Ludis Team Třebenice – Slatina 2:9 (kon.)
konec
Ludis Team Třebenice
2:9 (1:1)
Realvestav Slatina
Neděle 23.10.2016, 20:15 • Sportovní hala Chemik, Lovosice • Divize A • 3. kolo
     
    To je ode mě pro dnešek z tohoto zápasu s konstatováním vítězství Slatiny vše. Děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek dnešního večera. Budu se na Vás těšit zase u nějakého dalšího textového online přenosu, na počtenou! (21:43:27)
     
    Ve druhém poločase měli možnost přítomní diváci v hale vidět brankové hody Slatiny, jejíž hráči domácí viditelně přehrávali a zaslouženě vsítili dalších osm branek. Domácí se ještě zmohli aspoň na snížení už tak vysoké porážky ze sálovky Romana Potočného, který si v dnešním utkání připsal dvě přesné trefy. Za hosty se nejvíce dařilo Janu Jeřábkovi, který tři branky vstřelil a na další jeden přihrál.
     
    Konec zápasu.
     
    39:50
    Potočný vyzkoušel ještě v posledních několika sekundách vystřelit bodlem na bránu na bránu hostů, avšak prostor tří tyčí netrefuje.
     
    39:40
    Slatinští mají na svém kontě pátý akumulovaný faul.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta dnešního utkání.
     
    38:09
    Slatina právě vstřelila branku! Pro domácí je ještě hůře! KAMIL KLEMPT si po ťukeci, při kterém dostal společně se spoluhráči ze hry oba obránce i s bránkářem, připisuje svojí dnešní druhou branku. Asistence: Tomáš Tenkl.
     
    37:51
    Slatina právě vstřelila branku! Ačkoli se domácí snaží obléhat hostující bránu ze všech stran, hosté dokáží z protiútoku zakončovat přesně do sítě soupeře. O osmý gól Slatiny se postaral LUKÁŠ PALUKA. Asistence: Martin Tenkl.
     
    36:56
    Slatina právě vstřelila branku! Nejprve se svojí střelou neuspěl Ludvík, ale k míči se dostal Tomáš Tenkl, který z první přikopl míč nabíhajícímu LUKÁŠI PALUKOVI, který si s touto situací poradil jak nejlépe mohl. Asistence: Tomáš Tenkl.
     
    36:27
    Ten stejný hráč o chvíli později vypomáhá obraně svého celku, když odkopl míč před hostujícím kapitánem, který se řítil sám na Zelinku.
     
    36:22
    Baran další dělovkou protáhl již po několikáté v utkání Kozla.
     
    35:38
    Ludis Team právě vstřelil branku!
    Tak trochu gól ze šťastné náhody. Po nahrávce Bružy se k odraženému míči dostal v ostrém úhlu ROMAN POTOČNÝ, který chytře pouze přizvedl míč, aby se ještě odrazil od tyče a zaplul do brány. Asistence: David Brůža.
     
    35:23
    Hosté mohli přidat již sedmou branku na svůj účet, což razantně zamítl zákrokem Zelinka.
     
    34:24
    Slatina právě vstřelila branku! MARTIN TENKL si poradil v osobním souboji s domácím kapitánem, kterého přetlačil v souboji mezi nohama o míč. Následně byl zcela osamocen před brankářem a s touto situací už si dokázal poradit. Asistence: Jan Jeřábek.
     
    33:49
    Teď při domácích stáli všichni svatí. Levou tyč Zelinkovy brány nejprve rozezvučel Tomáš Tenkl, aby se o pár sekund později o stejnou tyč odrazil míč zpět do hry také po střele Ludvíka.
     
    33:26
    Za to hosté z protiútoku napálili tyč domácí svatyně!
     
    33:01
    Domácí mají již třetí rohový kopu v řadě, ale zatím se ke kloudné střele ze zajímavé pozice neprodrali.
     
    32:26
    Slatina právě vstřelila branku! Zápas je zřejmě definitivně rozhodnut, i když ve futsale je možné čtyřbrankové manko bez potíží během pár minut stáhnout. JAN JEŘÁBEK zaznamenává už čtvrtou branku, když z úhlu dokázal dopravit míč ke vzdálenější tyči. Asistence: Kamil Klempt.

    Josef Cestr

    Branky: 20. Potočný (Matějka), 36. Potočný (Brůža) – 4. Klempt (M. Tenkl), 29. Jeřábek (Ludvík), 31. Jeřábek (pen.), 31. T. Tenkl (Ludvík), 33. Jeřábek (Klempt), 35. M. Tenkl (Jeřábek), 37. Paluka (T. Tenkl), 38. Paluka (Tenkl), 39. Klempt (T. Tenkl)

    Karty:   23. Henzl (LTT), 28. Matějka (LTT), 31. Hurt (LTT) – 23. T. Tenkl (RVS), 26. M. Tenkl (RVS)


    Ludis Team Třebenice: Zelinka (Kysela) – Prágl, Potočný, Matějka, Brůža, Hurt (C), Baran, Henzl, Rainer.
    Realvestav Slatina: Kozel – Ludvík, T. Tenkl, Paluka (C), Klempt, M. Tenkl, Jeřábek.

    Rozhodčí: Jiří Macháček, Jan Kresta.
    Delegát: Milan Košťál
    thejrc.org