Lipt. Mikuláš – Orange 20 1:3 (kon.) | Košice – Nitra 5:2 (kon.)
konec
HC Košice
5:2 (1:0, 2:2, 2:0)
HK Nitra
sk Úterý 25.10.2016, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Skončilo sa dnešné stretnutie medzi domácim HC Košice a úradujúcim majstrom z Nitry. HK Nitra po výsledku5:2 podľahla svojmu súperovi a nechala tak Košice bodovo sa vzdialiť ako Corgoňom, tak aj Baranom z Banskej Bystrice. Košice sú s náskokom troch bodov prvé.

    Pomer striel v dnešnom zápase: 36:29

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem vám ešte pekný zvyšok večera. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (19:51:11)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:40
    Matejka (KOS) – 2 minúty – držanie.
     
    59:09
    Tejto myšlienke navyše v tejto chvíli absolútne nič nenapovedá, puk sa totiž nachádza v bezpečnej zóne, a teda ďaleko od Vladislava Habala. Ten si tak pripíše ďalšiu výhru v košickom drese.
     
    58:19
    Domáci fanúšikovia sa už pomaly začínajú tešiť. Musel by sa stať nemalý hokejový zázrak, aby ešte Nitra Košičanov o body pripravila.
     
    58:00
    Dve minúty do konca tretej tretiny.
     
    57:34
    Domáci hokejisti potrebovali prestriedať, preto puk na niekoľko sekúnd podržali za bránkou Vladislava Habala. Na výmenu síl tento fakt využila aj hosťujúca Nitra.
     
    57:00
    Sekundy teraz plynú pomerne rýchlo, čo hrá jednoznačne v prospech Košíc.
     
    56:08
    Nepresnú prihrávku v strednom pásme ešte zachytil Slovák, ktorý sa chcel vydať na útočný výpad, v tretine súpera mu ale chýbala podpora spoluhráčov, a tak musel puk nedobrovoľne odovzdať domácim hokejistom.
     
    55:48
    S najväčšou pravdepodobnosťou sa už dnes predlžovať nebude, taktiež pritom nepredpokladáme hru Nitry s odvolaným gólmanom. Zdá sa, že hostia sú si už svojej porážky vedomí a smerom dopredu sa príliš nehrnú.
     
    55:00
    Päť minút do konca riadnej hracej doby.
     
    53:54
    Domáci smerom dopredu aj naďalej aktívni, vykopnutý puk Valentom sa ešte do siete snažil upratať Matejka, ktorý strelou z uhla bez prípravy sieť po šiestykrát nenapol.
     
    53:15
    Tomáš Klíma chcel potiahnuť útočnú akciu Košíc, pri mantineli sa ale pošmykol, stratil stabilitu a spadol. Myslím si ale, že Košice tento fakt mrzieť absolútne nemusí.
     
    52:42
    Domácim hokejistom už stačí puk držať čo najďalej od bránky Vladislava Habala. Napokon, o to sa Košičania aj pokúšajú a jedným dychom pritom musíme dodať, že úspešne.
     
    51:52
    Košičania s piatimi korčuliarmi.
    50:48 Ladislav NAGY - 5:2
     
    50:48
    Košice dali gól!
    Zdá sa, že o víťazovi je už definitívne rozhodnuté. Druhým gólom v zápase sa prezentoval kapitán LADISLAV NAGY, ktorý vyčaril na tvárach spoluhráčov úsmev. Asistencia: Michel Miklík.
     
    50:23
    Košičania puk dvakrát v rade vyhodili cez všetky čiary, teraz tak urobil Miklík. Oceliari sa pohodlne bránia.
     
    50:02
    Nitrania sa okamžite usadili v útočnej tretine a zakončili, ale Milam pred bránkou neuspel. Následne sme videli ešte menšiu strkanicu, no žiadny väčší konflikt z toho nebude.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 9. Dudáš (Miklík, Šoltés), 32. Miklík (Hričina, Nagy), 40. Nagy (Miklík, Dudáš), 42. Boltun (Jankovič, Varga), 51. Nagy (Miklík) – 26. Štefanka (Ordzovenský, Macík), 29. Bene (Ordzovenský)


    HC Košice: Habal (Kopřiva) – Deyl, Dudáš, Šmach, Jankovič, Matejka, Šedivý, Michalčin, Pavúk – Nagy, Boltun, Miklík – Bartoš, Klíma, Bicek – Varga, Milý, Hričina – Šoltés, Hruška
    HK Nitra: Valent (Foltán) – Milam, Versteeg, Rais, Mezei, König, Ordzovrnský, Piačka, Kuzma – Laliberté, Slovák, Blackwater – Ručkay, Krištof, Kutálek – Macík, Štefanka, Bajtek – Chalupa, Paukovček, Bene

    Rozhodčí: Baluška, Štefik – Výleta, Tvrdoň
    bahis siteleri