Jihlava – Č. Budějovice 3:2 (po pr.) | Olomouc – Pardubice 4:1 (kon.) | Zlín – Mountfield HK 1:2 (kon.)
HC Plzeň – HC Litvínov 5:3 (kon.) | Třinec – Liberec 5:3 (kon.) | K. Vary – Chomutov 2:7 (kon.)
Kometa Brno – Sparta 4:1 (kon.) | Vítkovice – Mladá Boleslav 4:3 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
2:7 (1:1, 0:3, 1:3)
Piráti Chomutov
Sobota 22.10.2016, 17:00 • KV Arena, Karlovy Vary • DHL Extraliga juniorů • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:39
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tak přeci jen jsme se dočkali gólu Energie. Pastyřík na modré nahrál VOJTĚCHU BRABCOVI, který snižuje náskok Chomutova. Asistence: Marek Pastyřík, Dominik Šála.
     
    57:11
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov dnes jasně rozhodl o vítězi. Levý růžek karlovarské branky střelou od modré vymetl PETR CHLÁN. Asistence: Marcel Hlaváček, Tamáš Részegh.
     
    51:34
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti opět zvyšují! Přesnou střelou od modré se prosadil JOSEF RINDOŠ. Asistence: Tomáš Hajič.
     
    48:41
    Piráti právě vstřelili branku!
    Részeghovu střelu stačil Beran vyrazit, na dorážku JANA SVOBODY u levé tyče již zareagovat nestačil. Asistence: Tamáš Részegh, František Wágner.
     
    29:31
    Piráti právě vstřelili branku!
    Po pěkné kombinaci v útočném pásmu poslal kotouč z mezikruží pod betony Kuchaře VOJTĚCH KREJČIŘÍK. Asistence: František Wágner, Josef Rindoš.
     
    26:12
    Piráti právě vstřelili branku!
    Po několika neúspěšných pokusech se hosté konečně prosadili. Rozjetý JAN SVOBODA nejprve vyslal prudkou střelu z levého kruhu, ta se podařila Kuchařovi vyrazit, jenže vyražený kotouč se dostal znovu na hůl Svobody, který tak zvyšuje náskok svého týmu. Asistence: Jakub Navrátil.
     
    20:58
    Piráti právě vstřelili branku!
    Nyní již domácí takové štěstí neměli. Razantní FRANTIŠEK WÁGNER, byl vyslán do samostatného úniku a z mezikruží úspěšně zakončil. Převzal tak pro Piráty vedení. Asistence: Tamáš Részegh, Alex Strejc.
     
    13:24
    Piráti právě vstřelili branku!
    Po zmatku v předbrankovém prostoru se prosadil TOM POLÁK, který svou přesnou střelou z pravého kruhu poslal kotouč do levého dolního rohu, a srovnává tak stav utkání! Asistence: Tomáš Hajič, Patrik Lidák.
     
    00:34
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Jen co se Karlovarští v útočném pásmu dostali ke kotouči, vyslali na Strejce první střely. Hned třetí skončila za jeho zády. S Davídkovo střelou si Strejc ještě poradil, avšak střela JIŘÍHO JANATY z pravého kruhu již rozvlnila síť chomutovské branky. Asistence: Milan Davídek.
    Marken.cz

    Naďa Krásná

    Branky a nahrávky: 1. Janata (Davídek), 60. Brabec (Pastyřík, Šála) – 14. Polák (Hajič, Lidák), 21. Wágner (Részegh, Strejc), 27. Svoboda (Navrátil), 30. Krejčiřík (Wágner, Rindoš), 49. Svoboda (Részegh, Wágner), 52. Rindoš (Hajič), 58. Chlán (Hlaváček, Részegh)


    HC Energie Karlovy Vary: Kuchař (30. Beran) – Beer, Vápeník, Pátek, Pajk, T. Brabec, V. Brabec, Vodička "A"- Janata "C", Davídek, Horký, Nguyen, Šála, Pastyřík, Procházka "A", Hendrych, Hauzr, Tamáš
    Trenér: Tomáš Mariška

    Piráti Chomutov: Strejc (Pavlát) – Buchtela, Hlaváček, Kopic, Hajič, Lidák "C", Novák, Smutný – Krejčiřík, Rindoš "A", Polák, Wágner, Részegh "A", Chlán, Navrátil, Palička, Svoboda, Niňaj, Kulich
    Trenér: Robert Kaše

    Rozhodčí: Valenta – Suchánek, Brejcha
    thejrc.org