Jihlava – Č. Budějovice 3:2 (po pr.) | Olomouc – Pardubice 4:1 (kon.) | Zlín – Mountfield HK 1:2 (kon.)
HC Plzeň – HC Litvínov 5:3 (kon.) | Třinec – Liberec 5:3 (kon.) | K. Vary – Chomutov 2:7 (kon.)
Kometa Brno – Sparta 4:1 (kon.) | Vítkovice – Mladá Boleslav 4:3 (kon.)
konec
HC Olomouc
4:1 (1:0, 2:0, 1:1)
HC Dynamo Pardubice
Sobota 22.10.2016, 12:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • DHL Extraliga juniorů • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:20
    V posledních vteřinách míří na trestnou lavici i Filip Roubal (PCE), a to na dvě minuty za faul kolenem.
     
    57:00
    Současně vyloučeni: Samuel Rudy (PCE) na dvě minuty za sekání. Dvěma minutami je potrestán i Dominik Cach (OLO), a to za hrubost.
     
    56:51
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A právě prázdná branka se hostům nevyplácí, když mířil přesně ROK MACUH, a připsal si tak už druhý zásah v utkání. Asistence: Radek Jelínek, Tomáš Pospíšil.
     
    56:24
    Pardubičtí zariskovali a sáhli ke hře bez brankáře. Vlk tak zůstává na střídačce.
     
    56:24
    Oddechový čas si vybírá také trenér pardubického Dynama.
     
    55:33
    Po levé straně se do útoku protáhl Zukal, který ještě poslal puk u pravé tyčky připravenému Duškovi. Hostující šestnáctka mohla střílet do odkryté branky, Pospíšil se ale včas přesunul a puk schoval pod sebe.
     
    54:20
    Olomouc potřebuje trochu uklidnit hru a znovu se dostat z vlastního pásma, trenér Fiala si tak vybírá čas na půlminutovou poradu.
     
    49:53
    Zabloudil se Šťastným vyrazili ve dvou do útoku. Dvakrát si prohodili puk a Zabloudil mohl střílet, olomoucký útočník ale nezpracoval puk podle svých představ.
     
    48:31
    David Štefka (PCE) se ale na ledě příliš dlouho neohřál a míří zpět na trestnou lavici. Tentokrát na dvě minuty za hákování.
     
    45:59
    Právě olomoucký kapitán Dominik Marek musí také na trestnou lavici, a to za hákování.
     
    45:08
    Kohouti si zahrají další přesilovou hru. Na trestnou lavici putuje na dvě minuty Matěj Štefka (PCE), a to za podražení.
     
    44:18
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Nakonec ale Pardubice přece jen těží z tlaku do branky a snižují náskok domácích, když z těsné blízkosti nad rameno Pospíšila mířil DAVID VOŽENÍLEK. Asistence: Ondřej Trejbal, Miroslav Rohlík.
     
    42:35
    Pardubice byly hodně blízko gólu! Voženílek s Duškem si před brankou párkrát prohodili puk a Voženílek střílel. Pospíšil zasahoval až na hranici brankoviště, kam skočil po puku. Kotouč se ale odrazil před prázdnou branku a Dušek se jej snažil nasměrovat mezi tři tyče. Pospíšila však v bráně zastoupil Jelínek.
     
    39:27
    Chvíli před koncem druhé třetiny je dvěma minutami za krosček potrestán Rok Macuh (OLO).
     
    36:18
    Pardubickým juniorům ujel Macuh, který však z těsné blízkosti trefil jen připraveného Vlka.
     
    34:48
    Teď měli Kohouti velké štěstí! Až před branku prokličkoval Bureš, který se snažil překvapit Pospíšila střelou z levé strany. Hostujícího útočníka ale poslal k zemi Hudeček. Pospíšil však neměl odražený puk pod kontrolou, a tak zasahoval až téměř za brankou.
     
    31:27
    Krásnou akci předvedla lajna ve složení Cach, Šťastný a Zabloudil za asistence Holiše v obraně. Cachovi sice po několika kličkách v útočném pásmu utekl puk, Holiš se však pro něj stihl vrátit a z vlastního pásma jej poslal Šťastného. Ten předal puk najíždějícímu Zabloudilovi, který z pravé strany mířil do skulinky mezi Vlkem a levou tyčkou. Hostující brankář puk stihl se štěstím vytěsnit, a tak kotouč trefil tyčku a boční síť!
     
    31:02
    Před brankou Dynama doráželi Jeklič s Kubou. Jeklič se snažil puk ještě potáhnout k odkryté části Vlkovy svatyně, to se však nelíbilo bránícím hráčům, a tak došlo k menší strkanici.
     
    30:43
    Lukáš Zukal (PCE) musí podruhé na trestnou lavici. Hostující obránce si odpyká menší trest za nedovolené bránění.
     
    27:09
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Druhá lajna domácích se znovu prosazuje a přidává už třetí gól! PAVEL TOMANÍK dokázal najít dost prostoru mezi Vlkovou výstrojí a pravou tyčkou a mířil přesně. Asistence: Rok Macuh.
     
    26:24
    Hoskovce pronásledoval jeden z domácích, další mu ještě zkoušel už v pádu vypíchnout puk. Hostující útočník se ale dostal až mezi kruhy a střílel. Trefil však jen připravenou lapačku Pospíšila.
     
    20:25
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti těží z rychlého protiútoku a už na začátku druhé třetiny uskakují hostům do dvoubrankového rozdílu, když přesně až za záda Vlka mířil ROK MACUH. Asistence: Jan Beier, Lukáš Spurný.
     
    15:30
    Dynamo si zahraje další přesilovku. Lukáš Spurný (OLO) míří na dvě minuty na trestnou lavici za hrubost.
     
    11:10
    Do útoku po pravé straně uháněl Hoskovec, před kterým se ještě vracel Spurný. Ten hostujícímu útočníkovi vypíchl puk a poslala jej Zabloudilovi, který rychle otočil hru.
     
    07:17
    Přesilovku si už v první třetině zahrají i hosté. Matěj Zabloudil (OLO) si odpyká dvě minuty za podražení.
     
    06:40
    Dynamo vyrazilo do rychlého protiútoku, Martinec rozhýbal Pospíšila a mířil k levé tyči, olomoucký brankář se ale stihl přesunout.
     
    03:04
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci jen chvíli před koncem přesilovku využívají a otevírají skóre utkání, když se z dorážky trefil přesně až za vlka LUKÁŠ SPURNÝ. Asistence: Radek Jelínek, Rok Macuh.
     
    01:15
    První přesilovku si zahrají domácí. Lukáš Zukal (PCE) si odpyká menší trest za hákování.

    Zuzana Spurná

    Branky a nahrávky: 4. Spurný (Jelínek, Macuh), 21. Macuh (Beier, Spurný), 28. Tomaník (Macuh), 57. Macuh (Jelínek, Pospíšil) – 45. Voženílek (Trejbal, Rohlík)


    HC Olomouc: Pospíšil (Sonnek) – Hudeček, Spurný, Holiš, Beutl, Škoda, Jelínek – Zabloudil, Husták, Cach, Říčka, Beier, Macuh, Marek (C), Tomaník, Jeklič, Šťastný, Kuba.
    HC Dynamo Pardubice: Vlk (Kulich) – Rudy, Trejbal, Žouželka, Kučera, Šklíba, Zukal, Mert – Roubal, Hoskovec, Martinec, Dušek, Voženílek, Rohlík (C), Syrovec, Kaut, Štefka, Bureš.

    Rozhodčí: Held – Novotný, Axman
    bahis siteleri