Sparta – Pardubice 4:1 (kon.) | Třinec – Plzeň 3:4 (kon.) | Liberec – K. Vary 2:0 (kon.)
Olomouc – Mladá Boleslav 2:1 (kon.) | Mountfield HK – Kometa Brno 5:1 (kon.) | Zlín – Litvínov 4:1 (kon.)
Chomutov – Vítkovice 4:0 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
3:4 (0:1, 1:2, 2:1)
HC Škoda Plzeň
Neděle 23.10.2016, 15:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 200 míst) • Tipsport extraliga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:13 Jiří POLANSKÝ - 3:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    54:13
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí hokejisté se nechtějí vzdát a třetím gólem dramatizují konec třetí třetiny! Oceláři se natlačili do pásma a Irgl zleva přihrál před bránu na volného JIŘÍHO POLANSKÉHO. Ten si kotouč zpracoval a zakončil pod horní tyčku – 3:4! Asistence: Zbyněk Irgl, Martin Adamský.
    50:40 Lukáš PULPÁN - 2:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    50:40
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni si berou dvoubrankový náskok zpět, a to po čtyřiceti sekundách! Vondráček zavezl puk do útočné třetiny a přihrál doleva LUKÁŠI PULPÁNOVI. Přesnou ránu plzeňského beka neviděl Hrubec přes clonícího Johnsona a kotouč skončil v levém horním růžku branky – 2:4! Asistence: Tomáš Vondráček.
    50:10 Martin ADAMSKÝ - 2:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    50:10
    Třinec právě vstřelil branku!
    Na startu poslední desetiminutovky třetí části snižují Oceláři na rozdíl jediného gólu! Odvážným průnikem před bránu všechno začal Hrabal. Rozhodil Hyláka a v nepřehledné situaci se puk odrazil k MARTINU ADAMSKÉMU, jenž doklepl do prázdné klece – 2:3! Asistence: Josef Hrabal, Jiří Polanský.
    39:40 Rostislav MAROSZ - 1:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    39:40
    Třinec právě vstřelil branku!
    Kombinace Ocelářů končí gólem, Třinec snižuje dvanáct sekund před koncem přesilovky na rozdíl dvou branek. ROSTISLAV MAROSZ zachytil před bránou Špirkovu přihrávku od mantinelu a zády k brance poslal puk bekhendem mezi Hylákovy rozkročené betony – 1:3! Asistence: Rastislav Špirko.
    31:31 Tomáš HRNKA - 0:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    31:31
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Oceláři se ocitají ještě hlouběji v krizi dnešního utkání, Plzeň vede už o tři branky! Svoboda rozehrál napravo na TOMÁŠE HRNKU, kterého pustili třinečtí obránci ke střele. Hrubec vyrazil puk jen na hůl slovenského útočníka, jenž už se napodruhé nemýlil, a ještě za bránou naboural do Marosze – 0:3! Asistence: Tomáš Svoboda.
    25:19 Jaroslav KRACÍK - 0:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    25:19
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Západočeši přidávají druhý gól a navyšují svůj náskok! Pulpán na modré čáře nabil Skleničkovi, jehož nahození usměrnil za Hrubce šikovným způsobem JAROSLAV KRACÍK! Plzeňský útočník změnil směr dráhy letu puku umnou tečí – 0:2! Asistence: David Sklenička, Lukáš Pulpán.
    16:25 Miroslav INDRÁK - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    16:25
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni se v Třinci ujímají vedení po chybě domácích v rozehrávce! Kodýtek zachytil puk u mantinelu a bleskově přihrál před branku MIROSLAVU INDRÁKOVI. Ten zblízka propálil Hrubce a puk se pomalu došoural až za čáru! Linhart už zasahoval pozdě – 0:1! Asistence: Petr Kodýtek.
    Marken.cz

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 40. Marosz (Špirko), 51. Adamský (Hrabal, Polanský), 55. Polanský (Irgl, Adamský) – 17. Indrák (Kodýtek), 26. Kracík (D. Sklenička, Pulpán), 32. Hrnka (T. Svoboda), 51. Pulpán (Vondráček)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Linhart, Nosek, M. Doudera, Hrabal, Galvas, Jank, L. Doudera – Petružálek (A), Špirko, Martin Růžička – Rákos, Kreps, Dravecký – Adamský (A), Polanský, Irgl (C) – Jašek, Marosz, M. Kovařčík. Trenér: Vladimír Kýhos.
    HC Škoda Plzeň: Hylák (Sochůrek) – Kvasnička, Čerešňák, Pulpán (A), Sklenička, Němeček, Moravčík, Slovák – Kubalík (A), Kracík, Kratěna (C) – Johnson, Lev, Vondráček – Svoboda, Kodýtek, Indrák – Vracovský, Koreis, Hrnka. Trenér: Martin Straka.

    Rozhodčí: Robin Šír, Roman Mrkva – Rudolf Tošenovjan, Petr Kotlík

    Diváci: 4 751 (91 % celkové kapacity)
    bahis siteleri