Jihlava – Č. Budějovice 3:2 (po pr.) | Olomouc – Pardubice 4:1 (kon.) | Zlín – Mountfield HK 1:2 (kon.)
HC Plzeň – HC Litvínov 5:3 (kon.) | Třinec – Liberec 5:3 (kon.) | K. Vary – Chomutov 2:7 (kon.)
Kometa Brno – Sparta 4:1 (kon.) | Vítkovice – Mladá Boleslav 4:3 (kon.)
konec
HC Olomouc
4:1 (1:0, 2:0, 1:1)
HC Dynamo Pardubice
Sobota 22.10.2016, 12:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • DHL Extraliga juniorů • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:51
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A právě prázdná branka se hostům nevyplácí, když mířil přesně ROK MACUH, a připsal si tak už druhý zásah v utkání. Asistence: Radek Jelínek, Tomáš Pospíšil.
     
    44:18
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Nakonec ale Pardubice přece jen těží z tlaku do branky a snižují náskok domácích, když z těsné blízkosti nad rameno Pospíšila mířil DAVID VOŽENÍLEK. Asistence: Ondřej Trejbal, Miroslav Rohlík.
     
    27:09
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Druhá lajna domácích se znovu prosazuje a přidává už třetí gól! PAVEL TOMANÍK dokázal najít dost prostoru mezi Vlkovou výstrojí a pravou tyčkou a mířil přesně. Asistence: Rok Macuh.
     
    20:25
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti těží z rychlého protiútoku a už na začátku druhé třetiny uskakují hostům do dvoubrankového rozdílu, když přesně až za záda Vlka mířil ROK MACUH. Asistence: Jan Beier, Lukáš Spurný.
     
    03:04
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci jen chvíli před koncem přesilovku využívají a otevírají skóre utkání, když se z dorážky trefil přesně až za vlka LUKÁŠ SPURNÝ. Asistence: Radek Jelínek, Rok Macuh.

    Zuzana Spurná

    Branky a nahrávky: 4. Spurný (Jelínek, Macuh), 21. Macuh (Beier, Spurný), 28. Tomaník (Macuh), 57. Macuh (Jelínek, Pospíšil) – 45. Voženílek (Trejbal, Rohlík)


    HC Olomouc: Pospíšil (Sonnek) – Hudeček, Spurný, Holiš, Beutl, Škoda, Jelínek – Zabloudil, Husták, Cach, Říčka, Beier, Macuh, Marek (C), Tomaník, Jeklič, Šťastný, Kuba.
    HC Dynamo Pardubice: Vlk (Kulich) – Rudy, Trejbal, Žouželka, Kučera, Šklíba, Zukal, Mert – Roubal, Hoskovec, Martinec, Dušek, Voženílek, Rohlík (C), Syrovec, Kaut, Štefka, Bureš.

    Rozhodčí: Held – Novotný, Axman
    bahis siteleri