Betis Kadaň – Oxyworld Baník Chomutov 8:8 (kon.) | Boca Chotěboř – Kladno 3:5 (kon.) | Jerigo Plzeň – Olympik Mělník 2:2 (kon.)
konec
FC Jerigo 1994 Plzeň
2:2 (0:0)
SK Olympik Mělník
Pátek 21.10.2016, 20:00 • SH Lokomotiva Plzeň • 2. Futsal liga západ • 4. kolo
     
    Doufám, že pro vás nebyl zklamáním dnešní textový přenos. Děkuji za pozornost a z Plzně se s vámi loučím. Přeji hezký zbytek večera a co nejlepší víkend. Mějte se krásně! (21:28:05)
     
    Ne! Nerozhodnou. Dnes si nejspíše ale zasloužili vyhrát hostující hráči. Přišli mi futsalově lepší, hlavně v posledních deseti minutách zápasu měli jednoznačně více ze hry. Ale Plzeň předváděla perfektní obranu. Viděli jsme ale výborný zápas. Ze začátku bylo aktivnější hostující mužstvo, ale paradoxně když se Jerigo dostalo do šance, tak z toho byla hodně velká šance. Ve druhém poločase z toho byl velký tlak Olympiku a myslím si, že si hosté zasloužili vyhrát. Určitě pro ně bude bod a remíza v jednom zklamáním.
     
    Konec zápasu.
     
    39:31
    Závěr zápasu je vyhrocený. Není takzvaně pro slabé povahy. Mělník to zkouší v pěti. Rozhodne tento zápas v posledních sekundách?
     
    38:13
    A navíc Plzeň navíc vede na fauly 5:3. Případný šestý faul domácího hráče by znamenal desetimetrový kop.
     
    37:23
    Mělník právě vstřelil branku!
    Tak tohle asi jinak ani skončit nemohlo. Tohle si zkrátka Mělník zasloužil. Plzeňská rozehrávka byla špatná. Tomáš Cabadaj přihrál na JAKUBA NĚMCE a ten srovnal do prázdné branky. Asistence: Tomáš Cabadaj.
     
    36:47
    Znovu výborný pohyb futsalistů Plzně, ale myslím, že to nyní Josef Gabčo až moc překombinoval. Zakončení futsalistů hostů postrádá lehkost.
     
    35:47
    Josef Gabčo střílel do pravého horního rohu branky Daniela Klečky. Ale jeho pokus byl zblokovaný. Mělník nadále dobývá svatyni plzeńského mužstva, ale stále bez výsledku...
     
    35:10
    Josef Gabčo ztratil míč, posléze ale výborně zabojoval David Surmaj. Ta hra Mělníka mi přijde strašně čitelná, až moc to hrají hostující hráči přes Gabča.
     
    34:34
    Mělník bude pokračovat v pěti hráčích na hrací ploše. Je tady powerplay hostujících futsalistů.
     
    34:30
    Souboj nejlepšího útoku soutěže s nejlepší obranou zatím vyznívá lépe pro plzeňské mužstvo. Hostující trenér to bude chtít v posledních pěti a půl minutách hry změnit. Bere si timeout.
     
    33:46
    Aktivní presink Petra Bednáře stál za tím, že hostující obránci to neměli v rozehrávce vůbec snadné. Nicméně pokud bude zápas takhle pokračovat, tak je otázkou času, kdy Mělník tento duel srovná.
     
    33:33
    Na fauly je to 4:3. Plzeňský trenér si necelých šest a půl minut před koncem zápasu vyžádal oddychový čas.
     
    33:21
    A další nadějná akce Mělníku, jenže Daniel Klečka vyběhl a rozhodl o tom, že se skóre zápasu zatím měnit nebude. Nicméně hostující tým nadále stupňuje svůj tlak a rozhodně se máme v posledních minutách zápasu na co těšit.
     
    32:53
    Tak tohle by se asi mělo dávat....Tomáš Cabadaj měl odkrytou valnou většinu branky Daniela Klečky, ale hráč Mělníku poslal míč vedle svatyně Plzně.
     
    32:01
    Plzeňské Jerigo ale i nadále ukazuje, proč má v soutěži vůbec nejlepší obranu. Domácí hrají poměrně fyzicky náročný futsal, ale v souboji o první místo druhé ligy západu vedou 2:1.
     
    31:45
    Mělník mohl srovnat, ale proti byl Jan Rous, který dnes dokázal překonat Michala Jenče. Hráč Plzně odhlavičkoval míč z brankové čáry.
     
    31:20
    Skutečně výborné střežení plzeňských obránců, co se týče Josefa Gabča. Ten se dnes stále nedokázal prosadit, ale těch střeleckých pokusů. Těch měl opravdu hodně. Jenže moc jich na branku nemířilo.
     
    31:04
    Hodně místa měl Ondřej Vitouš a pro plzeňské futsalisty vybojoval svojí aktivitou rohový kop.

    Vít Muzikář

    Branky: 24. Rous (Klečka), 30. Bednář (Vitouš) – 22. Surmaj (Cabadaj), 38. Němec (Cabadaj)

    Karty:   26. Rous (JPL) – 18. Surmaj (MEL), 25. Gabčo (MEL)


    FC Jerigo 1994 Plzeň: Šoltys (21. Klečka) – Lenk (C), Vitouš, Malý, Bednář, Rous, Bendl, Vohrna, Kanát,
    SK Olympik Mělník: Jenč (Šteiner) – Vokoun Kitanovič, Gabčo (C), Němec, Babovák Jan, Cabadaj, Rolenc, Babovák Michal, Surmaj

    Rozhodčí: Filip Štěřík, Daniel Vomastek
    thejrc.org