veselovský, následně se trefil Marek Belaník a Třinec byl téměř v bezvýchodné situaci. Ve 33. minutě sice stav utkání dokázal korigovat David Kantor, avšak Juraj Višváder poslal míč do prázdní brány a bylo prakticky rozhodnuto. Finální podobu skóre nakonec ještě stanovil domácí Dariusz Sierota a hostující Dimostenis Chadzidis, jenž skóroval rovněž při hře bez brankáře. Domácí tedy nedokázali prolomit prokletí Tanga a prohrál i pátý vzájemný zápas! Hosté se aktuálně dostávají na třetí místo tabulky Chance futsal ligy!
     
    Konec zápasu.
     
    39:40
    Při dalším přerušení kombinace už Lupač stihl vystřídat a záhy si připisuje úspěšný zákrok, když levou nohou vykopl přihrávku křížem.
     
    39:17
    Tango se dostalo na útočnou polovinu a rovněž vyzkoušelo hru bez brankáře. Po rychlé ztrátě se navíc Lupač nestihl vrátit do brány a zaskakuje tak za něj Buršík.
     
    38:54
    Třinec už hraje vabank a i se čtyřgólovým mankem zkouší hru bez brankáře. Powerplay se ale nyní vůbec nedaří.
     
    38:15
    Hodonín právě vstřelil branku!
    Už už to vypadalo na snížení, ale Slavík u tyče nedokázal protlačit míč do brány a z protiútoku udeřili hosté. DIMOSTENIS CHADZIDIS postupoval po levé straně a i přes obránce bez potíží trefil prázdnou bránu. Asistence: Marek Belaník
     
    37:25
    Domácí opět odvolávají brankáře Sikoru a zkoušejí to v pěti hráčích. Na tři branky už je ale zřejmě málo času.
     
    36:41
    Třinec právě vstřelil branku!
    Následná kombinace už ale končí brankou na 2:5! Mendrok dokázal propasírovat míč před bránu, kulatý předmět propadl až k DARIUSZI SIEROTOVI a ten celou akci vyšperkoval zakončením k tyči. Asistence: Lukáš Mendrok
     
    36:26
    Kombinace Třince sice nevypadala špatně, ale Hudzieczek si místo střely z prvního doteku potáhl míč a to vedlo ke ztrátě.
     
    36:04
    Hosté se nejprve dopustili faulu a následně navíc zahráli rukou. Zničehonic jsou na kontě Tanga Hodonín čtyři akumulované fauly.
     
    35:18
    Hodonín právě vstřelil branku!
    Teď už ale hosté mířili přesně! Křížnou přihrávku dokonale vystihl JURAJ VIŠVÁDER, který bez problémů zakončil do prázdné brány domácího Třince. Bez asistence.
     
    34:58
    Sám Belaník mohl po ztrátě domácích pálit do prázdné brány, avšak nakonec se zřejmě trochu ukvapil a poslal míč mimo.
     
    34:46
    Hráči hostujícího Tanga se v defenzívě dobře pohybují s míčem a Belaník opět dokázal zablokovat Baronův pokus.
     
    34:13
    Opluštil to nezkoušel vůbec špatně, když pálil na vzdálenější tyč. Jeden z hostů ještě dokonce tečoval míč a Lupač mohl být rád, že si to kulatý předmět namířil vedle brány.
     
    33:30
    Trochu se štěstí, ale nakonec se Slavík dokázal uvolnit. Střelu z velkého úhlu ale poslal do boční sítě.
     
    33:03
    Po malém závaru na hranici brankoviště se míč odrazil před Barona, ale ten placírkou nedokázal propálit blokujícího hráče Tanga.
     
    32:50
    Teď už ale Třinec hraje bez gólmana. Kantor byl v těžké pozici, avšak na levé straně nakonec získal aspoň aut.
     
    32:34
    Tango teď hraje velmi zkušeně a nepouští soupeře k míči. Sikora tak stále musí stát v bráně a Třinec je zatím bez šance na powerplay.

    Lukáš Podleśny

    Branky: 33. Kantor (Blahut), 37. Sierota (Mendrok) – 2. Buršík (Chadzidis), 24. Veselovský (Doubravský), 28. Veselovský (Doubravský), 31. Belaník (Višváder), 36. Višváder, 39. Chadzidis (Belaník)


    SKP Ocel Třinec: Sikora (Kreželok) – Mendrok (C), Slavík, Sierota, Przyczko, Buryan, Hudzieczek, Kantor, Kalfas, Blahut, Opluštil, Baron
    FC Tango Hodonín: Lupač (Dvořák) – Chadzidis (C), Svoboda, Gremmel, Řezníček, Buršík, Veselovský, Višváder, Belaník, Doubravský

    Rozhodčí: Zdeněk Petr ml., Radim Filipský
    thejrc.org