Litvínov – SOHO Olomouc 2:7 (kon.) | Č.Budějovice – Zlín sledge 0:11 (kon.) | Karlovy Vary – SHK Mustangové 1:2 (kon.)
HC Sparta Praha Sledge – Studénka Sledge 0:1 (kon.)
konec
SKV Sharks Karlovy Vary
1:2 (1:1, 0:1, 0:0)
SHK Mustangové AUTO IN
Neděle 23.10.2016, 11:45 • Zimní stadion Ostrov • Česká para hokejová liga • 6. kolo
Partner:
     
    44:15
    Domácí to zkoušejí v šesti!
     
    43:30
    Ani P. Kubeš neprostřelil rozložité betony karlovarského gólmana!
     
    43:15
    Domácí už otevřeli zadní vrata. Ale zatímco se sami do šance nedostali, nastartoval P. Kubeš motor a od levého hrazení ideálně našel osamoceného Doležala. Ten z očí do očí Machovi nepřidal pojistku!
     
    40:36
    Oddechový čas pro domácí.
     
    33:55
    Na druhé straně ale Drahý vyrobil obrovskou hrubku a neměl kotouč pod kontrolou po vyjetí z brankoviště. Wágner ani Forgo ale neměli štěstí na příznivý odraz před prázdnou brankou.
     
    33:25
    Dva hráči zcela sami před Machem, ale Kořínek usměrnil mimo. Karlovarská obrana působí unaveným a nepřítomným dojmem.
     
    32:14
    Kotouč několik vteřin netečně ležel před karlovarským gólmanem, ale Doležal nakonec nestihl dorazit, Mach si stihl všimnout problému včas.
     
    30:54
    Opět naivní ztráta puku domácích v obranném pásmu, přitom hosté už odjížděli do střední třetiny. Ale Hering získal dárek a pohodlně si dojel až do vyložené šance, jenže ležícího Macha tentokrát nepřekonal!
     
    28:34
    Karlovy Vary opět měly problém s odklizením puku z obranného pásma. Hering díky tomu z rohu krásně nahrál sjíždějícímu P. Kubešovi, jehož střelu na poslední chvíli ztečoval Forgo. Mach poté musel řešit sérii pokusů o dorážku.
     
    21:13
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Ztráta puku v obranném pásmu Karlových Varů vede k obratu skóre! BERNHARD HERING se ocitl sám mezi kruhy a nezaváhal. Asistence: Petr Kolek.
     
    17:10
    P. Kubeš zachránil na útočné modré, vyměnil si puk s Heringem a dostal se do vynikající pozice. Vychytala ho Machova lapačka!
     
    14:11
    Pardubice právě vstřelily branku!
    BERNHARD HERING se projel od vlastní modré čáry až před Macha a i když stínován, přesnou střelou vyrovnal. Asistence: Pavel Doležal.
     
    12:34
    Pavel Kubeš nastřelil tyčku!
     
    08:13
    Hering si mezi kruhy prohazoval puk pod sáněmi a přijel ho srazit Berger. Provedl to ale nedovoleným způsobem a inkasuje dvě trestné minuty za faul loktem. Přesilovka pro hosty.
     
    03:27
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Domácí přetavili úvodní tlak v první gól! Wágner vyhrál buly před Drahým a JIŘÍ BERGER zacloněnou střelou překvapil pardubického brankáře. Asistence: Karel Wágner.
     
    02:36
    První šance zápasu a hned vyložená! Forgo z úhlu nahodil bekhendem na Drahého, který puk jen odrazil před sebe. Volný Karafiát z dorážky nepřekonal v poslední chvíli nastavené betony!

    Jan Chlubna

    Branky a nahrávky: 4. Berger (Wágner) – 15. Hering (Doležal), 22. Hering (Kolek)


    SKV Sharks Karlovy Vary: Mach – Hrbek, Nejedlý, Wágner, Forgo, Berger, Karafiát, Kovářík, Haas, Schneider
    SHK Mustangové AUTO IN: Drahý (Boček) – Kolek, J. Kubeš, Michalec, Horníček, P. Kubeš, V. Buhr, Hering, Doležal, Kořínek, R. Buhr, Chudomský

    Rozhodčí: Suchý, Červenka

    Diváci: 23
    thejrc.org