Jihlava – Č. Budějovice 3:2 (po pr.) | Olomouc – Pardubice 4:1 (kon.) | Zlín – Mountfield HK 1:2 (kon.)
HC Plzeň – HC Litvínov 5:3 (kon.) | Třinec – Liberec 5:3 (kon.) | K. Vary – Chomutov 2:7 (kon.)
Kometa Brno – Sparta 4:1 (kon.) | Vítkovice – Mladá Boleslav 4:3 (kon.)
po prodl.
HC Dukla Jihlava
3:2 (0:0, 0:1, 2:1 - 1:0)
HC Motor České Budějovice
Sobota 22.10.2016, 12:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • DHL Extraliga juniorů • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že HC Dukla Jihlava porazila na svém ledě Motor České Budějovice 3:2 v prodloužení, se s Vámi loučí a hezkou sobotu přeje Tomáš Lysý. (14:43:34)
     
    Prodloužení nakonec trvalo pouhých 38 vteřin, když jej rozhodl útočník první lajny Dukly Martin Hejna a vystřelil svému týmu extra bod navíc – 3:2 po prodloužení.
     
    Konec zápasu.
     
    60:38
    Dukla právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto. Před brankou si našel puk po přihrávce Mejzlíka MARTIN HEJNA a střelou pod horní tyčku nekompromisně rozhodnul. Asistence: Tomáš Mejzlík, Vladimír Srnský.
     
    60:36
    V prodloužení je zatím aktivnější Dukla, protože Patera musel již podruhé zasahovat.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Třetí třetina byla také hodně zajímavá. Ve 45. minutě odčaroval kouzlo Jiřího Patery v brance Motoru útočník René Geier a tři minuty po něm se prosadil také David Čermák. Když už to vypadalo, že by Dukla mohla získat další tři body, hráli hosté přesilovou hru umocněnou odvoláním gólmana a po teči Jakuba Doktora došel zápas do prodloužení, hrané tří proti třem.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:41
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Devatenáct vteřin před koncem využívají hosté přesilovku umocněnou hrou bez gólmana a dnes to tedy na Horáckém zimním stadionu vypadá na prodloužení. Kmecovu střelu od modré tečoval před brankou kapitán hostí JAKUB DOKTOR a započal tak obrovskou radost svého týmu z vyrovnání. Asistence: Dušan Kmec, Jakub Káník.
     
    59:30
    Jakub Káník po přihrávce zpoza branky netrefil v dobré pozici tři tyče, poté dělovkou od modré neuspěl ani Roman Tintěra.
     
    59:04
    Roman Tintěra vypálil od modré, ale jeho nápřah se odrazil od clonícího Bláhy do ochranné sítě. Buly tak bude ve středním pásmu.
     
    58:55
    Hosté budou hrát přesilovou hru a to znamená, že na ledě bude šet hráčů Motoru proti čtyřem Jihlavákům. Richard Peschout, kapitán Dukly, je vyloučen na dvě minuty za sekání.

    Na vyloučení: 3-6.
     
    58:47
    Až nyní to hosté zkouší v šesti po tom, co mají kotouč v útočném pásmu na svých holích. Jiří Patera je na střídačce.
     
    58:35
    Zatím tomu tak není.
     
    58:35
    Přesně tak tomu je. Zůstane Jiří Patera na střídačce?
     
    58:35
    Motor získal buly po levici Brože a vypadá to, že oddechový čas si vezmou také hosté.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:30
    Hosté propadli na útočné modré a Jihlava rázem šla do přečíslené tři na dva. Po přihrávce Čermáka nalevo vzal Richard Peschout odpovědnost na sebe, využil volného prostoru, nabruslil si na levý kruh, proti jeho střele byl Brož úspěšný a srazil jí za branku.
     
    57:17
    Pískáno je zakázané uvolnění Dukly, po kterém si domácí tým bere oddechový čas.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 45. Geier (Pospíchal, Rezek), 48. Čermák (Hejna), 61. Hejna (Mejzlík, Srnský) – 21. Bárta (Doktor, Tintěra), 60. Doktor (Kmec, Káník)


    HC Dukla Jihlava: Brož (Juda) – Váňa, Pospíchal, Krtek, Srnský, Kadlec, Pražák, Huňáček – Hejna, Heinrich, Čermák – Maštera, Mejzlík, Peschout – Geier, Rezek, Kraučuk – Hendrych, Berka. Trenér: Patrik Augusta
    HC Motor České Budějovice: Patera (Němec) – Michal, Svoboda, Radoš, Farka, Kmec, Tintěra, Benda – Bláha, Doktor, Káník – Mařík, Bárta, Vochozka – Tejko, Pixa, Kadilák. Trenér: Milan Kupka

    Rozhodčí: Doležal – Lučan, Kis
    ocianews.com