Celta Vigo – La Coruňa 4:1 (kon.) | Sevilla – Atlético 1:0 (kon.) | Villarreal – Las Palmas 2:1 (kon.)
Malaga – Leganés 4:0 (kon.) | Real Madrid – Ath. Bilbao 2:1 (kon.)
konec
Malaga CF
4:0 (2:0)
CD Leganés
Neděle 23.10.2016, 18:30 • Estadio La Rosaleda • Španělská LaLiga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Pěkný zbytek dne! (20:24:06)
     
    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 8:5. Střely mimo: 10:7. Rohy: 5:8. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 12:15.
     
    Je konec! Málaga na svém stadionu rozstřílela Leganés 4:0 a připisuje si důležité tři body! Hosté přitom vlétli do zápasu jako velká voda, ale Gabriel ve čtvrté minutě zahodil vyloženou šanci! Poté začali hrát také domácí! První šanci Ramíreze ještě Serantes kryl, ale pět minut před přestávkou zahrávala Málaga pokutový kop a Jony otevřel skóre! Ještě do přestávky přidal druhou branku Gonzalo Castro a na stadionu bylo ještě veseleji! Parádní představení Málagy pokračovalo i po změně stran! Sandro Ramírez po návratu z kabin zvýšil vedení domácích na 3:0 a Málaga od té doby kontrolovala dění na hrací ploše. V nastaveném čase ještě napsal gólovou tečku Ignacio Camacho !
     
    90+3
    Konec zápasu.
    90+2. Ignacio CAMACHO - 4:0
     
    90+2
    Málaga právě vstřelila branku!
    Málaga přidává i čtvrtou branku! Domácí zahrávali přímý kop! Na parádní centr si naskočil IGNACIO CAMACHO a nádhernou hlavičkou zády k brance přizvedl míč mimo dosah hostujícího brankáře!
     
    90+2
    Žlutou kartu dostává Duda (Málaga CF).
    Žlutou kartu dostává Unai López (CD Leganés).
     
    90+2
    Hosté se málem dočkali vytouženého gólu! Střídající Robert Ibáñez si srovnal míč na levačku a střelou těsně nad zemí mířil do dolního rohu! Carlos Kameni však předvedl skvělý zákrok a drží čisté konto!
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Utkání už se pouze dohrává! Týmy hrají s míčem převážně na polovině hrací plochy a ani jeden z nich se nežene do útoku. O dnešním vítězství Málagy je jasno!
     
    89
    Federico Ricca spěchal vpřed podél levé postranní čáry. Domácí fotbalista vlétl do Insui a hlavní rozhodčí mu okamžitě odpískal nedovolený zákrok. Domácí hráč může být rád, že neuviděl žlutou kartu.
     
    88
    Centr do pokutového území prolétl nad hlavami všech hlavičkářů. Nikdo z hráčů balón netečoval a míč tak propadl za postranní čáru. Leganés bude vhazovat na své polovině.
     
    87
    Střídající Duda operoval s míčem u rohového praporku. Portugalský fotbalista si pokryl míč tělem a nechal se faulovat. Málaga bude rozehrávat přímý kop.
     
    86
    Jon Ander Serantes vyrazil hluboko do pole, aby odkopl míč před rozběhnutým Ramírezem. Hostující brankář míč odpálil na poslední chvíli. Málaga přesto zůstává u míče.
     
    85
    Dnešní utkání sleduje 18 891 diváků!
     
    84
    Leganés zahrávalo rohový kop. Exekuce se ujal Unai López. Centr z kopačky střídajícího fotbalisty dolétl na značku pokutového kopu, kde kraloval jeden z domácích obránců.
     
    83
    Domácí už rezignovali na jakékoliv útočení a spíše vyčkávají, co předvedou hosté. Ani Leganés se už nežene do pokutového území. Hosté spíše kombinují na polovině hřiště.
     
    82
    Rubén Pérez byl jako první u odraženého míče za hranicí pokutového území. Hostující záložník se do míče opřel pravačkou, avšak jeho pokus ohrozil jen diváky na tribuně za brankou.
     
    81
    Unai López hledal vysokou přihrávkou spoluhráče v pokutovém území. Za míčem se hnal Alexander Szymanowski, jež se neprodral přes dobře postaveného obránce.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 40. Jony (pen.), 42. G. Castro (Sandro Ramírez), 58. Sandro Ramírez, 90+2. Camacho

    Karty:   90+2. Duda (MLG) – 15. Mantovani (LGS), 69. Rico (LGS), 90+2. Unai López (LGS)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 8:5. Střely mimo: 10:7. Rohy: 5:8. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 12:15.
    Malaga CF: Kameni – Rosales, Villanueva, Koné, J. P. Carlos (76. Ricca) – Kuzmanović (54. Duda), Camacho – Jony (79. Santos), Fornals, G. Castro – Sandro Ramírez.
    Náhradníci: Bojko – Ricca, Ontiveros, En Nesyri, Santos, Duda.

    CD Leganés: Serantes – Díaz, Medjani, Mantovani (65. Insua), Rico – R. Pérez, Timor (72. R. Ibáñez) – Omar (68. Unai López), Gabriel, Szymanowski – Luciano.
    Náhradníci: Brignoli – Guerrero, Insua, R. Ibáñez, A. Martín, Bustinza, Unai López.

    Diváci: 18 891
    thejrc.org